Къде в Бургас (29)

• 73 004
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
момичета знаете ли какво е работното време на съда ( за съдебна бележка ми е нужна)

# 16
  • Бургас
ако става въпрос за свидетелство за съдимост е от 8.30-12.00 и от 13.30 до 15.00 ч
ако е за друго от 8.30 до 17.00

# 17
  • Бургас
ThunderandLightning, под Чаената къща Чайната до Триа ли имаш предвид или е нещо друго?  newsm78
Peace Да, нея имам предвид. Simple Smile

# 18
  • Бургас
ОК.  Simple Smile

# 19
  • Бу-у-урга-а-ас
Кога ще отварят новия Мол?
Къде се намира Айко?

# 20
  • Бургас
Къде се намира Айко?
По МОЛ-а работят много усилено, но поне 2-3 месеца им трябват още.
А Айко е залепено за МОБО - до Практикер

# 21
  • Бургас
Черноморец - 056/866 323
 или Делфин - 056/844 264
 аз препоръчвам Черноморец Peace
/нали и през двата съм минала Mr. Green/

Ками, а дали приемат по-малки деца, че мойто диване има желание, но си мисля, че още е малък.

# 22
и аз знам за айкидото в Кирил и Методий, наколко деца от нашия клас тренират там

Айкидото е според мен добър вариант  Peace На всичкото отгоре е бойно изкуство, в което не използваш собствената си сила, а силата на противника... учат как да противодействаш на някого, ако те нападне  Hug

# 23
Хайде като сме започнали на спортна тема и аз да попитам. Сина ми е на 2г и 9м. искам да го водя на плуване. Някъде занимават ли се с толкова малки деца?

# 24
  • Бургас
И аз да попитам- Има ли някъде парти или сбирка за малките за Хелоин?

# 25
Благодаря за новата тема.  bouquet
Да продължа тематиката-волейбол за дете на 8-9 години?Ще съм благодарна за информация и евентуално на координати. Peace Laughing

# 26
  • Бургас
Къде се намира Айко?
Има АЙКО и в М. рудник, горе, над БИЛА и още-в новия ТЕХНОПОлИС, на 2ия етаж.

# 27
Хайде като сме започнали на спортна тема и аз да попитам. Сина ми е на 2г и 9м. искам да го водя на плуване. Някъде занимават ли се с толкова малки деца?

Лятото се занимават с малки деца на открития плувен басейн до Флората. ПРез зимата треньорите са в плувния басейн в младежкия дом - от 8 часа сутринта. Би могла да провериш там дали през зимата се тренират толкова малки деца.

# 28
Някой знае ли ,къде се продава пълнеж за възглавници?

# 29
  • Бургас

Аз бях питала преди време за моя син в Младежкия и в Братя Миладинови училището, но ми казаха, че ги взимат поне на пет години. Но може да провериш дали не са променили нещо.

Общи условия

Активация на акаунт