В момента чета....8

• 41 829
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Много ми хареса "Елада Пиньо и времето" на Керана Ангелова, сега започнах тази ...

# 76

на мен "вътрешната стая" ми хареса дори повече от "елада пиньо и времето"!  Hug

за новата книга на керана ангелова, обаче, чух не толкова положителни коментари и още се чудя дали да си я взема все пак..

# 77
Аз завърших "Парфюмът" на Патрик Зюскинд,за която не съм сигурна дали ми харесва, може би не съм я рабрала много добре,знам ли.Във всеки случай краят беше отвратителен. Sick
Сега започвам "Последна любов" на Уилям Уортън-първа среща с него,дано да ми допадне. Grinning

# 78
  • София
Започнах "Паула" на Исабел Алиенде.

Втората ми нейна книга, предишната беше "За любовта и сянката", която не ми хареса особено.

# 79
"Паула" на Исабел Алиенде много ми хареса. Скоро ще почвам това, което май се води като нейно продължение - "Сборът на дните". Но "За любовта и сянката" също ми хареса (средно) за разлика от останалите й романи.
Мисля да започна Стефан Цвайг - Избрани творби: Том 4 - Есеистика. Не знам защо реших, че ми се чете Стефан Цвайг (май покрай  Кестнер и Ремарк), а имам само този том и мисля да го прегледам пак.

# 80
След "На юг от границата, на запад от слънцето" реших, че трябва да продължа с Мураками и днес вече съм отново с него Grinning

# 81
Отново съм на вълна Стивън Кинг - "Проклятието"!!!

# 82
Как да печелим приятели и да влиям на другите. Карнеги

# 83
  • Казанлък of all places

Започнах Мураками отзад напред и към момента мога да кажа с две уми,че съм омагьосана.
Не знам защо не ми се получи някога с "Кафка на плажа", може би съм избрала неправилната книга, но тази, тази просто е моят тип литертура!

# 84
  • Пловдив
Аз завърших "Парфюмът" на Патрик Зюскинд,за която не съм сигурна дали ми харесва, може би не съм я рабрала много добре,знам ли.Във всеки случай краят беше отвратителен. Sick
Сега започвам "Последна любов" на Уилям Уортън-първа среща с него,дано да ми допадне. Grinning
Stardust*, точно в този ред ги четох и аз - скоро прочетох "Парфюмът", веднага след нея "Последна любов"  Laughing И двете ми харесаха много, всяка по свой начин  Peace И двете някак ми отвориха сетивата...
"Паула" ми хареса също, дори си имам много любима мисъл от нея.
В момента чета "Илинден", лятото започнах да препрочитам четирилогията, но леко кривнах и сега пак ги подхащам. Много, много се наслаждавам  Heart Eyes

# 85
"Анн от Ингълсайд"

# 86

Успя да ме грабне ...

# 87

Започнах Мураками отзад напред и към момента мога да кажа с две уми,че съм омагьосана.
Не знам защо не ми се получи някога с "Кафка на плажа", може би съм избрала неправилната книга, но тази, тази просто е моят тип литертура!
angelina.bgk, завиждам ти за тая книга, чакам я с нетърпение на български Peace

# 88
  • София

angelina, и аз съм така. Wink Вече я преполових и съм напълно завладяна от магията й. Peace

# 89
След "На юг от границата, на запад от слънцето" реших, че трябва да продължа с Мураками и днес вече съм отново с него Grinning

Чела съм и имам 7 от 8 му книги преведени в Бг, първата част на тая ми е любимата негова....за сега (както казва Мечо Пух)

Общи условия

Активация на акаунт