ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 22

• 40 564
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
NeliyaK, а за моя случай какво да правя, хем детето е увредено, хем не е овободено.
1/ фиктивни имунизации;
2/ плащане на всички глоби.
stelt77, искам и твоето мнение. Praynig
Точно затова говоря, ако нямаше родители, които лъжат за поставени имунизации, твоето дете щеше ли да стигне до тук! Ти вече си се опарила, личния ти лекар няма акъл, щом е преценил, че детенцето трябва да продължи с имунизациите. Не стига, че педитата ги мързи да докладват за реакции от ваксини, като има и процент на излъгали, с ваксините всичко е ОК, нали?!

# 346
Здравейте, момичета,
Влизам тук защото ужасно се измъчвам от заплахите, които ръсят педиатрите в случай, че отказваш ваксинация. Спрях ваксинирането на детето си преди повече от година. Не поставих последната реимунизация на Пентаксим. Вече се слага друг еквивалент.
Започнах да търся педиатър, който да ми поясни какво точно значи да поставиш или да не поставиш ваксина.  За сега не намирам. Последният с когото разговарях беше твърдо ЗА и ми заяви, че пращам детето си голо на война. Че тетанус и полимиелит се срещат и аз обричам детето си на зараза. Ако спра изпълняването на имунизационния календар детето ми губи натрупването и никога повече няма да може да си изгради имуниет и щяло да пострада.
Моля ви, помогнете ми да разбера наистина как стоят нещата.
Благодаря!

Относно пентаксима, има схема и с по-малко дози. Аз това се замислих дали не сложиха на Точица повече ваксини отколкото реално трябва. Поставяха ги по схемата със стария имунизационен календар, но аз си купувах от "пречистената" ваксина. Разбрах, че сега схемата е с две ли три дози, а не четири, както беше при нас.

# 347
NeliyaK, на личната й дойде акъла, защото друга майка й заявила, че ще си плаща глобите, но няма да си имунизира детето.
Проблемът ми е РИОКОЗ, според които аутизмът не е противопоказание.
Имаме имунизациите досега и Хриси ходи на ДГ.

# 348
  • Пловдив
Ох...съчувствам на всички засегнати от тези отрови! Confused
Аз не съм запозната обстойно,чета ви.Ние сме ги слагали до сега всички...Но сега като съм сред вас ми светна,че лятото ставаме на 6 и предстои ваксина Thinking Ще трябва и аз да мисля варианти...

# 349
Здравейте, момичета,
Влизам тук защото ужасно се измъчвам от заплахите, които ръсят педиатрите в случай, че отказваш ваксинация. Спрях ваксинирането на детето си преди повече от година. Не поставих последната реимунизация на Пентаксим. Вече се слага друг еквивалент.
Започнах да търся педиатър, който да ми поясни какво точно значи да поставиш или да не поставиш ваксина.  За сега не намирам. Последният с когото разговарях беше твърдо ЗА и ми заяви, че пращам детето си голо на война. Че тетанус и полимиелит се срещат и аз обричам детето си на зараза. Ако спра изпълняването на имунизационния календар детето ми губи натрупването и никога повече няма да може да си изгради имунитет и щяло да пострада.
Моля ви, помогнете ми да разбера наистина как стоят нещата.
Благодаря!
Здравей Мигла,

Първо искам да ти кажа, че педиатрите главно това правят - плашат, защото друго... почти не знаят е не разбират!

Второто, на което  искам да ти обърна огромно внимание са антителата... антитела има, факт. НО е в огромна заблуда съвременната медицина и се опитва да заблуди нас с това, че наличието на анти тела означава защита от  съответното заболяване. нека обяснят тогава защо в тялото на заболелите от СПИН има огромно количество антитела, но въпреки това те умират!
Как и защо умират е тема, в която не съм потъвал, нямам и желание...

Трето - има огромна разлика между естествен имунитет с подбудени th1 клетки и изкуствен такъв с подбудени th2 клетки! Това може да опитат да го отхвърлят медиците, но го казаха ва ефир пред цяла БГ - "имунитетът трябва да се поддържа във времето"

Четвърто - Във ваксините има така наречените адюванти, които често това е алуминий във количество, което е непосилно за обработка и изхвърляне без неврологични (д)ефект върху детето! Друг такъв адювант може да е фенол, който е протоплазмена отрова за клетките и какво ли не още...
Добро и кратко видео по  темата за алуминий - http://www.youtube.com/watch?v=m0NWGuuAjKw

Отделно във всички ваксини ВСЕ ОЩЕ има живак, като количеството му въобще не е за пренебрегване. Скоро ще направя химичен анализ във възвожно най-много лаборатории, които да го потвърдят...

Пето - във ваксините често попада, и то в кръвоносната система(!), чуждо ДНК! Само ще дам повод на размисъл на всичките мед. лица четящи форума - SV40
Какво знаете за него, уважаеми?

Мога да продължа още, но страдам от сериозна липса на свободно време, покрай всички тези филми и други неща, с които се занимавам.....

# 350
Още една тема за пострадали от омразната  ваксина МПР - Приорикс.

# 351
Основен принцип в медицината е "Не вреди". Всяко лекарство има странични ефекти, трябва да се прецени баланса между ползата и вредата.
искам да ви пусна един линк от в. билд - на немски е, но да сте сигурни, че е истински случай.
http://www.bild.de/ratgeber/gesund-fit/masern/jetzt-liegt-angeli … 0849540.bild.html
С две думи - Ангелика е преболедувала морбили на 7-месечна възраст, сега е на 6 г. и изпада в будна кома . причината - вирусите навремето са се загнездили в мозъка и причиняват тежко възпаление.

# 352
За Бронховаксома писали ли сте?
Една УНГ докрторка го изписала днес на дъщеря ми , за да си подслили имунитета.  ooooh!  Детето, да чукна на дърво си е с добър имунитет и естествено, че няма да му давам тази гадост. В друга тема четох, че е отключила астма при дете.

Онзи ден гледах един филм - Възходът на планетата на маймуните - все едно гледах как правят ваксините.  ooooh! Тестват лекарство на маймуни - при тях ефектът е много добър, но при хората беше убийствен. И естествено шефа на лаборията единствено се интересуваше само от доходността на лекарствата. С две думи много реалистичен беше и ми подейства подтискащо.

Относно репортажа - кофти журналистическа интерперетация,  но няма лоша реклама. Нека се знае, че неваксиниращите ще се увеличават.  Peace

# 353
Основен принцип в медицината е "Не вреди". Всяко лекарство има странични ефекти, трябва да се прецени баланса между ползата и вредата.
искам да ви пусна един линк от в. билд - на немски е, но да сте сигурни, че е истински случай.
http://www.bild.de/ratgeber/gesund-fit/masern/jetzt-liegt-angeli … 0849540.bild.html
С две думи - Ангелика е преболедувала морбили на 7-месечна възраст, сега е на 6 г. и изпада в будна кома . причината - вирусите навремето са се загнездили в мозъка и причиняват тежко възпаление.
iliang67, приятелче,
Набор 67 ли си, та толкова лумпенизирано пишеш? Или може би няма никакво значение кой набор си.... видях ти голяма част от другите постове. Е, няма такова защитаване на медицината и на всички "съвременни методи" за лечение и "профилактика"!

Я кажи сега - често ли си правиш рентгенови снимки за профилактика на нещо си? А често ли се ваксинираш? Ако отговора и на двете е да, значи наистина ще се радват след две години да си още сред нас...

Като няма какво да кажете относно вредата от ваксини, каквато е темата, се врете из чужди сайтове, където може би ще намерите съмишленици!

# 354
NeliyaK, на личната й дойде акъла, защото друга майка й заявила, че ще си плаща глобите, но няма да си имунизира детето.
Проблемът ми е РИОКОЗ, според които аутизмът не е противопоказание.
Имаме имунизациите досега и Хриси ходи на ДГ.

В правилника на ДГ няма клауза, че могат да те изключат заради неположени ваксини или бъркам? Доколкото знам имунизационен статус се изисква само при записване.

# 355
  • София
Чак сега изгледах "Хрътките" - не беше чак толкова страшно, нека бъдем наясно, че никой журналист, респ. медия няма да застане на нашата позиция. В този смисъл не очаквам чудеса, но и няма смисъл да ги демонизираме - показаха някаква сбльоджа от клишета, като само stelt   bouquet ми седеше добре (въпреки, че са те орязали, освено това имаш много сладко бебче и батко).

iliang67, статията е чисто пропагандна, разгледах и другите им публикации по темата ваксини Wink
Ако този случай изобщо не е пълна измишльотина, имам въпроси и понеже ти постваш тук линка, ще ги задам към теб:
1. Момиченцето е преболедувало морбили на 7 мес. възраст, ваксината се поставя на 13 мес. възраст, как бихме поправили тази несправедливост?
2. Ваксината против морбили е жива (няма да се впускам в обяснения що е то жива ваксина) лично аз съм преболедувала много тежко морбили в следствие на ваксината и едва са ме спасили, какво ни гарантира (ако теорията, че този минингит се дължи на морбилния вирус е вярна), че подобно натрупване в мозъка не може да се случи и при ваксинирано дете, след като вирусът е въведен в организма?
3. Ако майката на момиченцето си беше преболедувала от морбили и в допълнение е кърмила детето, то най-вероятно нямаше да се зарази на такава крехка възраст, но майката най-вероятно е била надлежно ваксинирана, какво мислиш по този въпрос?

# 356
Кърменето няма общо с имунитета към морбили. Имунитетът е вътреутробен, т.е. достатъчно е, че майката е преболедувала заболяването, бебето е защитено до 6 м след раждане.

# 357
  • Варна
Но има отношение към защитата на входните врати със секреторните си ИгА, дали предпазват от морбили точно може да е спорен въпрос, защото мъжа ми на 1 годинка е боледувал от морбили и му е минало като на кученце с 2-3 пъпчици, бил е все още кърмен тогава. Но въпросното детенце от Билд едва ли щеше да пострада така, ако му бяха спестени останалите ваксини от календара до 7 месеца, които са му съсипали неспецифичния имунитет.

# 358
От Хрътките искат родители на пострадали от ваксини деца... Който има желание да разговаря с тях и да представи случая си, нека ми пише на ЛС за да му дам координати за връзка...

# 359
От Хрътките искат родители на пострадали от ваксини деца... Който има желание да разговаря с тях и да представи случая си, нека ми пише на ЛС за да му дам координати за връзка...
Много се изкушавам да взема участие като потърпевш от ваксини, но знаейки какви са Бтв - твърдо НЕ!

Общи условия

Активация на акаунт