ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 537
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • София
Къде мога да видя кога в БГ последно е имало детски паралич? Имаше официален сайт със статистика за месеца, мисля... Лекарка от Инфекциозна болница твърдяла (не лично пред мен), че в Ямболско имало доста случаи скоро Rolling Eyes

# 242
Къде мога да видя кога в БГ последно е имало детски паралич? Имаше официален сайт със статистика за месеца, мисля... Лекарка от Инфекциозна болница твърдяла (не лично пред мен), че в Ямболско имало доста случаи скоро Rolling Eyes
Е много ясно, че ще плашат... Малко тъпо ми се струва всички болести да са от вирус (съществува ли такъв освен анимирани видеота Wink ) и да предлагат нещо, което доволно добре ще напълни портфейлчетата им!

Да, за ваксините говоря
#2gunfire

# 243
  • София
Не ми отговори конкретно Simple Smile Лекарката е близка на моя приятелка. Не мисля, че целта и е да лъже, та задълбах по въпроса. Ако е вярно, търся инфо от официалната ни статистика Peace И както казах, не ми е пряк контактът с нея, та няма как да питам лично, макар че ще опитам, де Simple Smile

# 244
Миличка, не съм ти отговорил, просто защото не знам... оставям отворено, за да пише някой, ако евентуално знае... Искам да насоча вниманието ти към това, че статистиките се правят от лекари и става класическото "проблем, отговор и решение" Тези три точки!

1. Медиците създават проблем  - опасност от епидемия (новини, телевизия, вестници..)
2. Обществото реагира - страх от това, което вече са видели вече по тв-то и др.
3. Медицината предлага ваксина и всички са привидно щастливи...

# 245
Запис, че ви изпуснах. И за да не търся пак, затова - запис  Embarassed

# 246
Днес ходих до GP-то заради гърлото ми и ме попита как е детето.Сама ми предложи да я освободим от следващите имунизации.
Предният път беше катерорична,че не е от ваксината.
Явно станахме много мами на 1 мнение. Peace

# 247
Крис , може ли малко да ни осветлиш на какъв конфликт се дължи или би се дължал ракът на шийката ?

Иначе , където и пред когото е нужно разяснявам защо е опасна тази ваксина .

# 248
Законни ли са глобите на РИОКОЗ?
http://www.glasove.com/zakonni-li-sa-globite-na-riokoz-10501

Джипита отчели неизвършени имунизации срещу морбили, твърди д-р Кунчев

http://www.zdrave.net/Portal/News/Default.aspx?page=1&evntid=49793
Цитат
Масово намираме данни за отчетени имунизации, които реално не са направени. Ваксината е много ефективна и осигурява много сигурна защита срещу заболяването. Факт е обаче, че при една трета от децата е отчетена имунизация, а те са се разболели. Това показват нашите проверки, като най-големи са пропуските в Добрич и Сливен.

Ами замислете се д-р Кунчев защо е така? Crossing Arms
Може би причината е във ваксината.И от кога се работи с факти?

Факт е, че много деца се увреждат от ваксини, но той не се взема в предвид за освобождаване на тези деца от последващи имунизации.
Факт е,че има родители, които си плащат глобите за непоставени следващи ваксини на тези увредени деца, но си мълчите.

http://www2.borbabg.com/?action=news&news=4435 #2gunfire
А защо не пишат мотивите на родителите за отказ? Thinking

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 09:54 от n_alex76

# 249
Как установяват че ваксините са вписани, а не са сложени. Ако наистина са сложени и все пак децата са се разболели....

# 250
Законни ли са глобите на РИОКОЗ?
http://www.glasove.com/zakonni-li-sa-globite-na-riokoz-10501

Джипита отчели неизвършени имунизации срещу морбили, твърди д-р Кунчев

http://www.zdrave.net/Portal/News/Default.aspx?page=1&evntid=49793
Цитат
Масово намираме данни за отчетени имунизации, които реално не са направени. Ваксината е много ефективна и осигурява много сигурна защита срещу заболяването. Факт е обаче, че при една трета от децата е отчетена имунизация, а те са се разболели. Това показват нашите проверки, като най-големи са пропуските в Добрич и Сливен.

Ами замислете се д-р Кунчев защо е така? Crossing Arms
Може би причината е във ваксината.И от кога се работи с факти?

Факт е, че много деца се увреждат от ваксини, но той не се взема в предвид за освобождаване на тези деца от последващи имунизации.
Факт е,че има родители, които си плащат глобите за непоставени следващи ваксини на тези увредени деца, но си мълчите.

http://www2.borbabg.com/?action=news&news=4435 #2gunfire
А защо не пишат мотивите на родителите за отказ? Thinking
n, страхотна доза сутрешен повод за размисъл!!!

Дразня се на "заплатаджиите", както беше писал някой в коментара на първия линк...

Съвсем скоро ще стане ясно на по-голяма част от хората, че доста неща в медицината са правят просто, за да могат някои да си получават заплатка! Това по повод по повод вторият линк....

За третия линк нямам думи.. съвсем скоро ще стане явна истината и аз искам да съм най-отпред и да водя! Писна ми от същите "заплатаджии" и от меркантилно-лумпенизирани същества!

# 251
Крис , може ли малко да ни осветлиш на какъв конфликт се дължи или би се дължал ракът на шийката ?

Сексуален конфликт. Карциномът на маточната шийка и/или канал е лечебната фаза, т.е. нищо страшно. Обикновено се среща при деснячки.

Тук може да прочетеш повече - третото заглавие  - "Да се чувстваш отхвърлен".

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 10:40 от nenaatoa

# 252
Ако е имало случаи на детски паралич, щеше да има извънредна имунизация. А случаи има там, където се е използвала жива ваксина.
Как установяват че ваксините са вписани, а не са сложени. Ако наистина са сложени и все пак децата са се разболели....
Няма как да се установи дали наистина са нанесени имунизациите. На Кунчев така му изнася да твърди, защото изпускат юздите.

# 253

Статията няма общо с ваксините, за съвсем друго иде реч... За неваксиниращите не са нужни акредитирани лаборатории, за да се установи, че отказват ваксините...  Peace

# 254
  • Пловдив
Да питам тук знаещите...Нали препарати от рода на Бронховаксом и Респивакс са вид "сухи" ваксини
 newsm78 Или аз баркам???И са също толкова Опаст.ни,колкото и противогрипната,напр.?

Общи условия

Активация на акаунт