Къде в Бургас (29)

• 72 995
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
......... Затова аз поръчвам от разни чужбински сайтове- виж в На пазар, сайтове с доставка до Бг, наистина си струва да се поръчват от там- излиза малко по-скъпо, но като качество и модели е несравнимо, а и ако се хванат намаленията излиза и по-евтино.

В тоя ред на мисли да споделя Къде Не Бих пазарувала дрехи - но всеки сам си преценя
Преди месец-два на ул. МараГидик отвори ново магазинче с надпис - "Английки дрешки с български цени" или нещо от сорта... Влизам и познайте - всичко вътре е от LaRedoute, а цените - нищо общо ... Тъй като от години съм на ясно с марките на този френски сайт и цените щателно разгледах това което ми е познато ... много  криво ми стана - неща кото са стигали по 1, 2Е  са над 10-15лв. Криво ми стана, че толкова зверски лъжат ... премълчах си и излязох... не знам обаче дали дори имат право да продават така неща...

# 61
  • Бургас
Благодаря за предложенията дотук.Ще трябва да се разровя и да видя как стават нещата от чуждестранните сайтове.Ако имате обаче идеи и за магазинчета в Бургас, споделете ги.Може пък да не се знаят масово от майки като мен Simple Smile

# 62
  • Бургас
За съжаление наемите на магазините доста често са убийствени, това налага и високите цени Sad

Аз се сещам за три склада - единият е зад Краставицата, в посока към Сарата - патиланци, палавници или нещо такова. Вземала съм долнище на анцуг за 6-7 лв, за блузките не помня.
Другият е на ул. Пиротска, близо до ул. Оборище. Има още един склад, на ул. Иван Богоров в блока срещу бензиностанцията.

И трите не съм ги посещавала скоро, но и там има неща на по-високи цени, съответно и качеството е по-високо.

# 63
  • Burgas
В Славейков има едно магазинче срещу сладкарница Ани или малко по надолу от кафе Черешка има едно магазинче там има дрешки за деца на сносни цени.Например долнище за 6-8лв,клинчета за 5-6лв,блузки 5-10лв,има и дънкита за около 17-20лв,има и гащички,потници,чорапки.

# 64
Menina,Щях да пиша на лични за магазинчетата,но щом и някой друг има желание да ги прочете,ще напиша тези които аз знам и посещавам.Исках на лични,защото и друг път съм срещала магазините тук в темата,и затова,да не ги повтаряме пак.

Детския Егоист,близо до Старата Кръчма(бившия сръбска скара),има и български и турски неща на сносни цени,особено бельо и долници.До него има детски склад,не от всичко дават на дребно,но се пита.
Детския склад близо до Оборище,близо до офиса на Диджиком-не съм особено впечатлена,напоследък това което съм взела е много зле откъм качество.Но не всичко де,имаме и уцелени покупки.

До Борисовата градинка и ма едно с детски български,има и по -евтини,и по-скъпи.Сега взех за 12лв долница за 7г момче но с турски изглед,много хубава,другите са по така,по евтинки.

Черноморка имат и нов магазин на ул.Васил Левски,близо до Велата,засега е заредено.

В уличката на тоалетните зад у-ще КиМ има един два детски с по-евтини неща.

Китайски-13-ти февруари,близо до новия свободен у-т,има и български неща хубави,бълг.ношница с Бакуган взех за 9лв.Долница 7лв,китайска,с такова качество,пантофи Беко бяха 10лв,сега не знам пак толкова ли са.
Новия китайски на Богориди(поне на мен ми прилича на китайски)
На Фердинандова срещу Кристал ПАлас пак китайски.

На улицата на Св.СОфия има един детски,често има неща за по 10 лв,намалени,взимала съм страхотни попадения,не са мръднали.
Магазин Делфин до операта и магазин Слънчо също има понякога сносни неща на сносни цени,но до 3-4 годишна възраст.

И не на последно място всички чуждестранни сайтове.Също В Славейков в Престижа-там не знам как са цените обаче.И Продавалника-има нови неща на хубави цени.

Тези магазини знам аз,за турски неща ходя в м-н Кикирики до Макдоналдс,но цените са си височки.

# 65
Виждали ли сте някъде такава калинка за бутане?
забравих да пиша за калинката,имаме я,има ги на Богориди,за дървените играчки,аз лично не я препоръчвам,играчката е мъничка,топката се маха и е дървено топче,което като го метне някъде малката-познай ако уцели.Има по-хубави играчки според мен.Иначе е здрава,все още нищо не е успяла да отлепи от нея,но ти си прецени,иди и я виж на живо.

# 66
Благодаря за предложенията дотук.Ще трябва да се разровя и да видя как стават нещата от чуждестранните сайтове.Ако имате обаче идеи и за магазинчета в Бургас, споделете ги.Може пък да не се знаят масово от майки като мен Simple Smile

Виж тук ,има много приемливи неща Peace
http://www.bebeshkidreshki.com/category/26/6-1-bebe-momiche-0-24mes.html

# 67
  • Бургас
Момичета здравейте, знаете ли дали в Бургас  има офис/представителство на уредите ADAX?

# 68
Днес още едно магазинче се сетих с по-сносни цени,но добро качество-OUTLET-a срещу кино Тракия.

А аз искам да питам от кои магазини си пазарите дамски дрехи на по-сносни цени?

и друго да попитам,видях до у-ще Иван Вазов салон с Fit Vibe,някой посещава ли такова нещо,как е,има ли ефект,цени????

# 69
  • Бургас
Denito има едно павилионче за дамски дрехи от Операта ,като тръгнеш надолу вляво ,но не е добре заредено.Оттам взех една блуза лятото доста евтино и жената каза ,че платовете са румънски и дрехите  се шият в Айтос ,ако се сетя за други магазинчета ще пиша.

# 70
  • Бургас
Шоколадово бонбонче, предимно и аз купувам из чуждестранните сайтове, но често посещавам и тези няколко магазина-да, вярно е, че момичетата пак от интернет зареждат и продават по-скъпо, но аз лично съм забелязвала в повечето случаи около 4-6 лв. разлика в цената.
-магазин ЗАГИ на ул. Кирил и Методий
-магазинче Английски дрехи -улицата на р-т Адонис
-магазина по Богориди малко преди пресечката с Републиканска срещу м-на спортни дрехи на Diamond-в тунелчето надолу по стълбите ( Crazy Laughing)
-зад Райфайзен банк(бившата Валентина) по Александровска в пресечката към Математическата -в  4етажния блок на партера.

# 71
Преди няколко години докато живеех в Бургас ползвах услугите на една козметичка в хотел Космос ,казва се Яна Георгиева. Някой има ли й телефона,защото аз имам, но не отговарят?
056 992905 В отпуск е до 7 ноември.

# 72
Преди няколко години докато живеех в Бургас ползвах услугите на една козметичка в хотел Космос ,казва се Яна Георгиева. Някой има ли й телефона,защото аз имам, но не отговарят?
056 992905 В отпуск е до 7 ноември.

Благодаря много !
 Исках да питам и за някой свестен фриъор, да подстригва добре и на приемливи цени, живея в  в Братя Миладинови.

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 13:59 от nadi-jo

# 73
  • France
Момичета, не съм от Бургас, а си търся хубави и качествени ботуши. Ще ме ориентирате ли къде да търся?

# 74
  • Бургас
Не съм изчела темата, така че ще ме извините, ако се повтарям, но вместо запис да кажа, че за детето намирам хубави и сравнително евтини неща в един детски аутлет на Богориди, както и в мола, м-н Wikiki /дано е правилно/, но през септември, когато имаше разпродажба.

Общи условия

Активация на акаунт