В момента чета....8

• 41 839
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
"Моджо" на Маршал Голдсмит,по препоръка тук от форума Simple Smile,очаквах повече,но все пак съм до средата.След нея ще чета-"Монахът който продаде своето ферари" на Робин Шарма.

# 106
  • София
Аз все още чета "Цар Плъх". Преполових я вече, но нямам много време за четене.
 Много бяха положителните отзиви за книгата. Всъщност, отрицателни не е имало.
 Обаче аз поне до 120-та страница не открих нищо кой знае какво. Нататък  ми стана по-интересна, но не е от книгите, които като захвана, не мога да оставя.
 Дали ми става суха и еднообразна на моменти, дали имената на героите ми идват в повече? Не знам, но няма да я наредя сред най-любимите си книги.
 Е, имам още 200 страници до края. Ще пиша пак.

Според мен не може да те грабне, защото я четеш на малки порцийки. За мен е книга, която да хванеш и да четеш часове наред, има много мисъл в нея, много истини. Сори за включването, но това ми е най-любимата и четена някога книга.

Сега ще ви прочета да си избера някаква книжка, че ми предстои дълго пътуване и утре мисля да посетя книжарницата да се заредя.

# 107
  • София
Аз все още чета "Цар Плъх". Преполових я вече, но нямам много време за четене.
 Много бяха положителните отзиви за книгата. Всъщност, отрицателни не е имало.
 Обаче аз поне до 120-та страница не открих нищо кой знае какво. Нататък  ми стана по-интересна, но не е от книгите, които като захвана, не мога да оставя.
 Дали ми става суха и еднообразна на моменти, дали имената на героите ми идват в повече? Не знам, но няма да я наредя сред най-любимите си книги.
 Е, имам още 200 страници до края. Ще пиша пак.

Според мен не може да те грабне, защото я четеш на малки порцийки. За мен е книга, която да хванеш и да четеш часове наред, има много мисъл в нея, много истини. Сори за включването, но това ми е най-любимата и четена някога книга.

Мда, има такова нещо. Поне при мен е така,  колкото по-бавно чета дадена книга, толкова повече намалявам тежестта и въздействието й в/у душата ми. Освен книгите, които изключително ме отблъскват, и и да искам - не ми се четат, нито бързо, нито бавно  Laughing
Последни примери - Мъртвите сибирски полета, Паула. Отдавна не ми се беше случвало, от години ...

# 108
Чета "Една женска усмивка",но нещо не съм очарована.В момента съм на средата и се чудя има ли смисъл да продължавам...

# 109
  • София

Упоритостта ми спрямо Потър най-после бе възнаградена с четвъртата част.  Wink Много ми е интересна. И добре, че съм 3 дни болнични, та мога да чета почти по цял ден.

# 110
"Дъщерята на Калояна".

# 111
"Мостовете на Медисън" Grinning Grinning Grinning Grinning

# 112
"Три слепи мишлета" - Агата Кристи

# 113
  • Пловдив
tonkabonka ,именно Хари Потър ми държи всички рекорди.800стр. за 3 дни.Мисля,че всяка една от частите съм чела за около 3 дни.Голяма мания ми е Heart Eyes

salerno,прекрасна книга.Любима ми е от тетралогията Hug

Иначе аз се върнах на "Терзания"-Лорън Кейт.Изчетох си всички книги на хартиен носител и до събота(когато се прибирам)реших да чета,нещо което почнах април месец на компютъра.Личи си колко ме е грабнала Mr. Green

# 114

Упоритостта ми спрямо Потър най-после бе възнаградена с четвъртата част.  Wink Много ми е интересна. И добре, че съм 3 дни болнични, та мога да чета почти по цял ден.
Направо ти завиждам! Пазя прекрасни спомени от прекараните моменти с тези книги...а с всяка поредна стават все по-невероятни!!!
  Апък аз още си мъкна "Отнесени от вихъра"-много е хубава , но все не ми остава време!

# 115

ами аз започвам:

много й се радвам на книжката! най-вероятно, обаче, ще я чета през следващите две теми "в момента чета..."
Simple Smile

# 116
Още малко и приключвам:

# 117

Първа среща с този автор.

# 118
  • София
Дочетох "Паула", признавам, че на места направо страници прескачах. Отегчи ме ужасно ... Обикновено проявявам търпение с книги, които не харесвам, но не можах да го приложа този път. Просто не можах.

Започнах

Първа среща с автора.

# 119
Дочетох "Паула", признавам, че на места направо страници прескачах. Отегчи ме ужасно ... Обикновено проявявам търпение с книги, които не харесвам, но не можах да го приложа този път. Просто не можах.

Започнах

Първа среща с автора.
Ами мен лично  на Харуки, въпреки че ми е адски любим, точно тая книга не ми е толкова любима- беше ми малко по-депресарска от очакваното. АКо не ти хареса достатъчно не се отказвай от него. Wink

Общи условия

Активация на акаунт