Къде в Бургас (29)

• 72 998
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Къде продават вампирски зъби?

# 31
 Къде да намеря зъболекар днес, който да работи и с деца? Спешно ми е  Tired Нямам идея как ще изкараме до понеделник, ако не намеря  ooooh!

# 32
  • София
Моля Ви за помощ. Следващата седмица едни чужденци ще идват на гости и трябва да ги разведа из забележителностите на Бургас.
Можете ли да ми дадете идеи къде да ги водя?

# 33
  • Бургас
Само из Бургас ли? Аз много обичам стария Созопол. Simple Smile

# 34
На Джъмбо видях ,но качеството е под въпрос целия щанд миришише на пластмаса!

# 35
  • Бургас
Аз искам да попитам да знаете къде продават наливно вино ?

# 36
На Джъмбо видях ,но качеството е под въпрос целия щанд миришише на пластмаса!

Джъмбо е на майната си. Нещо по-централно, ако знаете  Mr. Green

# 37
Castiel , може да провериш в магазин "На тъмно" - имат сайт и тел. там - звънни да не се разхождаш  Wink Преди седмица бях там, имаше маски разни и изкуствена кръв, която да излиза от устата  Mr. Green но за зъби не питах
http://www.natamno.com/

# 38
  • София
Само из Бургас ли? Аз много обичам стария Созопол. Simple Smile

В Созопол са били преди две години, миналата година са били в Слънчев бряг и Несебър.
Ако се сещате за музеи, изложби или каквито и да е други интересни места в Бургас, моля да пишете.

# 39
Castiel , може да провериш в магазин "На тъмно" - имат сайт и тел. там - звънни да не се разхождаш  Wink Преди седмица бях там, имаше маски разни и изкуствена кръв, която да излиза от устата  Mr. Green но за зъби не питах
http://www.natamno.com/

А супер, верно, че там може да има Simple Smile Благодаря ти!

# 40
  • Бургас
Има АЙКО и в М. рудник, горе, над БИЛА и още-в новия ТЕХНОПОлИС, на 2ия етаж.

Хммммм... Бъркаш се май... Айко-то си е само едно в Бургас (ако за магазин Айко става въпрос)
А за новия МОЛ - бяха ми казали, че пусковият му срок е февруари догодина, но не съм на 100% сигурна

# 41
  • Бургас
Има АЙКО и в М. рудник, горе, над БИЛА и още-в новия ТЕХНОПОлИС, на 2ия етаж.

Хммммм... Бъркаш се май... Айко-то си е само едно в Бургас (ако за магазин Айко става въпрос)
Тя сигурно се е объркала с Арон. Все с "А" започват.  Wink

Къде се предлагат продуктите на Хармоника ?

# 42
  • Бу-у-урга-а-ас
Благодаря   bouquet
Определено тази Хармоника и мен ме заинтригува. Чакам някой да даде инфо.

# 43
  • Бургас
И мен. Затова ги питах във Фейсбук къде имат продукти в Бургас, пък ще видим Peace

# 44
  • Бургас
Къде да намеря зъболекар днес, който да работи и с деца? Спешно ми е  Tired Нямам идея как ще изкараме до понеделник, ако не намеря  ooooh!

Ако не сте намерили все още, аз съм много доволна от кабинета в Славейков бл. 76, д-р Донев. Много са внимателни, работят до 20:00 часа и не съм сигурна дали почиват събота и неделя. Телефона е 056/887325.

Общи условия

Активация на акаунт