Любители на котки тема 55

• 46 919
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • на морето
Ако котето до сега е спало , или още дреме ,не е проблем , че му е сухои топло нослето .При този случай може да се приеме за нормално .

# 586
  • Варна
Помните ли това рижонче?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580778.msg18723153#msg18723153

Любимият му номер( заедно с батко си) е да нареди по стълбите хванатите мишки, за да се похвали.  Crazy
Вече е доста пораснал:

Ето го и Грей:

Лапичката се прокрадва за чантата.  Laughing

Asha, много ми е интересно да чета постовете ти!   bouquet

# 587
  • София
Здравейте, не сме се разписвали скоро, неделен поздрав от нас  Wink
Мери си има нова мини катерушка  Flutter

Става за всичко  Peace

А с Лиско не могат да си разделят каката  Mr. Green

# 588
  • София и Морето от време на време
Добро утро! Ето и от нас няколко снимки, че доста отдавна не сме се показвали.

Абе, я не ме закачайте

Сезам, отвори се!!!!!!!!!!! Чочо всяка сутрин хипнотизира вратите на гардероба с надеждата да се отворят и да влезе да спи вътре. Няма лошо, стига да не ми стават целите дрехи в косми.

Прозявка ...

# 589
Прибрах се тази сутрин от работа и не мога да намеря Марси, сврял се е някъде в детската стая да спи и няма следа от него.
Да ви кажа вчера какъв смях беше. Joy Качил се на кревата на единия от синовете ми и се оглежда като гърмян заек, усетих го аз, че крои нещо и го занесох до ваничката с тоалетната. Милия такъв зор е имал, че вече се е чудил къде да го свърши, че веднага сефтоса тоалетната си и по двете нужди. Joy Сега като се прибрах, видях че пак я е посетил, което ме успокои, че си научи мястото от раз и завинаги! Толкова ми е умничък! Heart Eyes Grinning

# 590
  • на брега на морето
Момичета, искам да ви почерпя. Днес малката ми дъщеря навършва 17 години. А и е един прекрасен празник - на християнското семейство.

Естествено снимките на котките са мммммммммммммм Grinning

# 591
Коте, да е жива и здрава дъщеричката ти! Много късмет, успехи и щастие и пожелавам! Grinning Hug

# 592
  • Варна
Котьо,
да ти е жива и здрава рожденичката, много здраве, любов, късмет и успехи и пожелавам!

bdbaloni  ura

# 593
  Да ти е жива и здрава, Котьо! Hug Много радост и успехи!

# 594
Котьо да ти е жива и здрава и много да те радва.Хубав празник   bigdance2 newsm59

# 595
Здравейте.
Котьо Тръмп, да ти е жива и здрава дъщеричката. Ти също.
Бижу, скоро не съм писала в темата и не знаех, че имаш коте.
Margita, то твоята Мери, много голяма котка. Супер е.
Аsha, много полезна статия за растенията и котките. Аз тука преди време питах за аспарагуса и добре, че го направих - оказа се отровен.
Ще ида аз няколко странички назад да почета и разгледам снимки.

# 596
Бижу, скоро не съм писала в темата и не знаех, че имаш коте.
Laughing Аз имам коте от три дни!
Hug

# 597
  • София
Laughing Аз имам коте от три дни!

И е невероятен сладур!  Heart Eyes

Котьо, да ти е жива и здрава дъщерята! Желая ѝ много късмет и успехи!  newsm59

# 598
  • на брега на морето
Благодаря за добрите пожелания, момичета Hug

Бижу, честито съкровище! Казвай сега подробности - откъде го взехте, как се казва, прави ли бели, кой го обича най-много, снимки, цвят на козинката и шарки, момченце или момиченце.  Hug Усеща се колко си щастлива  Heart Eyes

# 599
Бижу, честито съкровище! Казвай сега подробности - откъде го взехте, как се казва, прави ли бели, кой го обича най-много, снимки, цвят на козинката и шарки, момченце или момиченце.  Hug Усеща се колко си щастлива  Heart Eyes
Laughing Котарачето е служебно, така да се каже. Ние си въдим доста животинки в работата. Crazy Мамата е една пухеста красавица, която ражда много красиви котета. От кого ги сдобива не е ясно, защото мъжки в района нямаме, обаче ще да е качествен, предвид поколението. Момченце е, Марсел(Марси), ако се върнеш две или три странички назад ще го видиш. Бели не прави, много е спокоен! Мърка мощно и си лежи по цял ден и спи. Такъв, кротък си беше и докато живееше в работата. Но е толкова красив, мил и пухест, че сърце не ми даде да го оставя повече да расте като улично коте.

Да ви питам, младежите се излюпиха преди малко и казаха, че нощес е плакал. Аз бях на работа. Първата нощ не е мрънкал изобщо, но нощес е мяучкал доста пъти, но не постоянно. Дали сега се е осъзнал или заради нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт