Юнска тема № 20

• 37 777
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета! santa2
Честита Коледа и от нас!!! Бъдете здрави, много щастливи и нека вълшебството на този така прекрасен семеен празник топли сърцата ни през цялата година! Позволих си "открадна" една много интересна рецепта и да я споделя с вас Simple Smile
Recipe for Christmas All Year Long
Take a heap of child-like wonder that opens up our eyes to the unexpected gifts in life - each day a sweet surprise.Mix in fond appreciation for the people whom we know; like festive Christmas candles, each one has a special glow. Add some giggles and some laughter, a dash of Christmas food, (Amazing how a piece of pie improves our attitude!) Stir it all with human kindness; wrap it up in love and peace, Decorate with optimism, and our joy will never cease. If we use this healthy recipe, we know we will remember to be in the Christmas spirit, even when it's not December.
By Joanna Fuchs

Малката лигла получи от тати Коледа един огромен надуваем замък (ама наистина е огрооомен, заема малката ни спалня и свободното място е колкото да се мине покрай стената  Laughing), на който тя се радва страшно много Simple Smile Интересно хрумване беше и играчката папагал, който повтаря, всичко което чуе... но, милия папагал, не смогва на бърборенето на дребната Simple Smile
Стаси, честит имен ден Simple Smile
Диди, видях ти новата  лентичка!!! Честито и леко бременеене!
Не съм ви чела от мноооого време  Embarassed Тия дни ще се опитам да наваксам, обещавам Simple Smile
Стаси, Марчелка, Ванче, Ани и другите момичета, страшно ме зарадваха вашите картички.Благодаря ви! Аз, за съжаление, не успях да се организирам предКоледно да изпратя картички Sad Надявам се следКоледно и предНовогодишно да имам повечко успех Simple Smile
Това е засега от нас  Hug

# 646
  • Варна
Здравейте!
Честита Коледа на всички!  santa2 Пожелавам ви много здраве и разбирателство в семействата ви.
Стаси, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името. Много се радвам, че на Крис му е харесала играчката и Теди много си играе с нея, но все иска да слага топките там откъдето трябва да излизат.  Mr. Green
Теди получи много подаръци, а аз моя още не съм си го избрала.  ooooh! Нямам нужда от нищо и може би от там нямам желание да си купувам каквото и да било.  Flutter

# 647
  • малкия йеросалим
Честита Коледа!Много здраве,щастие ,късмет и много детски смях!!!Ние изкарахме празника добре.Децата бяха много щастливи от подаръците ,особено Кети.Тя е по голяма и разбира смисъла на празника  LaughingНа Бъдни вечер изчаках децата да запят дълбоко,наредих всички играчки под елхата,хапнат един път от бисквитката под елхата,пийнах глътка мляко .На сутринта радостта ,че все пак Дядо Коледа е опитал от храната беше голяма  Grinning Сега Кети е затрупана с нови играчки и се занимава много добре,докато малкият му мина бързо мерака към всичко и пак си играе със старите кубчета от конструктора на кака си.
Вчера оставих малчо на свеки и отидохме при мъжо в Боровец да пързаляме Кети със шейна.Цял ден бесняхме навън.Накрая малката падна от шейната с голяма скорост,но се размина само с уплаха и малко ожулвания по лицето.Вечерта си тръгнахме и си взехме таткото с нас.Сега вече щастието е пълно.Поне на Нова година ще е при нас и после пак заминава.
Стаси мила честит празник!
Мария много кратко се включи.Пиши как сте,как са децата.Отдаван не си се появявала  Naughty

# 648
Димана , благодаря за Коледната приказка, страхотна е! Пожелавам ти лека бременност и леко раждане миличка! Много добре ми е познато твоето състояние , разликата на моите деца е 1година и 9 месеца. Сега вече играят заедно , търсят се , Веско вика КАКА толкова сладко!

# 649
Да ви споделя и друго:
Оставих децата при майка ми и така приключих с кърменето. Веско е плакал първата нощ от 12-1 часа, след това се е събудил в 6 -6.30 и е спал до 9ч. Тази нощ от 2-3 ч се е будил на пресекулки но не е плакал толкова , колкото премрънкал и пак заспивал. Аз си купих достинекс за спиране на лактацията.Снощи се изцедих доколкото успях с ръце и пих 1/2 от хапчето (те са общо 2 за 2 дни-през 12 часа) . За пръв път с мъжа ми сме само двамата. Вчера ходихме на кино Новогодишна нощ -много приятно филмче , а днес сме на пицария по план. Успях да спя цяла нощ , което не ми се беше случвало от както се роди каката- 2008г. септември. А и си купихме валчери за масаж на цяло тяло за 15.50 на човек от офертите.бг. - никога не сме си правили , представяте ли си Embarassed.

# 650
Честито Коледа! Много здраве, щастие и късмет!

Момичета много благодаря за картичките! Голяма емоция внасят!

Иначе сме добре, по-късно повече че малкия ме дърпа за ръката вече  Laughing

# 651
  • Бургас
Мони, накратко, защото малкия изобщо не ме оставя да седна на компютъра. Докато ме види там и започва да хленчи, да ме дърпа, да прави всевъзможни маймунджалъци само и само да ме накара да стана. За това и не сядам вече. Иначе чета редовно, но от телефона си. А от него ми е много неудобно и бавно за писане.
То няма и кой знае какво да пиша. Радо направи един бронхит този месец, след Никулден и сега пак е сополив. Утре ще го водя на лекар, че днес се появи и една кашлица. Ако му изпишат пак АБ ще му е втория за този месец. Дано се разминем.

Между другото, Мони, честито отбиване! Много се радвам, че така леко е приключило всичко. На мен също не ми се вярваше, че на Радо по-бързо ще му мине отколкото на мен, но е факт. А сега след 3 мес. и половина отбиване ми се струва, че сякаш никога не съм кърмила. Все едно  било много отдавна и ми става леко носталгично по онова време. Wink

За Коледа децата получиха много подаръци. Велизар разбира се, само играчки, а на малкия повечето бяха практични. Mr. Green Добрия старец му донесе гумен пъзел, влакче-конструктор, метален джип, маратонки, апрески и чаршафи за голямото му легло (че не мога да смогна да ги сменям от както го преместихме). А Велизар се радва на скейтборд с Макуин, ферма с конюшня, трактор, животни и хора, замък с войници, костюм на Бен Тен и голяма пожарна която пръска вода. От нас подаръка беше само един, но на нашите бабите са им в повече, та  Laughing

На Нова година ще сме в къщи или в съседите срещу нас. Те всеки момент очакват бебе (на 6 януари е термина на девойката), та никъде не посмяха да си резервират места. Моя мъж пък е на работа точно на първи януари и също не пожела да сме на заведение някъде. А и в крайна сметка децата няма кой да гледа, та в домашни условия ще сме и тази година. Wink

Диди, честито и от мен! Лека бременност! Hug Сигурна съм, че ще се справиш страхотно в грижите и обичта към двете деца. И на мен това ми беше много голям страх по време на бременността - дали ще ги обичам по равно. Докато бях още бременна бебето го чувствах малко чуждо. Embarassed Сега като се сетя ми е смешно, но тогава ми беше голям дерт. Laughing

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година! И нека тя бъде по-добра, успешна и най-вече да донесе повече здраве и любов в семействата ни!

От мен до догодина до амина! Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 21:09 от Мaрия

# 652
Да благодаря за поредните чудесни картички! Идват със закъснение, но пък са супер изненадващи така Simple Smile

Моят зъбоболен проблем продължава. Вече стана месец и половина откак се пънем смоя доктор да спасим зъба. Онзи деннапълни каналите, но пак се подух за часове. Няма да се предаваме де. Най-лесно е да го извадим, но п-добре е да си имам собствени зъби в устата. И без това малко сами останали  Mr. Green

Иво вече почти не търси да суче. Току се присети, но леко приема отказа. Сега на дневен ред са лиготиите му. В мое отсъствие е ангел. Играе си, забавлява се и слуша. Щом се появя на вратата и запова да се тръшка истерично , за да го гушна и да го разнасям непрестанно. Той си е тежък и ръце не ми остават вече. Голям дивак е, спор да няма, но и Хасан е човек и имам нужда от почивка след работния ден  Crossing Arms

# 653
Здравейте, момичета!
Влизам набързо, за да ви пожелая прекрасни празници с любимите ви хора! Нека Новата година  донесе много здраве и щастие в дните ви, много мир и любов в семейството и сбъдване на мечтите ви!!!  Hug

# 654
  • Обетованата земя
Благодаря за поредната хубава картичка, Пепси  Hug
Празниците изкарахме чудесно, Иво много си хареса подаръците, включително и нашия с хвърчащите топки, много му се радва  Grinning
 Благодаря на всички за милите думи за нашето второ очаквано слънчице! За сега се чувствам добре, само от време на време ми е  Sick, но не повръщам. Доста се изморявам и все ме мързи, нормалните неща  Mr. Green
 Пожелавам ви едно незабравимо хубаво посрещане на Новата година, а тя нека бъде много щастлива, успешна и благодатна за всички ни! И най-вече да сме здрави ние и семействата ни!  Hug

# 655
Хайде и аз да се разпиша в последните дни от годината!
Първо да благодаря на Стаси и Ванюшка за картичките! Благодаря ви момичета, трогнахте ме!

Мади вече е добре, Теди горе долу,но ще се оправят!

Новата година ще посрещнем вкъщи, ако не поканим някого ще сме и сами. Никъде не ми е ходи на мен лично. Освен това искам да си почивам в оставащите ми дни преди работната  Нова година! За купони има време, ще лудеем, още малко да поотраснат децата  и ще наваксаме. Не страдам по това, обичам спокойствието и домашния уют и нещо напоследък по заведения ми е скучно. Или може би защото по Коледа се находихме на партита, сега не ми се мърда от вкъщи по студовете.

Весело посрещане и да ви върви по вода през новата 2012 год!

# 656
Пожелавам  Ви весело посрещане на Новата Година!

# 657
Весело посрещане на Новата Година,нека тя да ни донесе повече здраве,щастливи мигове изпълнени с много емоции.Всички болести,лоши моменти и скучни образи да останат в тази година.

мама рядко пишеща,но редовно четяща Heart Eyes

# 658
  • Пловдив
И аз да ви пожелая весело посрещане на Новата Година! Нека тя бъде по-успешна  и по-късметлийска от предишната !Ние сме при майка ми в Казанлък и днес цял ден тече трескава подготовка за тази вечер. Коцето от следобедната му закуска е започнал с мезетата  Grinning.Послушен е,не мога да се оплача.Най-странното е,че тук спи в сгъваемата кошара по цяла нощ,а като сме си в Пловдив в дървената изкарва макс. до 30 мин.Явно проблема е в кошарата  newsm78 Друго май няма ново.Като чета за вече отбилите тайничко завиждам.След празниците ще се пробвам и аз с това начинание.

# 659
Хайде нека съм първата, която честити новата 2012 година!
Нека донесе много здраве и радост на всички мами и всички мъници !!

Общи условия

Активация на акаунт