Юнска тема № 20

• 37 768
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Да драсна и аз два реда Flutter

Слънчев лъч,да си ходят болестите Hug гледам снимки в фс,страхотно семейство,а как ви ходи малкия бонбон Hug

Кръвта се сменя значи Thinking преди  40 може и да се навия за трето Mr. Green

# 676
За много години от нас   bouquet
да се отчета и аз  Mr. Green Добре сме  Praynig Каката тръгва на градина от понеделник, та тия дни се занимавам със документи. Тези дни при нас времето е много приятно и си прекарваме цялата сутрин навън Simple Smile
"сменяне на кръвта"  Mr. Green може и аз да опитам преди 40, но само ако си купим по голяма къща  Mr. Green Че в тази няма къде да се съберем  Rolling Eyes иначе ако питаш мъжът ми сигурно и 5 ще са малко  Crazy Все ми подговаря след 5 годинки като сваля спиралата...
Аз също имам някой друг кг отгоре след празниците, та вече трети ден съм на диета (системата -60) Да видим до къде ще я докарам ..
Общо взето това е от нас  Peace Хубава вечер на всички.

# 677
  • малкия йеросалим
Абе и аз искам да сменя кръвта преди 40-то  Laughing,ама пустите пари ме спират.Иначе профилактично бъзикам мъжо да се готви за трето след 5-6год.
Иначе за нас- пак съм сама.Мъжо тръгна веднага след Нова Година.Кети тръгна преди два дни на градина,ама са сборни групи и изобщо не и се ходи.Ние с Жорко се гледаме,сутрин на разходка,после следобеден сън гушнати двамката и така... до вечерта.Нощем спя с двамата на спалнята и буквално съм задушена от любов.
За килограмите направо не ми се говори.От както съм родила бавно и сигурно качвам килограми.Направо е срамота.Цял живот съм била слаба,а сега за година и половина приличам на бременна хлебарка  EmbarassedЗатова от вчера започнах да правя малко физически упражнения,а като си дойде мъжо ще захващаме задружно диета.Пустата ми лакомия ми пречи.Така да обичам сладичко и хлябче Sad .Наде я кажи каква диета си започнала.Аз мисля да започвам 90дневната.Мъжо с нея преди две години свали 20 и кусур килограма.

# 678
Moni много ме разсмя с тая "хлебарка"  hahaha Аз уж си свалих кг, но все качвам и свалям едни 3кг и направо ми писна вече...Тая лакомия и на мен много ми пречи  Crazy Иначе почнах тази -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632033.0
За сега лесна ми се струва, защото сутрин мога да си ям какво искам  Whistling

# 679
3a ceфтe гo чyвaм тoзи лаф, нo ceгa cи давaм cмeткa защo баба ми дoживя дo 90-гoдишнa възpаcт, макap и c диaбeт.  Wink И тя cи e cмeнила кръвта c мoятa майкa.  Mr. Green

Хмхм, странно,  Rolling Eyes по времето на баба ти на диабетичките не им е било позволявано да забременяват и да раждат заради опасността за живота на майката и на бебето... или баба ти е заболяла от диабет на късни години???

И, момичета, май всички погрешно разбрахте JJ, мисля, че тя имаше предвид, че като смени кръвта, тогава ще правят третото - вярването е, че кръвта на жената се сменя на 4 години, а на мъжа на 3 години /май така беше/. При смяната на кръвта се твърди, че тогава бебето ще е от другия пол, ако предното е момиче, следващото ще е момче и обратно.

# 680
  • Пловдив
Ха такаааа, значи на мен не ми се е сменила кръвта, ами си карам със старата, защото през 6 години родих 2 момичета     Joy  Стана ми интересно с това поверие...

За много години, мили момичета, и от мен. Здраве и усмихнати дни през цялата 2012 година. Скоро не съм писала, защото и при мен като при Слънчо - здравословни проблеми. Гери е настинала и кашля за първи път, има и хрема, а Креми е с кониктиовит. Вече отшумяват болестите, та живнах малко и аз. По цял ден сме трите у дома и е едно женско царство.

Иначе празниците минаха добре, болестите дойдоха на първи вечерта. На Коледа бяхме навсякъде с двете, но на нова година оставихме малката с майка ми и познайте колко рев е имало. Какво ще правя с тази малка маймуна хич не знам, как ще се разделяме с нея като дойде време за ясли и градини? Не ми се мисли просто по въпроса...

# 681
Не, бе, нищо не разбрахте! Значи, забременяваме малко преди 40, за да сменим кръвта и да забавим стареенето, защото по време на бременността ти се сгъстява косата, опъват бръчките и пр. Ще ставаме красиви, дето се вика. Никой не казва нищо за опънатите нерви после  Mr. Green

# 682
ОООО аз се чудя защо съм толкова опъната и младолика   Laughing , родих и двете си деца малко преди 40. С Деси бях на 36 с Веско на 38.
Здраве и щастие през 2012г.
Да ви се похваля и ние се отбихме успешно. Три дни Веско беше при майка ми, като се събрахме първата нощ беше най-трудно , втората-горе-долу и третата- ОК.
Успех на всички!

# 683
  • Варна
За много години, момичета! Живи, здрави, много любов, късмет и хармония през новата година!

Ние сме добре. Завърнахме се от гостуването при мама. НГ я посрещнахме на заведение, а Павел го гледа майка. Добре са се справили и ние се повеселихме.

С отбиване още не мога да се похваля, но суче само за заспиване вечер и спи по цяла нощ, до 8-9ч. Така си ми е супер.
Слънчо, благодаря за пожеланията!  Hug

Благодаря на всички момичета, чиито картички ме зарадваха като се върнахме. Надявам се, че и моите са стигнали до вас.

Килограмите след празниците не съм ги проверявала, но тези дни и аз се каня да започвам трети тур на 90 дневната диета. Успех на всички в борбата с тях!

!Бързо оздравяване на висчки болнички! Ванюшка, прегръдки и за трите ви!  Hug

# 684
За много години и от нас, много усмивки и само хубави моменти през 2012г.

Празниците изкарахме добре, на 30 и 31 Денис беше с температура, но иначе си беше доста живичък и накрая се сдоби с още един зъб.
Мъжът ми на нова година беше на работа, така че аз бях при моите родители заедно с децата. Противно на очакванията ми, беше доста весело и покрай детските викове и игри не разбрах кога стана 12ч. Гръмнахме едно шампанско, поздравихме се и в 12:30ч.се прибрах и ги сложих да спят.
На следващия ден бяха сурвакарчета обиколиха доста роднини, събраха доста лакомства и парички. Та сега покрай тези шоколади и аз се чувствам напълняла.
Но от другата седмица тръгвам на тай бо и каланетика. Смятам да ходя 2пъти в седмицата, а по-нататъка като свикна с темпото може и по 3 пъти. Надявам се за лятото да се постегна, че нещо зимата много се отпускам.
За "смяната на кръвта" по едно време бях навита, но вече ми се иска да се погрижа и за себе си, така че май приключих с децата. Макар че, мъжът ми е твърдо решен, че след някоя друга година може да си направим още едно, дори от баницата на свекито му се падна бебе и ми вика "айде стягай се до края на годината"  Shocked Аз му казах, че на него му се е паднало бебе, а не на мен, така че той да му мисли  Grinning

Гери, пиши как си, ходили отново на преглед. Много те мисля, понеже аз съм фамилно обременена /от майка ми/ и ми е голямо притеснение.

# 685
  • Обетованата земя
Честита Нова Година и от нас! Нека да сме здрави всички, другото се нарежда!
 Как минава ежедневието ви в студените дни? Всеки ден ли извеждате малките и по колко време? А като са болни излизате ли пак, дори в минусови Т? Аз нещо напоследък взех да си спестявам от време на време излизанията, хем по цял ден е мъгливо, хем да не мъкна много количката точно сега в началото на бременността (имаме 5-6 стълби), хем пък и не видях много полза от каляването с всеки ден разходки до сега, пак вдигна Т онзи ден, поне мина за 2 дни и се размина май само с това, явно вирусче беше. Та си оставаме някои дни вкъщи, малко ме и домързява, пък и той спи до 3 часа, докато обядва(закусва в 10-11) и то става още по-студено. В такива дни, за да не ми е гузно го изкарвам за 10-15 минути на терасата  Laughing
 И ние изкарахме много забвано НГ, малко по домашному, но пък децата така се забавляваха. Цяла вечер Иво и Габи не се отделиха един от друг. То не беше гонене, криене зад вратите, пълзене под масата и столовете, катерене по кошарата, дразнеха се за играчки, даже докато Иво акаше, Габи седеше до него и му правеше компания  Joy Най-сладки бяха залепени за стъклото на вратата на терасата и загледани във фойерверките  Heart Eyes Иво се разрева в пиковия момент на фойерверки, ама това е отделен въпрос  Mr. Green Издържаха Иво до 2.30, а Габи до 3.30.  Crazy
JJ, благодаря и за твоята картичка, получихме я още миналата година, но чак сега се разписвам.Благодаря на всички за милия жест, хубава инициатива се оказа, допълни коледния дух Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 20:23 от didi24

# 686
Честита нова година момичета, бъдете здрави, много обичани и щастливи!
Ние последните седмици не бяхме много във форма, много гаден беше тоя вирус дето го изкарахме, отделно ни избихда два кучешки зъба, дано няма повече такива моменти Praynig
За излизането и мен вече ме е страх и си седим в къщи, само почивните дни мръдваме малко с колата като гледам да не е до някой голям магазин. Кога ще се спостопли това време вече да тръгнем по разходки ...
Лека нощ на всички !

# 687
  • Обетованата земя
Черпя ви виртуално за имения ден на Иво! Да ни е жив и здрав!
Честито и на всички празнуващи именици от изминалите дни! Утре пък за друго ще ви почерпя  Laughing Flutter

# 688
Диди, честит имен ден на Иво !!!Да е здрав, обичан и с много късмет !  smile3525

Използвам случая да поздравя с празника и Ивет на Натали, Ивана на Смилянова, Йоана на Ани_ди, Ивайло на jj okocha, Иван на ketti ... както и нa vany6a и Ivv83. Дано пропуснатите не ми се сърдят много, ама много именници, много чудо днес - да са живи и здрави !!!   bouquet

Морска, симпатиите са взаимни  Hug

Денито, подозирам, че може прословутият "свински грип" да ни е докопал. Един по един окапахме (вече и мъж ми е болен), а никой не се е оправил още.  #Crazy Камен е на АБ вече 4-ти ден, аз не виждам подобрение никакво ... Утре ще попитам дали не трябва да сменим антибиотика при това положение ...  Hug

mama&sladurana, късен е бил диабетът на баба ми, иначе си права, че болестта крие големи рискове при евентуална бременност.
А относно тази другата теория за пола на бебето - пак едно сравнение ще направя с баба ми, понеже тя е родила децата си на 19, 22 и 35 години (точно като мене  Mr. Green ). Ами при нея теорията излиза вярна, защото първите 2 са момчета, а третото - момиче. Но при мен не се връзва.   Outta Joint

Диди, при нас си е топличко, но като е болен - не го извеждам, особено като е с температура - абсурд.  Peace
Ако има и други неоздравяли като нас - прегръдки и дано да минава вече !!!  Hug  Hug  Hug

# 689
Честито на всички именици от вчера и днес! Да са здрави, щастливи и с много съсмет!

Аз захапах работния цикъл и времето за нищо не стига. Малко по малко, ще влизаме в ритъм, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт