В момента чета....8

• 41 867
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
 Божията формула от Жозе Родригеш душ Сантуш

# 136
  • София
Завърших

Хареса ми много!
Сега се чудя какво да почна  Thinking
Чете ми се нещо за стари времена. Тип Брулени хълмове ...

# 137
  • София
Вивиан, сетих се за "Ребека, господарката на Мандърлей", защото я препрочитах скоро. А като видях"стари времена" - и за романите на Филипа Грегъри.
Аз нещо зациклих на Джейн Остин и "Ема". Причината не е в романа, а във факта, че подхванах книгите на авторката една след друга.

# 138
  • София
Обещах да споделя впечатления за 1Q84 на Мураками.

Книгата изключително много ми хареса. Смело я поставям сред най-добрите на автора. Трите части обхващат една цяла календарна година от живота на героите. В началото имах чувството, че разказът върви много бавно, но постепенно чудноватият свят на 1Q84 ме омагьоса напълно. Всеки ден нямах търпение да започна отново да чета и да разбера какво се случва с героите. По особен начин те ми станаха близки. Фабулата е сложна, към средата действието става доста напрегнато и динамично. Мураками майсторски насища сюжета със странни загадки, като през цялото време запазва усещането за човечност и топлота. Не са много книгите, които съм затваряла с такова усещане за пълнота и завършеност.  Peace

# 139
  • Ямбол
Ще те помоля за отзиви, след като я прочетеш.

# 140
Ще те помоля за отзиви, след като я прочетеш.

За сега ми върви по-добре от Кодекс 632, в която си спомням, че по едно време прескочих около 100 - тина страници. Авторът задълбава в едни подробности, които аз не разбирам, не са ми интересни и си ги прескачам. Сега ще видя с тази как ще е... Този автор е нещо като "португалския Дан Браун", но според моето мнение много задълбава в научните данни, до такива подробности, че за мен са несмилаеми.   

# 141
  • София
Вивиан, сетих се за "Ребека, господарката на Мандърлей", защото я препрочитах скоро. А като видях"стари времена" - и за романите на Филипа Грегъри.
Аз нещо зациклих на Джейн Остин и "Ема". Причината не е в романа, а във факта, че подхванах книгите на авторката една след друга.

Благодаря ти за препоръките, ще ги имам в предвид, дано ми попадне нещо от тях, защото нямам нито една.

Започнах "Мол Фландърс". Не знам защо точно нея избрах, имам доста в този стил, но ей така се спрях на нея.

# 142
Обещах да споделя впечатления за 1Q84 на Мураками.

Книгата изключително много ми хареса. Смело я поставям сред най-добрите на автора. Трите части обхващат една цяла календарна година от живота на героите. В началото имах чувството, че разказът върви много бавно, но постепенно чудноватият свят на 1Q84 ме омагьоса напълно. Всеки ден нямах търпение да започна отново да чета и да разбера какво се случва с героите. По особен начин те ми станаха близки. Фабулата е сложна, към средата действието става доста напрегнато и динамично. Мураками майсторски насища сюжета със странни загадки, като през цялото време запазва усещането за човечност и топлота. Не са много книгите, които съм затваряла с такова усещане за пълнота и завършеност.  Peace
Кажи ми коя др. негова книга ти е много любима?

# 143
  • София

"Спутник, моя любов", "Кафка на плажа", "Страната на чудесата и краят на света", "Танцувай, танцувай, танцувай"....

# 144
# 145
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 Peace Peace newsm10 newsm10 Hug т.е чакам с нетърпение превода на тая книга:hug:

"Спутник, моя любов", "Кафка на плажа", "Страната на чудесата и краят на света", "Танцувай, танцувай, танцувай"....

# 146
# 147
В момента чета "Указания за спасяването на света" на Роса Монтеро.

# 148
  • София
Снощи, понеже не си бях качила на рийдъра повече книжки, започнах да чета "Сърца в Атлантида" на Стивън Кинг. Мислех да я оставя за по-натам, но ме грабна още от началото, и ще си я дочета.  А и ми се стори по-различна от другите му книги.

# 149
svet65, да споделиш после отзиви,тъкмо съм на вълна Уортън и мисля тази да е една от следващите ми книги! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт