В момента чета....8

• 41 854
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • на североизток от Рая
 Аз все още чета "На изток от рая", но като чета отзивите ви за "Принца на приливите", ми се прииска да прочета и нея. Особено пък като прочетох, че е сага, значи нещо от рода на "На изток от рая".
 Ще се оглеждам по масите с антикварна литература да си я взема. Че в библиотеката едва ли ще я намеря.

Благодаря, че споделяте тук! Някои от вас са толкова сладкодумни.  Hug

# 601
Аз все още чета "На изток от рая",

Нели - марч, като те виждам се сещам да кажа, че във връзка с твоята идея да четеш "На изток от рая" през януари, аз реших да обява февруари месец /в него съм родена и няма как да го пропусна/ за препрочитане на любими книги, защото все има какво ново да се чете и до сега никога не съм препрочитала нищо...  Wink познай коя ще е първата!!!

# 602
  • на североизток от Рая
познай коя ще е първата!!!

Ееее, иска ли питане коя ще е първата?!  Mr. Green

# 603
познай коя ще е първата!!!
Ееее, иска ли питане коя ще е първата?!  Mr. Green

Тц...  Party

# 604
Аз все още чета "На изток от рая",

Нели - марч, като те виждам се сещам да кажа, че във връзка с твоята идея да четеш "На изток от рая" през януари, аз реших да обява февруари месец /в него съм родена и няма как да го пропусна/ за препрочитане на любими книги, защото все има какво ново да се чете и до сега никога не съм препрочитала нищо...  Wink познай коя ще е първата!!!

Ако става въпрос за Стайнбек - може би "Гроздовете на гнева"??? Тя ми е любимата негова.
Това с препрочитането мисля да го пробвам тази година, но пък все ме привличат и новите книги... Толкова са много. Ще видим.

А сега се кефя на "GUNS N' ROSES "Групата, забравена от времето" в 3D  Laughing  Т.е. чета книгата, гледам клипове от концерти на групата и слушам влудяващия глас на Аксел Роуз (и музикантите му разбира се).

# 605
Здравейте в момента чета Ръководство по таро - Джоан Бънинг

# 606
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, горещо препоръчвам Лекари на Ерик Сийгъл...

Заплени ме... smile3521

# 607
# 608
Започвам "Любов" на  Елиф Шафак Flutter

# 609
  • Galaxy 13197853088
Днес приключих "18% сиво" на Захари Карабашлиев и "линията на бляновете" на Лукяненко.
сега започвам "Хрониките на Амбър"

# 610
  • No Line On The Horizon
Приключвам първа част на "Крахът на титаните" на Кен Фолет и започвам втора.

# 611
      "Master of the game"- Sidney Sheldon.
       Labrador, приятно четене на "Хрониките на Амбър" Simple Smile Тази книга ме запали по фентъзито Simple Smile

# 612
Аз попривършвам "Разкази с неочакван край" на Дал, но нещо не съм особено възхитена. Thinking
Все пак ще прочета и втора част, че я имам, и после ще видим.
Заинтиргувахте ме много с този "Принц на приливите", ще го търся явно. Hug

# 613
Днес започнах да чета Марк Леви - Всички онези неща които не сме си казали , а иначе завърших Изгубена завинаги - Харлан Коубън.

# 614
"The Help" K.Stockett-в момента е в челната десетка на Английската класация за бестселъри за предходната година. Много наситена,истинска, емоционална и изстинка история .
Препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт