Юнска тема № 20

• 37 754
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
JJ,значи футболист било,да бях питала мъжът ми първо,а не да се срамя тук.Но просто всеки път като ти видя ника и се чудех как аджеба да го изрека,пък камо ли какво означава.Но аз мразя  футбол,покрай мъжът ми съвсем го намразих,и затова незнаех,извинете.

От онзи ден малката научи думата НЕ,и познайте,по цял ден е само НЕЕЕЕ,звучно и дълго го казва и то в смисълът му.А колко бях доволна че казваше само ДА?

# 76
Да се включа да Благодаря на Мартеа!   bouquet
Отдавна беше споделяла за техния инхалатор и беше давала линк.. Още тогава се снабдих с такъв, но не ми се беше налагало да го ползвам, тези дни благодарение на него се разминахме с бронхит и дълго антибиотично лечение. Ивана  го приема много добре, но бързо и писва, успявам да я задържа само с песнички  Peace
Думички които казваме - пей (заповеднически, когато и се приспи  Mr. Green) коте, куче, нон (т.е. кон) момон (бонбон) вУда, пи (спи) иж (виж) ела, да и не (казва ги и със думи и със жест, абсолютно правилно клати глава в знак на отрицание или съгласие) мече, топче - като топче и копче, буй (обуй) и още доста неща, но не се сещам сега. Инересно е че всички тези думи започна да използва от 2-3 седмици, а аз се притеснявах че изостава говорно в сравнение с кака и на тази възраст  Mr. Green

# 77
  • София
Здравейте и от нас  Laughing
Наде,желая ви много,много щастливи мигове в новия дом   bouquet
Ползвала съм инхалатор и бейби спейзър с големия ,за асмата  и само това ни спасяваше.
При нас нищо ново, има всички зъби вече,говори много неща,ДА му е любимо Laughingкато пружинка е не се спира,на вън само в пясъка се рови. Пада всеки ден ,цялото му чело е в цицини и синки, Sick падна от кошарката отгоре през решетката,хем му е до под мишниците #Crazyдоло е теракота,посинях докато видя дали не си е счупил врата  #Crazy сега не знам какво да правя,един вариант е да махна няколко пръчки от решетката,ако имате някакви предложения ги приемем.
На другия ден падна по стълбите на вилата,отворил си беше входната врата,а от столовете не ги броя  CryЗа минута не мога да го оставя,в тоалетната е с мен.
Капак на всичко е болен трети път този месец ,39 Т с гърлото,утре ще ида до личния да му вземе секрет ,съмнявам се за бактерия.Между временно и големите си искат внимание,но ви чета,просто няма нищо ,за да се похвалим.

# 78
Днес съм прекалено активна  Mr. Green

gergana26, аз  махнах решетката и сложих само една преграда. Ето така изглежда. Напълно е достатъчно според мен, за да му пречи да се търкули от леглото. Да не казвам, че 20 лв. си е идеална сделка на фона останалите предложения  Confused

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 14:13 от jj okocha

# 79
Гери благодаря ти сърдечно   bouquet Както и на всички поздравили ни   bouquet
Исках да кажа, че Ивана преди също се катереше нон стоп по решетките, докато спеше в кошарата. От както я преместих на нейното си голямо легло, нито веднъж не е падала от него  Peace Като че ли сама усеща и не се върти много през нощта, дори не се открива Shocked което до преди това ни беше голям проблем. Не знам, може би защото сега спи с голяма единична завивка - 150 на 190  Rolling Eyes Ако искаш пробвай да махнеш изцяло решетките  Thinking

# 80
  • Пловдив
Наде, и аз видях снимките във фейса - чисто и уютно жилище, със здраве да си го ползвате и само хубави мигове от тук нататък в него ви желая.     Peace

Аз не смея и да си мечтая да я отделям Гери все още. Много се буди през нощта, неспокойна е, растат й по няколко зъби наведнъж - кашмарна работае, кой знае сърби ли я, боли ли я... Докато не се успокои и кротне от към сън няма да я местя, че кака й каквато е поспалива, няма хич да се наспива за училище. Така че - за сега при нас.

Относно проблема на Гери - или слагате една още по- висока решетка, или я махате изобщо и научавате малкия Марти да слиза от леглото. За това поне няма да имате проблем, като чета как се катери, бързо ще му намери цаката. Не знам само през нощта ако е от малките детски кошари леглото, дали няма да му е тясно и насън да не се прекатури    newsm78

Днес се очертава слънчев ден да го използваме пълноценно    Laughing

# 81
  • София
Благодаря много за отговорите,Ванче той много отдавна слиза от леглата сам,но понякога иска да скача на матраците LaughingНаде ако не стане с махането на решетките(ще се чуе),отива в стаята на големите,там поне леглото е на една педя от земята,вади се от под другото,така има да се търкаля на воля по цялата стая :hahaha:JJ аз ги гледах тези прегради,но цените са ужасни Sick.
За гърлото,имаме повишени левкоцити и за това така е боледувал,сега ще сме на АБ.
Слънчев ден на всички  bouquet

# 82
Гери и нашето легло е същото  Peace Само че Ваня спи на горното   Crazy Ако случайно се преобърне ще си легне директно при кака си  Mr. Green Mr. Green
Ванче да ти кажа и ние така се будехме по 100 пъти, но от как я отделих най-много по 1-2 пъти да се събуди. И на нас сега избиват зъби - кучешки и втория комплект кътници. Кака и беше същата преди да я отделя, будеше се по 120 пъти на нощ. От деня в който я приспах в нейната си стая спря да се буди все едно някаква функция изключих  Shocked Mr. Green Mr. Green
А и да ви кажа друго си е да си легнеш при мъжа без деца, на които да пазиш тишина  Twisted Evil Mr. Green

# 83
  • Пловдив
Гери такива решетки за легла за по 20 лв има и в Джъмбо  Peace Освен ,ако не решите да пробвате направо без решетка и да си слиза сам.Като за първа вечер може отдолу да постелиш нещо мекичко,за всеки случай.Нашата кошара слава богу е с много високи решетки,които са му до вратлето почти.Друг е въпроса,че той не иска да спи в нея и на мен колко ми е трудно да го слагам там,защото съм си нисичка.

# 84
  • Варна
JJ okocha не знаех, че е дрожди. Мислех, че е лекарство като смектата за затягане. Лошото е, че ми отказват да ядат попарата (без масло разбира се), картофите и ориза. Само на обикновени бисквити и солети са. Най-лошото е, че не искат и лечебната хумана ooooh!. А на Велизар разстройството днес е по-зле. Кисели, кисели и гладни Tired

Гергана, направо ме е срам  да ти дам съвет, като гледам колко деца имаш  Peace

# 85
Japanese, пробвай с чист ябълков пектин от аптеката. Разтваряш една чаена лъжичка в около 10-15 мл вода, изчакваш да набъбне и даваш - колкото успееш. Пектинът е единственото, което в крайна сметка помогна като с магическа пръчка при над двумесечна диария със слуз и кръв при голямата ми дъщеря.

# 86
  • Варна
Чай от кора от нар веднага пресича разтройството.  Peace

# 87
  • Варна
Здравейте!
Миме, сега гледам има нар на пазара. Белиш и сушиш кората, нали?

# 88
  • Пловдив
Добро утро!

И аз да питам това за нара - прясна кора ли трябва да е, или може да си съхраниш? И ако може да се съхрани как се прави, както Пепси е писала, че трябва да изсъхне и тогава да се прибере в кутийка или...  И съответно как се приготвя чая - веднага като кипне и изстине се пие  или трябва да седи накиснато... Подслажда ли се. Извинявам се за многото въпроси, ама ми стана интересно и ще съм благодарна ако някой ми отговори, та да знам ако ми се наложи как да действам  Simple Smile

Хубав ден на всички

# 89
Момичета, моето мъниче е много тъжно, все едно не е моето дете. Днес ни е 4ти ден в яслата, влезе със страшен рев, надявам се там да се е успокоила. Ще я взема в 10:30 и започва великото тръшкане и страшните нерви. От вчера и давам Ignatia Amara и се моля да подейства, защото не зная докога аз ще издържа така.
Не ме изпуска от поглед, нито с кака си, нито с баща си, само аз да съм до нея, направо не зная какво да правя. Зная, че не само моето дете е така, но то си е моето Cry
Извинявам се за поста си, но вече ще изригна.

Общи условия

Активация на акаунт