Любители на котки тема 55

• 46 919
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
хахаха, направо я чувствам като конкуренция  Mr. Green
Мъжът ми казва, че тя поне не говори за разлика от мен, а само се гушка и гали, иначе не много по гушкането, но определно май  и тя обича повече него. Наистина не очаквах той така се привърже към нея. Confused

# 616
Новото клипче на Мару - http://www.youtube.com/watch?v=q8Z3NEVIwYg&feature=digest_thu

И котарака на съседите, който ни беше на гости да покажа. За пръв път видях котка, която да не хапне нищо, от това, което й предложихме. Корема му беше бая надут, явно е преял, то в котешкия стомах винаги има място за още малко...

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 16:01 от *Тедка*

# 617
Поне е женска... Ами тъй внезапното привързване на мъж ми към мъжки котарак, който даже не е искал преди това, как да го обясня? Joy Joy Joy

# 618
kloie, аз стигам до извода, че котките са сякаш нещо... малко леко продажни.  Thinking Или поне нашият е продажен. Нявремето аз лично го донесох вкъщи. Аз. Очакваше се аз да съм любимецът в котешкото съзнание форевъ. Но нещо се бъгнА в матрицата. И всъщност нашият таласъм обожава мъжа ми. Може би защото си приличат по мързел. По цял ден се гушкат. Показвала съм снимките на Котьо веднъж, ама сега да ви ги покажа и в темата - ето ги двамата винаги в синхрон. Имам чувството, че котаракът даже се опитва да имитира позата, в която моят спи. От тук и надясно.

И да, точно такъв е случаят - внезапно привързване между мъж и мъжки котарак. Това е просто мъжка солидарност, да знаете.

# 619
St., ще рече човек, че мъжът ти е постоянно спящ, толкова варианта на снимки заспал има! Joy Joy Hug Котаракът е страхотен! Heart Eyes

# 620
Ми таковата, Бижу...  Embarassed той е безработен действително. От две години.  Rolling Eyes И... може и да има нещо, че все е заспал..
Но и аз нарочно ги снимам като дремуцат де. Все не мога да спра да се удивлявам какво е това духовно единение.

# 621
  • Бургас
Бижу, аз трудно го навих мъжа ми за котка вкъщи и си обяснявам неговата привързаност с факта, че до сега просто не е знаел какво удоволствие е да имаш една мъркаща любвеобилна топка около себе си, тя нашата е много кротка и послушна, как да не я обича човек. Confused
St, много хубава снимка на котака спящ котак с мъж. Laughing

# 622
  • на брега на морето
Котково, много целувки и прегръдки на твоето синче с най-добри пожелания

Стефи, не се тревожи - ВСИЧКИ котки са продажни  Grinning

# 623
Намерихме играчка за Марси, обаче... не. Той предпочита да си лежи до сина ми в тяхната стая и да го зяпа как играе на лаптопа си, да се къпе по цял ден и да мърка мощно. Мързелив ли е, толкоз ли е спокоен, просто не помръдва. Лежи си и си блее на някъде. Кротък като овчица. Laughing

И да питам, купих му каишка против паразити, ама да му я слагам ли? Той няма буби.

# 624
Бижу, каишка само ако има някакъв механизъм или за отваряне, или за скъсване в случай че се омотае някъде, особено за ново животно което не знаеш как реагира на каишки. Нашите момчета например винаги си ги свалят (имат само с медалиончета с име и телефон за загубване), като Беконче ги къса а Яйчицето ги сваля без никакви поражения, все едно човек ги е разкопчал. Но щом няма може и направо да я пропуснеш да ти кажа. Радвай се, че е мързел, по-добре отколкото да ти галопира посред нощите  Crazy

kloie на разгонване ми прилича на мен. Освен това ще стане по-любвеобилна, ще се търка и гушка и иска повече внимание.

ММ въобще не обича котки. На него цялото му семейство е белязано и недолюбваха до скоро котки заради  ПиКей (прити кити - хубаво коте) която са гледали преди години и е била изключително зла по всеобщо мнение. ММ даже е убеден, че се е опитвала да го убие, защото като се будел сутрин му стояла на гърдите и го ръмжала.  Laughing Но сега с момчетата е голяма любов. Гушка ги и тихичко им говори на Малко Приятелче, цунка ги, ако случайно ги нарека домашни любимци, ми се кара че не са, а са наши приятели и членове на семейството. А и постоянно им купува нови играчки. Наскоро се събудих посред нощ и ги чувам че се опънали до него и мъркат ( а обикновено ни лягат в краката или между нас). И на сутринта, а така браво, крадеш котките само за себе си, с мазнина от бекон ли си намазал онази страна на леглото, аааа?  Laughing На шега така, ама той реши че сериозно се сърдя и ме убеждава, че му мъркали, защото било време да просят за закуска и знаят, че аз няма начин да се събудя.

Честито на всички рожденници от последните страници!

# 625
Отдавна не съм се записвала в тази тема. Сега да си платя данъка:

# 626
Колко много бели топки, Алекс1. Пухкави, гладки, каквито си поиска човек. Представям си как се поддържа тая снежна белота.

Kotkovo, честит рожден ден и на твоето дребосъче.

Тръмп, верно ли викаш всички продажници са, а? Нищо чудно. Сега като чета и написаното от Miss Nellie...

Ей да ви кажа отсега нещо почна да ме чопли около празниците ако решим да пътуваме, че ще трябва да оставим нашия котарак пак на техните. Оревава орталъка, дразни ги, подлудява ги. Накрая на Нова година почват гърмежите, нашият се напикава (образно казано) и се завира някъде в дън земя. С което докарва стрес на свекърва ми - жената почва да се коси, че като се приберем ще я обвиним в убийството му.
Бих поканила всичките ни гости тук, в Пловдив. Барем да наглеждам с едно око таласъма.

# 627
  • Costa Rica
Котьо и котково, да са ви живи, здрави, весели, умни и красиви дечицата!

# 628
  • Варна
Котково, да ти е жив и здрав рожденикът newsm59

# 629
Честито на рождениците и от нас.
А като стана въпрос за играчки - наш'то със всичко си играе. Днес даже и спринцовката си с пастата против глисти взе за играчка. Точно като някой наркоман я разнасяше. Ама му хареса пастичката, де... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт