В момента чета....8

• 41 966
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Честита Нова година! Simple SmileМного здраве,любов и приятни мигове с любими и хубави книги! Heart Eyes
Аз чета "Черният дом" на любимия Кинг!! Peace

# 541
За много години...
Аз завърших старата и започнах новата година с "Любов" на Елиф Шафак.

# 542
Продължавам едно от недовършените ми летни четива - "Да погледнеш живота в очите" на Алекс Макстед. Малко ми е бавна (може би заради дребният шрифт), но пък съм в сесия и не трябва да ме завладява много, много Wink

# 543
  • на последния етаж
За много години...
Аз завърших старата и започнах новата година с "Любов" на Елиф Шафак.
Аз също - прекрасна книга, наслаждавам се на всеки миг с нея!

Честита Нова Година - много приятни мигове в компанията на любимо четиво ви пожелавам!

# 544
Аз също реших,че 1.01 е ден за започване на нова книга и въпреки,че не съм довършила разказите на хърватина, които четях сега започнах "Младите лъвове" на Ъ. Шоу
  Най-любимата ми книга на Ъруин Шоу! Добър избор. Peace

# 545
Чета биографията на Андре Агаси. Даде ми я приятелка, която много уважавам.  Приятно написана, динамична.

# 546
Днес започнах "Пожарът" на Катрин Невил,която е продължение на "Осем".Дано и продължението ми хареса като "Осем". Grinning

# 547
  • USA, Steak State
Започвам това:

# 548
Първият ми избор за тази година е четвъртата книга от поредицата ПЕСЕН ЗА ОГЪН И ЛЕД: Пир за врани. Като се има предвид, че от утре съм на работа, доста време ще бъда в компанията на любимите ми Тирион, Джон, Аря, Бран, а така като се замисля newsm78  , май четох отзиви, че точно в тази част, те няма да ми правят компания  Thinking, но знам, че ще ми е приятно да се потопя в света на Мартин.    Hug

# 549
Герган-а, няма. Но пък следващата част е само за тях. Wink

# 550
Герган-а, няма. Но пък следващата част е само за тях. Wink

Grinning Аз съм търпелива.

# 551
Аз също реших,че 1.01 е ден за започване на нова книга и въпреки,че не съм довършила разказите на хърватина, които четях сега започнах "Младите лъвове" на Ъ. Шоу
  Най-любимата ми книга на Ъруин Шоу! Добър избор. Peace
Супер, много се радвам. Това ми е 7 негова книга и имам голямо доверие, че много ще ми хареса. Но за сега чета адски бавно и съм едва на 3 страница така че още нямам впечатления. Hug

# 552
  • на североизток от Рая
   Току що завърших "Богът на дребните неща"- Арундати Рой.
 Хареса ми като цяло, но само толкова. Не бих казала, че съм силно впечатлена от книгата.
 Това, което най-много ми хареса, е великолепният превод на Леда Милева.

Книгата ми се стори много объркана, разпиляна. Не можех да свържа последователността на главите. Естествено, тази структура е умишлено създадена, но мен това ме объркваше. И тези индийски имена,  ooooh!, така ми беше трудно да осъзная кой е мъж, коя е жена...
 Иначе смисълът е дълбок, трябва да се чете бавно и да се осмисля.

Е, това беше първата ми книга за тази година.
 Ще мисля коя да е втората.

# 553
  • София
Вчера изчетох за не повече от час:

и след нея започнах:

# 554

Интересна ми е, не я намирам за бозава. Не одобравям само някои нецензурни изрази, които са допуснати от преводача, но ще ги преглътна.
http://www.amazon.com/Going-Home-Danielle-Steel/dp/0743474104

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 16:39 от edin

Общи условия

Активация на акаунт