Юнска тема № 20

• 37 769
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Пазарджик
Честита 2012 година!
Да е спорна, успешна, късметлийска!
Да си пожелаем здраве, да имаме работа, лесно свикване на децата с яслата, с баби, с гледачки! Лесно отбиване на все още кърмените и дано съумеем да се справим с всички ангажименти - дом, работа, грижи по децата и семейството и дано остава и малко време и за женски глезотийки! И да свършва вече кризата!

# 661
Честита нова година!
Желая ви здраве, любов и топлина!

# 662
Честита Нова 2012 год.момичета!
Пожелавам ви здраве преди всичко и нека всички ваши мечти и желания се превърнат в реалност!
Много щастливи мигове с любимите хора и нашите малки слънчица!

# 663
Честита Нова 2012 год!
Нека е изпълнена с много здраве,щастие любов и топлина в дома!Много щастливи детски усмивки!

# 664
Нека е здрава, късметлийска и ползотворна!

Ванюшка, много, много благодаря, че не ме забрави и този път! Много имам да се реванширам пред теб  Embarassed

# 665
  • малкия йеросалим
Годината, която се задава с шепи здраве и любов да дава!
Пари и радост, щастие, късмет през следващите 365! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!

# 666
  • София
Честита Нова Година! Бъдете здрави, щастливи и успешни! Благодаря и за вашите пожелания! Благодаря и за картичките Hug !

# 667
Честита Нова Година и от нас !
Пожелавам на всички здраве и късмет , нека бъдем по-добри и усмивките не слизат от лицата ни  Hug

# 668
Честита Нова Година!
Пожелавам ви прекрасни моменти със семействата. Усмивки и страхотни емоции породени от тях! Да пътувате, да откривате, да мечтаете и да сбъдвате! нека 2012 е изпълнена със здраве и късмет!

# 669
За много години!
Здраве, късмет и любов!

# 670
Честита Нова Година !!!  newsm18
Бъдете здрави и дано ви се сбъднат най-съкровените желания !!!

Аз лично тази Нова година я посрещнах в леглото. Такъв вирус ме тръшна след Стефановден, че вече 8-ми ден не знам на кой свят съм. Вече и малкият е болен. По цял ден точим сополи ......  yu5

Добре, че баницата с късметите по семейна традиция си я направих на Коледа, та всеки си получи желания късмет (все едно нарочно ги бях нагласила).  Mr. Green На баткото - учение, на каката - купони и безгрижие, на Кими - здраве, на мама - нови приятели, а на тати - нова работа и повишение, които и без друго са факт от 1 януари.  Laughing

Марету, второто раждане обикновено няма нищо общо с първото. Кураж и ще видиш, че напразно си се притеснявала.  Hug Хайде, чакаме те вече да се похвалиш с едно малко вързопче.  Hug

Марчелка, щом имате желание,  Flowers Four Leaf Clover данo мечтите ти да станат реалност !  Flowers Four Leaf Clover

Етка, много хубава рецепта си споделила. Така е, стига да сме здрави, всеки един ден бихме могли да превърнем в празник.  thumbsup

didi24, третото го оставяме за малко преди 40 г. Да сменим кръвта, дето се вика  Mr. Green

JJ, значи така му се викало на нашето - смяна на кръвта.  Laughing Да знам, ако някой случайно пита ...  Sunglasses

И една смешка от преди да се разболеем. Изпращам малкия да извика кака си за вечеря. Изобщо не бях сигурна, че ще се справи със задачата, но той отишъл в стаята и' и рекъл : "Како, янене - лук" (защото той ядеше лук, докато правех салатата). Мисията - успешно изпълнена.  Mr. Green

И айде стига с тея телеграфни поздравления в темата. Вземете се разпишете вече  Hug

# 671
Слънчев_лъч, не си ли го чувала това?  Laughing На майка така казваха бабите, като роди сестра ми на 39  Mr. Green

# 672
3a ceфтe гo чyвaм тoзи лаф, нo ceгa cи давaм cмeткa защo баба ми дoживя дo 90-гoдишнa възpаcт, макap и c диaбeт.  Wink И тя cи e cмeнила кръвта c мoятa майкa.  Mr. Green

# 673
ЗА МНОГО ГОДИНИ,момичета!!!!Всичко което сте написали като пожелания ви го пожелавам пак и на мен си го пожелавам,а от мен-много много здраве и тази година да е по-добра от предишната!!!!!

Празниците минаха,останаха (при мен) само наднормените килограми ,така че от понеделник съм на Режим,нещо като 90-дневната,ама не точно.
Ние изкарахме добре,бяхме на заведение,малката при майка,а баткото за първа година с нас,стояхме до 4:30,но той си поспа на два стола.Малката като ни видя,като отидохме да си я вземем,и изпадна в дива радост.Сурвакахме по бабите,и се прибрахме да релаксираме.

Слънчев лъч,пожелавам ти вече да се маха тоз вирус,дето ви е тръшнал.Да не е грип?

JJ,аз това за кръвта че се подновявала съм го чувала,ама се чудя защо след раждане с години съм все по-кекава,и по-кекава.Имам в предвид че вируси които и не съм предполагала че сществуват,след раждането на батктото не спряха да ме нападат,докато не родих второто,и продължавам да съм кекава.То сигурно е от годините,не от кръвта.Но пък имам приятелки които след раждане-не ги поваля нищо,най-много някоя хрема един път в годината.

Отчет за малката-много зъби,голяма месоядка-налита само на луканки и пържоли,но пък продължава да си смуче пръстта.Лейкопласта вече не помага,или смуче барабар с него,или си го отлепва.Преди няколко дни я мазах три пъти с много люта чушка-даже не реагира,а още повече взе да го смуче,сякаш и хареса.Сега последна надежа е горчивото лекарство за което МамаМони беше писала преди време.Дано горчивото да не и хареса,макар че започвам да се съмнявам,беше намерила едни парчета ябълка(сама си ги беше скрила в една чанта,колко време са стояли там не знам)-които бяха зеленясали и с мухъл като тревичка,хапна си ги,аз въобще не се усетих какво яде,после намерих едно останало парченце.Нищо и няма.

# 674
  • по света и у нас
Честита нова година и от мен!Пожелавам на всички ви мечтите и плановете ви да станат реалност!  bouquet

Аз съм от четящите редовно,но като нямам какво да пиша и не ми идва вдъхновението не се включвам.Рая е станала много капризна и се опитва да ни работи отсега.Почва се едно реване и пищене ако не стане нейната.За яденето пък хич не ми се говори–днес изхвърлих поредната порция здравословна супичка в коша пред очите й и заявих,че щом не иска да яде няма да яде до утре.Иначе шкафа с шоколадчетата,дето леля й беше донесла знае къде е и все там ме води,ама сега вече вътре нищо няма. Mr. Green  Как само боклуци би яла не зная,а уж се старах да я захраня правилно,чаках шестия месец...Къде сбърках,та сега се налага да започвам от начало.Надявам се този период да се дължи на избиването на долните кучешки зъби,но чак не си вярвам като се успокоявам по този начин.А колко привързана е към мен е чак страшно–баща й едва спасява положението с танци и музика докато изляза от банята.Оплаках се,но не ми олеква.Дано с времето се оправи,че не ми се мисли как ще бъде на ясла,а на мен ми се иска вече да се връщам на работа.
Иначе още се кърмим за приспиване,след което я премествам в нейната кошарка и си спи там до сутринта без да се събужда.Само от време на време през нощта надниквам да не се е отвила,че много се върти докато спи.

Общи условия

Активация на акаунт