Юнска тема № 20

• 37 781
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Мая, малко късно се включвам, аз бях питала за температурата от ваксината, дано вече да е спаднала. И при над държа около 2 дни, много се бях шашнала Sad
Май върлува някакъв много гаден вирус, за 4 дни бях като парцал и уж все с маска ходехм, макар едва да дишах в нея, а сега и малкият е болен. При мен беше първо болки в ушите и гърлото, после те спряха и започна течна хрема, после пък болките слязаха по трахеята, сега пък кашлица и май се подобрява вече, с помощта на антибиотик, но такова динамично развитие - всеки ден нов симптом. Малкия онзи ден се покашля няколко пъти сутринта, до вечерта вече много силно каляше уж от задна хрема, а на другият ден вдигна температур и гърлото беше червено. Дано мине по-леко  Praynig
Весели празници на всички и да си пожелаем най-вече здраве и много щастие!

# 631
Честито Рождаство Христово, момичета! Пожелавам ви много здраве, весели празници и спокойна и с много късмет Нова 2012 год!

Не съм писала май скоро, но  ви следя от време на време.
Малко се поразболяхме и покрай тези тревоги нямах настроение и желание з нищо друго. Мади започна пак да кашля, правихме изследвания, накрая мина на АБ-Клацид, Тедка и тя се разкашля, засега е на сиропи и витамини, имуностимуланти. Като капак в петък мъж ми донесе една вкусна торта, късно вечертасе почерпих от нея и цяла нощ повръщах. Толкова ми стана тежко от нея, пък и не бях вечеряла...та се нагласих добре. Вчера до 14ч бях на легло, нямах капка сили. Слава богу успяхме да се поприготвим за Бъдни вечер и освен, че бях наблюдател на постната вечеря с друго не мога да се похваля.
Децата дочакаха Дядо Коледа, стареца отново успя да остави подаръците под носа им и отново не успяха да го видят:)
Весела Колед ана всички и дано няма тревоги  и болести тези дни!
Целувки от нас!

# 632
  • Обетованата земя
***ВЕСЕЛА КОЛЕДА!***

# 633
Честита Коледа!Много здраве,щастие и топлина в дома!

# 634
  • София
Честито Рождество Христово!Бъдете здрави и щастливи през Новата 2012 година!Весел празник!

# 635
Честито Рождество Христово! Мир и любов на всички ви!
Ние посрещаме празниците малко понастинали. И тримата ни мъчи някакъв тъп вирус ли е, какво е - точно, както Cecile го описва. Всеки ден с нов симптом. Мъчим се да го преборим без лекарства, дано успеем. Не заведох Никола на Коледното тържество, та още не познава Добрия старец. Подаръците си ги получи вкъщи под елхата, много им се радва. Вече разбира и беше мн. интересен. А късметите от питката на Бъдни вечер - два бях сложила, паричка и здраве - отидоха в неговото парче.
Благодаря ви за стиснатите палци и за пожеланията за леко раждане. Дано да бъде. Доста ме е страх, споменът от първото е още доста ярък. Но... надявам се този път да е по-различно.

# 636
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!!!!!
Пожелавам ви много ,много здраве,късмет,положителни емоции и семейно щастие!

Подаръци на децата има толкова много,обаче забелязвам у големия че все нещо е недоволен,все нещо не му стигат,малко му са,а са N на брой.А малката честно казано все още не разбира,има разни кукли,строители,но специално вчера цял ден обикаля около масата и постоянно ядеше нещо,не обръщаше внимание на нищо.Чак днес се заигра единствено с касовия апарат.
Дядо Коледа и за мен се беше се сетил,явно съм слушала:))))

Днес дано разтоваря малко откъм ядене,че голям корем пуснах.И не ми се излиза в този студ.Малката въобще не държи шала на носа си,малко да пречупи студения въздух който дишаме,и не знам как ще я водя навън.

На всички болнички -бързо подобряване и оздравяване.И ние с Вики пак бяхме хремави,за радост мина бързо.Сега мъжОт е на ред.

# 637
Здравейте, момичета! Не съм ви забравила, попрочитам темичката, когато мога, но напоследък все не ми остава време. Вечер, когато си легна смогвам с един пост и очите ми се затварят!
Минавам, за да ви поздравя.
Честито Рождество Христово! Бъдете най-вече здрави, другото само ще дойде!

Днес приключих с последното засега готвене и посрещане на гости, ще опитам през следващите дни да се включа, поне докато баткото е ваканция да използвам и да се поотчетем мъничко!

Диди, честито, миличка! Много  Hug и нека е лека и безпроблемна!

Сега ви оставям и отивам мъничко да почивам, че вече съвсем не знам на кой свят съм!

# 638
Бързам да честитя Рождество Христово на всички и да ви пожелая ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ВЯРА!Благодаря на Стаси и Vanu6a за прекрасните картички и мили пожелания!

# 639
Весела Коледа, момичета!
Пожелавам ви много здраве, много успехи и 2 пъти повече късмет! Нека има позитивизъм около вас и да не спирате да се радвате на усмивки от обичните ви същества!

# 640
Честито Рождество Христово!
Здраве, късмет и любов!

# 641
  • Варна
Честито Рождество Христово! Нека здравето, любовта и хармонията никога не напускат домовете ви!

Ние сме още при мама. Отложихме гостуването при свекитата за след НГ, заради времето. Много хубаво изкарваме тук. Празника мина страхотно. Подаръците много зарадваха децата. Павел потреперваше чак. По цял ден си играе с кончето и магарето, вечер иска да ги взема в леглото. Получи и работилница, подобна на тази, която Диди беше показала и тя му е интересна. По обяд излизаме с шейната. Зачервява бузките, измаря се от разходките и спи добре. Още суче само за заспиване вечер и спи по цяла нощ в самостоятелно легло. Хапва си добре от всичко. Много харесва питките и закуските на баба си. Голяма любов с братовчеда, имитира всичко, което той прави. Много са сладки!

Стаси, какъв подарък избра в крайна сметка? Аз се сетих за още нещо, което се е харесвало като сме подарявали - кутия за ключове. Давам го като идея за друг повод.

Марету, бързо оздравяване на всички ви! Стискам палци за леко и безпроблемно раждане!

Диди, за ретро пресата, аз получих миналата Коледа, на Елеком. Вършеше работа, но не я ползвах често, по-лесно ми е с ролки. Пуснах я в продавалника. Бързо замина. Харесват ги хората.

Ако има болнички - бързо оздравяване!

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 00:17 от mar4ela5

# 642
  • Бургас
Честита Коледа!
Честито и на днешните именници!
На всички ви желая най-вече здраве, мир и хармония в семействата и много късмет!

# 643
  • Пловдив
Честита Коледа и от нашето семейство на всички! Нека магията на този празник е с нас през цялата година!

Честит имен ден и на днешните именици - живи и здрави да са!

# 644
Искренни благодарности на всички девойки, сетили се за нас с Крис, когато са писали Коледните картички!

Марчелка, в крайна сметка решихме да е почивка. Те са скиори, затова Януари месец, задружно ще ходим на ски. Смятам, че останаха доволни и поне сме сигурни, че е нещо което искат.
Нека споделя и безкрайната радост на Крис, която изпитва към играчката която му подарихме - тунела с топки на Playscool, който беше споменат тук. Никога не съм вярвала, че можем да открием играчка, която да заинтригува Крис за повече от 2 мин. На това му се казва "Ефекта Уау".

И по случай моя Имен ден (и като традиция тук), ви "подарявам" малък десерт!

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 11:31 от Стаси_К

Общи условия

Активация на акаунт