РУСЕнска есен

• 47 161
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен!

devi4ca менюто се поръчва на място. За малката можеш да видиш във Вълшебство или Джунглата. Там със сигурност се запазва само за рождения ден. Аз запазих клуба в Роял, ама моят юнак става на 5 а повечето от децата са почти на 6 и ще бъдат около 13-15 деца, така че там ще им е най-просторно.

Маги, аз не взимах никакви витамини и при двете бременности. Мисля, че консумацията на пресни плодове и зеленчуци е достатъчен. Макар, че сега идва зима и не са много "истински". Но щом лекарката ти е казала че са добри ...

agnesana, аз имах предвид ловно-рибарския магазин в малката Клокотница, но добре че каза че има и за БГ бельо там - ще го посетя.

Шанел, замразена цаца има в Карфур и други магазини - само си елате и се въоръжи с търпение да пържиш Simple Smile

# 91
Маги, аз вземах О Мами и с двете бременности. Беше ми ги предписал Бойчев. Но втория път ги спрях малко по рано, по препоръка на Тончева. За сега не пия нищо. Но мисля, че ги вземах след 5тия месец.

За рд и аз запазих Роял за тази година да видим / че още ме гложди онова Бимбо, дето Чочи го пусна/. Запазвала съм във Вълшебство и Палавници. Като съм уточнявала, че не искам външни хора и че ще продължим по дълго и отново държа да сме сами.

MagieA, друго си е да ти я сервират  Embarassed

# 92
Шени, днес ходих да се снимам във фотото във Възраждане, до университета у видях твоето голямо момче на снимка Simple Smile Не знам дали не съм се припознала, ама на него приличаше.

# 93
Ние фотосесията бяхме я правили в Граф по Борисова. Но го бях видяла в Дружбите на стената. Така че ако е Граф е възможно.
Тази година пак ще си правим, само дето аз ще съм супер кофти с тази коса, но важното са децата  Wink

Първата година гостите ми бяха развалили плановете за снимка и така пропуснахме тогава. За това си мислех и с Берк да пропуснем, но викам айде все пак една обща можем да си направим сега август. Обаче като разбрах, че ще струва 65 евро се отказах тотално. Ама няма да му се размине на мъжа ми от сега нататък

# 94
......
MagieA, друго си е да ти я сервират  Embarassed

Ами тогава започвам да проучвам къде и зимата сервират цаца  Mr. Green

# 95
Чочи,мерси за кафето,радвам се ,че отново ни събуждаш така хубаво.
Е, когато мога, го правя........ Embarassed Flutter

..............че още ме гложди онова Бимбо, дето Чочи го пусна/........
Ами, незнам-на мен ми изглежда хубаво  Peace. Разгледай сайта, а ако някой живее в близосто до Бимбо, може да отиде лично да разгледа и да сподели после  Wink

# 96
MagieA, недей, знам аз. В Чародейка има едно барченце с вкуснааа цацка  Laughing

Пък за Бимбото, никой не сподели до сега дали е ходил и как е. Ама както и да е де, не е чак болка за умиране

# 97
ООО,Шени, това беше полезно инфо...Ще бъде посетено, само кажи къде е Simple Smile Аз това лято като бях бременна се убих да ям цаца. Надявах се да помогне рибата на детето ама...за жалост не помогна...

# 98
Някой знае ли къде мога да видя количка ABC design 3 tek?

Карола  Hug

# 99
  • Русе
ABC-to миналата година на живо я видях в м-н Габи на бул.Бозвели, там уж имат налични по хубавите марки не само Бертони и чиполино.

# 100
Благодаря, Пиле  Hug
Моята сага с количката продължава...ама така е- човек без работа  Mr. Green

# 101
PinkHug Hug    Растете ли??

# 102
KaRoLa, едно барче в Чародейка-юг, зад спирката - Александрия, само да не е реклама. Ама то ние живеехме отпред и си вземахме за в къщи.
Ооо, Pink, ето те  Hug

# 103
Чак на мен ми е се дояде пържена цаца, като ви чета.  hahaha

# 104
Чак на мен ми е се дояде пържена цаца, като ви чета.  hahaha
и на мен  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт