В момента чета....8

• 41 850
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Аз попривършвам "Разкази с неочакван край" на Дал, но нещо не съм особено възхитена. Thinking

smile3521 Точно това казвах и аз преди няколко страници.

# 616
Даа,спомням си,но са ми подарък от майка ми, която принципно доста разбира от книги, така че просто няма как да не ги прочета, поне за обща култура. Обаче са ми доста еднотипни, с почти минимално развитие на историята, а оня разказ за мозъка е толкова противен и отвратителен, че просто нямам думи... Sick

# 617
  • Ямбол
"The Help" K.Stockett-в момента е в челната десетка на Английската класация за бестселъри за предходната година. Много наситена,истинска, емоционална и изстинка история .
Препоръчвам!
Тук на български е "Слугинята". И аз я четох и на мен ми допадна. И в нашата класация я има и за 2010 и за 2011г. Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=631902.0;all

# 618
  • Ямбол
Тази нощ приключих "Замъкът на шапкаря" на Кронин... Уникална книга  Peace
Сега ще разтоваря с "Аз обичам Ню Йорк". Дъщеря ми си я донесе отнякъде и аз да не пропусна  Embarassed

# 619
"Съдия и съдебни заседатели" от Джеймс Патерсън.

# 620
"The Help" K.Stockett-в момента е в челната десетка на Английската класация за бестселъри за предходната година. Много наситена,истинска, емоционална и изстинка история .
Препоръчвам!
Тук на български е "Слугинята". И аз я четох и на мен ми допадна. И в нашата класация я има и за 2010 и за 2011г. Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=631902.0;all
Благодаря-гласувах!  bouquet

# 621
Когато четох "Съдия и съдебни заседатели" от Джеймс Патерсън, доста ме беше разтърсила.

# 622
Когато четох "Съдия и съдебни заседатели" от Джеймс Патерсън, доста ме беше разтърсила.
На мен нещо не ми върви,малко я чета по диагонал.

# 623
Започнах тази, първа среща с Шелдън:

Относно "Цветният воал" на Моъм -  цитирам самия автор "В любовта винаги има един, който обича и друг, който позволява да бъде обичан" - много истинска книга.
Края в първия момент леко ме подразни, но всъщност е изключително подходящ, никакво напудряне, както и цялата история всъщност.

# 624
  • Пловдив
Препоръчвам!

В Книжарницата книгата вече е с друга корица и съответно с името "Южнячки" doh Просто над старата корица са сложили нова подвързия.Въпреки това ме издразни.Все пак книгата си беше първа на пазара,а не филмът.

# 625
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Относно "Цветният воал" на Моъм -  цитирам самия автор "В любовта винаги има един, който обича и друг, който позволява да бъде обичан" - много истинска книга.
Края в първия момент леко ме подразни, но всъщност е изключително подходящ, никакво напудряне, както и цялата история всъщност.
Великолепна история, и също така е филмирана великолепно, препоръчвам ти да се насладиш и на екранизацията Hug

# 626
"Съдия и съдебни заседатели" от Джеймс Патерсън.

И аз нея започнах, но хич не ме грабва  Stop

Започнах тази, първа среща с Шелдън:

Благородно ти завиждам!!! Обожавам Шелдън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 627
Великолепна история, и също така е филмирана великолепно, препоръчвам ти да се насладиш и на екранизацията Hug

С Едуард Нортън, нали? Simple Smile
Ще я гледам непременно  Hug

Сега съм свалила "Торба с кости" по Кинг, но таааака ме дразни Броснън, започнах го и на 20 мин. го спрях, ще го догледам де, че е по любима книга, но  Confused

Шелдън засега ме изненадва приятно.

# 628
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С него, да, и с Наоми Уотс. Едни от най-хубавите им роли, и на двамата.

Чете ми се нещо любовно, но не сантиментално. Препоръки?

# 629
За мен книгите на Саган са "любовни, но не сантиментални" ("Усмивка почти", "Добър ден, тъга", "След месец, след година"). Но имаше и мнения, че са за ученички Laughing. Аз откривам в тях много повече! Така че - въпрос на вкус и възприятие... На мен тези трите ми харесаха. Не си купувам другите, само защото на задните корици ги представят именно като елементарни любовни романчета. Но като знам дълбочината и образността на описаните чувства, сигурно и останалите ще прочета някога...

Общи условия

Активация на акаунт