РУСЕнска есен

• 47 172
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
маякуб, поръчка на мъжо веднага  smile3513

И вече  спирам smile3505

# 106
Направи ми впечатление, че искате среща... А и на повечето ни се яде пържена цацка.... Ми що не се съберем на среща и да си хапнем?!?!  Rolling Eyes

# 107
Аааа, само ще ви завидя  Laughing
Ама ще ви поканя после и аз декември на зимна цацка   chef

# 108
Момичета спешно ми трябва телефона на д-р Пейчева, детския гастроентеролог Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 109
Момичета спешно ми трябва телефона на д-р Пейчева, детския гастроентеролог Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Моб. тел. 0898 23 41 23
сл. тел 082/ 814 254

# 110
Моб. тел. 0898 23 41 23
сл. тел 082/ 814 254

bouquet  bouquet Златна си  Hug

# 111
Pink къде се изгуби и си сложила една чудесна лентичка на очакване - честито мила много се радвам. Е не можахме пак да докараме наборчета, ама нищо живот и здраве на лято да се видим.
Късмет и леко бременеене.

# 112
Благодаря, Маги  Hug
Карола, растем, мила, а аз бавно, но славно дебелея  Mr. Green
Шанел, тук съм, тук съм, чета ви редовно.
Както каза и единствения мъж тук, аз съм от отбора на четящите  Laughing

Някой знае ли дали работят магазинчетата в Макаронената събота и неделя? Очертава се да си идваме за един уикенд, та обмислям тур по магазините  Mr. Green

# 113
Pink, аз направих опит да отида в неделя в Макаронената ( тя е точно до вкъщи) ама няма шанс Sad Струва ми се, че много са намалели магазинчетата там. Да ти ако ти трябва бельо или нещо такова, отсреща,срещу Макаронената има много хубави магазинчета . Мога да кажа, че и на центъра съм живяла, обаче този квартал ми е много по-приятел и комуникативен. Отплеснах се..мисля, че в събота до обед ще работят.

# 114
  • Русе
Добра вечер, дами и господин!
Някой случайно да има телефона на ресторант Mario's - до Пантеона?
Търсих в нет-а, но нищо не можах да намеря.  Rolling Eyes

# 115
Lubito, утре късно  ли е да ти дам телефона? Имам книжка с ресторантите и там го има... ама е на работа

# 116
А, пък, малката се сдоби с гнойна ангина  Cry. Днес ми я върнаха от яслата с Т 37.7, не е вдигала повече Т, но сме на антибиотик "ЦЕК". Като цяло е игрива и не й личи нещо да й има, но кашлицата я издава, че е болна. До края на седмицата ще си се гледаме вкъщи  Rolling Eyes

# 117
Чочи и на малкия му бяха дали този АБ (д-р Маринова) и щеше да има ефект ако го беше пил 7 дни, но нащо педи каза 5. Имай го това напредвид, защото после беше 10 дни на аугументин и пак камара пари излишни. Бързо да и минава на малката.

Магазинчетата в Макаронената се изместиха срещу нея. Тези които останаха там знам, че работят събота до 14ч, а неделя почиват. Аз живях в този квартал 23 години и всеки божи ден съжалявам, че не си стъпих на ината и не накарах мъжа ми да живеем в моя апартамент, а се изместих в неговия в тия смотани дружби  Sick

Пинк Честито   bouquet

# 118
Карола, Агнесана, благодаря ви  Hug
Надявам се да успея да ги посетя в събота- навремето имаше хубави неща на добри цени. Сега не знам как е.
Агнесана, не се ядосвай, всяко зло за добро  Wink

# 119
Pink, ако търсиш нещо конкретно ако искаш пиши, можем да помогнем повече !! Приятно посещение в хубавият ни град. Гледам,че времето ще е хубаво  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт