В момента чета....8

• 41 851
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив

ами аз започвам:

много й се радвам на книжката! най-вероятно, обаче, ще я чета през следващите две теми "в момента чета..."
Simple Smile

Тази книга я изучавахме в първи курс.Има много интересни идеи,още си я пазя на компютъра Simple Smile

# 121
  • София

АКо не ти хареса достатъчно не се отказвай от него. Wink

Добре   bouquet
Дано ми хареса, че напоследък имам серия от нехаресани книги  Laughing

# 122

аз пък много харесвам "норвежка гора", дори може би от това, което съм чела до момента от мураками, тази ми е най-любима.. Вивиан, не се настройвай, че няма да ти хареса!
Wink

Лятна буря, може ли да полюбопитствам какво учиш?  Rolling Eyes

# 123

ами аз започвам:

много й се радвам на книжката! най-вероятно, обаче, ще я чета през следващите две теми "в момента чета..."
Simple Smile

Тази книга я изучавахме в първи курс.Има много интересни идеи,още си я пазя на компютъра Simple Smile

Има я и на български даже. Simple Smile Не съм я чел, но чувам само суперлативи за нея. Вашето мнение какво е?

# 124
  • Пловдив
jennie.to,уча по принцип Право,но книгата я обсъждахме в една по-специална дисциплина,която изучаваме само ние от цяла България,а именно Правно и социално-икономическо регулиране.Доста странна,но и много полезна.Според професора ни с тези знания сме готови за лидери Simple Smile

Авраам,не съм я чела цялата.Отделни глави ставаха обект на обсъждания от професора,а в последствие и от нас,след като навлязохме в материала.Като цяло е много различна и интригуваща.След като я има на български,може би ще я потърся.Беше си цяло мъчение на немски(дори и малкото,което четох).Иначе това са ми някои от любимите илюстрации в нея: 1 2 3

# 125
Доколкото знам, книгата е извънредно трудна за превод, но българското издание било адски пипнато. Със сигурност заглавието внушава невероятен респект, независимо от езика.

# 126
Доколкото знам, книгата е извънредно трудна за превод, но българското издание било адски пипнато. Със сигурност заглавието внушава невероятен респект, независимо от езика.

между другото - и аз чух, че българският превод е много добър, но дали е така.. нямам представа!
книгата е изключително интересна!! когато напредна повече, ще пиша и други впечатления..
Simple Smile

Лятна буря, благодаря за отговора! Simple Smile

# 127
  • Ямбол
Започнах и съм още в началото на

# 128
В момента чета "Клетниците" на Виктор Юго. Подариха ми я на улицата под надслов "Предай нататък". Не ми остава много време за четене, но искам да я прочета, за да мога и аз да я дам на случаен минувач  Wink
Това сигурно си е голям късмет, да те улучи "Предай нататък"  Grinning

Да, толкова се зарадвах! Нямам търпение да я прочета и аз да я "предам". Тогава направо ми направиха деня  Wink

# 129
  • Sofia
Доверих Ви се,  и не сгреших  Simple Smile

# 130
"Изборът" Свобода Бъчварова

# 131
  • София
Прочетох "Самотата на простите числа", много ми хареса:

В понеделник ще купя "Последна любов"

# 132
Евангелие от Юда

# 133
Започнах "Одет Тулмонд и други истории" от Ерик Емануел Шмит http://www.helikon.bg/books/126/141121_odet-tulmond-i-drugi-istorii.html

# 134
  • на последния етаж
Започнах

Общи условия

Активация на акаунт