Къде в Бургас (29)

• 72 994
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Аз искам да попитам да знаете къде продават наливно вино ?
В Карфур съм виждала.

# 46
Къде се предлагат продуктите на Хармоника ?
В Био магазина, който се намира на ул. Републиканска /Цар Симеон/.Мляко Хармоника съм купувала и от Била, и от Пикадили. Но в Био магазина има и сирене, кашкавал, яйца /6 бр за 5.81лв Mr. Green/

# 47
Момичета препоръчайте ми фото или рекламна агенция където правят чаши със снимки, като съответно няма да ми "съдерат кожата"
  bouquet

и пак да попитам и в тази тема, някъде в Бургас да има клуб по Катерене?

# 48
  • Бургас
Има АЙКО и в М. рудник, горе, над БИЛА и още-в новия ТЕХНОПОлИС, на 2ия етаж.

Хммммм... Бъркаш се май... Айко-то си е само едно в Бургас (ако за магазин Айко става въпрос)
Тя сигурно се е объркала с Арон. Все с "А" започват.  Wink
Наистина грешката е моя, съжалявам! Sick  bouquet

# 49
Момичета препоръчайте ми фото или рекламна агенция където правят чаши със снимки, като съответно няма да ми "съдерат кожата"

Фотото в Пикадили. Много добро изпълнение, цената е 20 лв на чаша. Преди около 3-4 години съм правила чаши и в рекламна агенция, цената беше същата но изпълнението беше  ooooh!.

# 50
  • Бургас
Здравейте!Аз иска да попитам откъде мамите на 3, 4, 5 годишни деца купуват дрешки на сносни цени.Под сносни имам предвид например, едно долнище на анцунг да не е 13-15 лева.Все пак то се носи няколко месеца и дотам.А и останалите дрехи като обикалях, ама то са страшни цени.Дъщерята е на 3.9 г. и блузките вървят над 15 лева за бройка.Дънки/джинси под 17-18 лева не съм видяла /все пак това са 2 педи и половина дреха/.
Или може би аз не съм наред, не знам.Същите неща, купени от един известен пазар са в пъти по-ниски.Тук каква е тази скъпотия...

# 51
Шоколадово бонбонче,за кой пазар говориш?
А тук е така,само китайските дрехи са евтини,ще ти напиша две три магазинчета на лични ,но всички се намират в широкия център,за комплексите-нямам представа.

# 52
  • Бургас
А тук е така,само китайските дрехи са евтини,ще ти напиша две три магазинчета на лични ,но всички се намират в широкия център,за комплексите-нямам представа.

Димитровградсия  Laughing
Но оттам има доста стока на много високи цени и в тукашните детски магазини.Дали са китайски или не, надценката им е над 100%.

# 53
Знаете ли дали в близост до Биллата в Изгрев има стъклар?

# 54
  • Бургас
Виждали ли сте някъде такава калинка за бутане?

# 55
  • Бургас
виждали ли сте някъде да продават суха закваска за кисело мляко?

# 56
  • На морето!
Eхе, има ли го още Димитровградския пазар?
Дрехите за деца наистина са с доста надути цени за качеството и дизайна им, особено момчешките- уникално грозни с убийствени цветове. Затова аз поръчвам от разни чужбински сайтове- виж в На пазар, сайтове с доставка до Бг, наистина си струва да се поръчват от там- излиза малко по-скъпо, но като качество и модели е несравнимо, а и ако се хванат намаленията излиза и по-евтино.
е защо на лични? Нали това е идеята на темата?

# 57
Преди няколко години докато живеех в Бургас ползвах услугите на една козметичка в хотел Космос ,казва се Яна Георгиева. Някой има ли й телефона,защото аз имам, но не отговарят?

# 58
  • Бургас
Здравейте!Аз иска да попитам откъде мамите на 3, 4, 5 годишни деца купуват дрешки на сносни цени.Под сносни имам предвид например, едно долнище на анцунг да не е 13-15 лева.Все пак то се носи няколко месеца и дотам.А и останалите дрехи като обикалях, ама то са страшни цени.Дъщерята е на 3.9 г. и блузките вървят над 15 лева за бройка.Дънки/джинси под 17-18 лева не съм видяла /все пак това са 2 педи и половина дреха/.
Или може би аз не съм наред, не знам.Същите неща, купени от един известен пазар са в пъти по-ниски.Тук каква е тази скъпотия...
Моята дъщеря е 7 год. ,преди време гледах дрехи на ниски цени в магазина на Черноморка ,но не успях нищо да харесам всичко беше някак си много шарено.

# 59
  • Бургас
Шоколадово бонбонче, Menina ме е изпреварила. Като нискобюджетни дрешки мога да препоръчам тези на Асда и Теско, а също и ebay.co.uk. Понякога за смешни пари купуваш страхотни дрешки. А за намаленията по UK сайтовете да не говорим.  Whistling
От 3г. обличам децата само от UK сайтове и честно казано само спешна нужда за нещо ще ме накара да вляза в БГ магазин за детски дрехи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт