Юнска тема № 20

• 37 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мама Мони как сте?На тримата им я забелваха около 7-8 месец,марля с риванол,завивахме отгоре ,мажех с Дипрогента крем след къпане всеки ден,сега на всяко къпане дърпам назад и мия  PeaceЖълтичкото не е опасно,Марин имаше като слуз на марличките за два дни някъде.
Ние имаме проблем,днес докато се гледаха мъжете,а аз бях на маникюр са изгубили биберонът на дзвера,и сега се мята като луд в кревата,реве търси я вика Confusedдала съм му същата само,че е нова и не я иска ,хвърля я.Дано да заспи най-после и да не ми дава ядове през нощта,черни са ми пред очите мъжете  #Cussing out

# 616
  • Варна
Привет
Ние вече сме при мама. Добре, че тръгнахме вчера, че днес се събудихме в бяла приказка. Павел много се радва на снега. Посетихме коледните базари в детскта градина и училището, Павел се сдоби със сурвакница и някои други нещица. Много коледно и носталгично ми стана. Платихме и кувертите за НГ. Утре ако е хубаво времето и има условия ще ходим до тукашната ски писта.
Стаси, билети за някоя театрална постановка или концерт?
Ако не успея да се включа повече тези дни - Весели празници от мен!
Гериии, дано е тиха и спокойма нощта! Hug

# 617
То не било толкова студено вън! Ако знаех щях да изкарам Стили, но той вече спи, а като се събуди може да е вече тъмно... Ванюшка, благодаря за сладката картичка и се радвам, че най-накрая моята е пристигнала до теб! Има шанс и за другите значи!
Въпрос към кърмещите майки  - забелязали ли сте когато ядете шоколад дали оказва влияние на децата? Аз снощи хапнах стабилно количество и то вечер, и малкия спа много неспокойно. Може да е съвпадение, обаче май и преди време пак стана така.

Танче, при нас не се отразява. Или поне Боил така или иначе спи неспокойно, трудно бих го отдала на евентуален шоколад, който съм хапнала.
Ох, нямам търпение да почнат празници, че да си почина....

Диди, честита прекрасна новина и от мен! Здраво и пухкаво братче или сестриче на Ивко на финала Simple Smile

# 618
  • Пазарджик
Табакова, и при нас не се отразява яденето на шоколад. преди честичко си похапвах като се чувствах преуморена и няма никаква връзка с нейния сън. А как е порязаното на Стили от играчка за елха, нали той се беше порязал, мина ли вече?

На Калина й растат 3 зъба, поне толкова успявам да видя, много е трудно от една седмица, обърка режима, не може да заспи, липса на апетит, търси само неща за гризане, като види лъжица и извръща главата, дори и любимото й бъркане в храната и самостоятелно хранене не помага. А кърменето е кошмар - използва го за успокоение, чешене на венци, игра .....

Днес много се радвахме на снега. Калина се е притеснила за две кучета в двора на съседите, че нямали шапки, все ми показва главата си и сочи кучетата, ще им се намокрят главите  Laughing имаме едни приятели, с които излизаме, живеят много близо и си ходим на гости - един ден те са в нас и другата майка излиза за малко, аз гледам децата, на другия ден сме в тях и аз излизам. много е хубаво така - и децата се разнообразяват, разменят си играчки, жалко, че няма и други майки с деца наблизо, щеше да е много по-весело. Домашната обстановка ми е много по-приятна от детските кътове. Днес исках да я снимам на снега, но тя като стъпи върху нещо непознато и ревна  Simple Smile, снимаха ни само като я държа на ръце. тази година няма да има игри в снега.

Успешни последни приготовления на всички!

# 619
Диди, честито! Чудесна новина! Лека и безпроблемна!
Весели празници на всички!

# 620
  • Пловдив
djidji_p благодаря че питаш, добре е раната, даже вече не е рана, почти е зараснало, скоро ще мажем и с кремче за белези, надявам се че няма да остане такъв.  Благодаря и за отговорите за кърменето, аз по принцип не ям много шоколад, та нямам много наблюдения.
Ние сме в трескава подготовка за празниците, три броя братовчеди ще има пак и лудницата ще е пълна.

# 621
Ех, момичета, колко ме зарадвахте, че не сте ме забравили! Hug
Аз тази година, срам не срам, инициаторката на коледните картички не можа да се включи в инициативата. Ще ми простите, но вече догодина. Жалко, защото всяка година имах купища картички наредени, но тази година всичко е различно Confused За съжаление дори не е украсено у дома, защото последният ми снимачен ден е днес, даже ме чакат 3 фотосесии, но от утре вече ще се отдам на заслужена почивка. А коледната ни украса и дори елхата са ми в студиото  Mr. Green

Искам да ви кажа, че ние с Крис още се кърмим и няма никакви признаци на отбиване, а и аз не съм правила още опити. За това се иска време и спокойствие, които в момента нямам. Шоколад си хапвам стабилно, ям много сладко и никога не съм виждала да му се отразява. Аз вече отдавна спрях да се ограничавам откъм храни и напитки заради кърменето. Сънят му винаги е бил неспокоен и продължава да е такъв, суче по цели нощи, вече толкова съм свикнала, че не ми прави впечатление. Спим заедно, колкото и тясно да ни става вече Crazy

Коледно пазаруване не сме правили още и не знам кога ще се организираме за такова, нашия тати работи и утре. Аз за Крис съм харесала подарък, но няма как да идем до магазина през седмицата, а в неделя не работи и не знам, май ще е следколеден подарък. Въобще тази коледа е малко с краката на горе, но се налага.

Хубав снежен ден от мен! Hug

П.П: Диди, честита бременност! Лека и безпроблемна ти пожелавам! Такива носталгични мисли ме налягат като чета такива новини Flutter

# 622
Момичета, вчера бихме Пентаксим (последния) на Рая  и от 13 на обяд  не е спирала да вдига Т. Последно й дадох Панадал в 6 сутринта досега сякаш няма (не ми дава да я меря). Много ми  е притеснено дали  е нормално толкова дълго време. Досега ги  приемаше сравнително  добре, само  1 път беше вдигнала  еднократно и без лекарства си мина сама, но  вчера все се въртеше около 38. Някой май  беше писал, че и при тях така  се е получило... Оф,  много ми е смотано! Щяме да я  бием след Нова година,  но  аз уж  да мине  и замине по-бързо реших вчера,  а то кво се  получи...мн виновна се  чувствам  сега!  Cry

# 623
  • Пловдив
До два дни след ваксинирането може да има Т, Стили имаше почти два дни именно след последната ваксина. Аз Т не меря- когато усетя че е много топъл тогава давам Панадол. Не се чувствай виновна, няма за какво, бързо ще мине, ще видиш!  Hug

# 624
До два дни след ваксинирането може да има Т, Стили имаше почти два дни именно след последната ваксина. Аз Т не меря- когато усетя че е много топъл тогава давам Панадол. Не се чувствай виновна, няма за какво, бързо ще мине, ще видиш!  Hug

Стили  дни поддържаше Т или вдигна в  един  от тези 2  дни еднократно?

# 625
  • Пловдив
Поддържаше почти непрекъснато

# 626
  • Пловдив
Майче, не се притеснявай за Рая. В началото на декември и ние бихме последната ваксина на Гери и докторката каза да я следя 48 часа. Дотогава било нормално да вдигне температура евентуално, така че спокойно, не си виновна ти. Утре за празника малката красавица ще е готова да празнува с пълна сила   Hug

# 627
Благодаря Ви, момичета за успокоението!  HugДадох й Панадол,  че  пак вдигна.  Sad Ама  то аз  съм  си виновна, сега предпразнично да си  навлека притеснения. Един път  да реша да  мисля позитивно, че нищо  няма да й стане  и то стана   обратното!  #Cussing out

# 628
  • София
MaYa, виж с какво лекува Д-р Михайлов  Peace
Ако има болнички, бързо оздравяване, че дядо Коледа почти дойде  santa2
Весели празници на всички, бъдете здрави и щастливи Party !

# 629
Момичета искам да Ви пожелая Весело посрещане на Коледата!Много подаръци за малчуганите.Много здраве и семейно щастие!

Общи условия

Активация на акаунт