В момента чета....8

• 41 824
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • на североизток от Рая
   Снощи започнах  .

Не съм я чела досега. А отзивите за нея са само положителни. Прочетох само няколко страници, но много ми допаднаха. Дано да имам време да я прочета по-бързо и на спокойствие.

# 61
   Снощи започнах  .

Не съм я чела досега. А отзивите за нея са само положителни. Прочетох само няколко страници, но много ми допаднаха. Дано да имам време да я прочета по-бързо и на спокойствие.
  Завиждам ти,че ще я четеш за първи път ! Страхотно ми е любима тази книга! Heart Eyes

# 62
  • София
И на мен  Heart Eyes Бих я чела всяка година по веднъж!

# 63
   Снощи започнах  .
  Завиждам ти,че ще я четеш за първи път ! Страхотно ми е любима тази книга! Heart Eyes

Страхотна книга, една от любимите ми е  Heart Eyes

Аз пък днес започнах тази:

# 64
  • на североизток от Рая
  Момичета, една след друга хвалите "Цар Плъх".
 Вече съм сигурна, че не съм сгрешила в избора си.  Hug

# 65
  Момичета, една след друга хвалите "Цар Плъх".
 Вече съм сигурна, че не съм сгрешила в избора си.  Hug

Naughty Тц, не си!!! Страхотен избор. Винаги тази книга предизвиква бурни подкрепи  Laughing

# 66
  • София
Аз минавам да се оплача от "Мъртвите сибирски полета"  baby_neutral
Стилът ме дразни ужасно, иначе не е лоша, но не съм възхитена. Едва в началото на книга първа съм, как ще я добутам до края, направо не знам ...  ooooh!

На вас как ви се струва?

# 67
В момента чета" Жълтите очи на крокодилите". В тази връзка искам да попитам дали някой вече е прочел "Бавния танц на костенурките" и има ли връзка между тях?

Да, героите са същите.
Всъщност "Костенурките" е втората част от трилогия, а "Крокодилите" е първата.
Иначе аз чета "На изток от рая". Направо не знам как съм я пропуснала досега тази книга...

# 68
  • София
Аз минавам да се оплача от "Мъртвите сибирски полета"  baby_neutral
Стилът ме дразни ужасно, иначе не е лоша, но не съм възхитена. Едва в началото на книга първа съм, как ще я добутам до края, направо не знам ...  ooooh!

На вас как ви се струва?
Онзи ден, когато писа, че я почваш не посмях да изкажа мнение, защото харесването и нехаресването на книги е субективна работа. Ама така и така сме подхванали темата, та ще се възползвам да кажа, че това май е единствената книга, която съм почвала поне 3-4 пъти, но така и не успях да дочета.  Mr. Green

# 69
  • София
Докъде "успя"  Joy
Още малко ще я помъча, но усещам, че няма да се получат нещата. Като ме дразни, ме дразни и това е. И не успява да ми вземе вниманието, отнасям се нанякъде и усещам, че съм прочела цялата страница, без да съм осъзнала и една дума ...

Лошото е, че като сюжет не е безинтересна, напротив, но ... какво нещо е стила само  Laughing

# 70
В момента чета" Жълтите очи на крокодилите". В тази връзка искам да попитам дали някой вече е прочел "Бавния танц на костенурките" и има ли връзка между тях?

Да, героите са същите.

Значи ще има и трета? Simple Smile

# 71
  • София
Както се казва - до под кривата круша  ooooh!! Ако не бъркам, защото опитите ми датират отпреди доста години, май стигнах до момента, в който заточениците пътуваха към Сибир.Абсолютно същите усещания оставяше и в мен - чета, чета, а в съзнанието ми нищо. Толкова приятелки ми казваха как сюжетът ще ме грабне, че е интересен, обаче не се получи.

# 72
  • София
Както се казва - до под кривата круша  ooooh!! Ако не бъркам, защото опитите ми датират отпреди доста години, май стигнах до момента, в който заточениците пътуваха към Сибир.Абсолютно същите усещания оставяше и в мен - чета, чета, а в съзнанието ми нищо. Толкова приятелки ми казваха как сюжетът ще ме грабне, че е интересен, обаче не се получи.

Хихи, аз съм малко по-напред  ooooh! Завърта се интригата, но не знам, мъка ...
Благодаря ти  Wink

# 73

Да, героите са същите.

Значи ще има и трета? Simple Smile
Да Simple Smile Само че мен първата не ме грабна особено и се чудя дали да си купя втората...

# 74
  • на последния етаж
Аз пък с голямо удоволствие прочетох "Мъртвите сибирски полета" - единствено дребният шрифт много ме уморяваше. Сега започвам:

Общи условия

Активация на акаунт