РУСЕнска есен

• 46 820
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
Марги, Дон Вито Корлеоне се намира на улицата между Дружба едно и три, която води към ТВ Кулата. А това срещу университета се казва Кръстника - почти същото де  Mr. Green
devi4ca последно ходих на детски рожден ден преди година и беше безплатно за престоя на децата, плащаше се само за консумацията. На мястото не се пуши. Пушачите излизат навън.

# 76
# 77
Ей, мерси ви за магазините със сПалните чували. Допуснала съм правописна грешка на предния пост,извинявам се за което. Бях на Карфур, има чувал на 24 лв ( ако на някой му трябва инфо).

Днес за първи път бяхме на механа "Русе"на обяд. Нищо,че живеем точно зад нея  Embarassed Само да споделя, че готвят вкусно (според моя вкус) и не е много скъпо (според мен). Ядох сач с пресни плодове и беше много хубав Simple Smile Така,че ако се чудите някой път къде да хапнете ви я препоръчвам Simple Smile

# 78
Уф KaRoLa, това със смесените вкусове е традиция тук. А на мен така ми се яде цаца от кое време насам, че мъжът ми се чуди какво да ме прави  Blush

# 79
Шени, жалко,че като си дойдеш ще е зима и няма да има цаца. Да си хапнем в градинката на Ботев една цацка Sad

# 80
Честита ни нова власт!

# 81
Аз съм за и с двете ръце за магазинчето в малката Клокотница за спално бельо и работни дрехи. Шият по поръчка също. 
До нас отвориха магазин за топла риба и я пържат на място. Няколко пъти вече вземах цаца от там и е доста вкусна. Има и панирана цаца, на която също съм фен. Шанел, не може да няма някъде около теб български магазин. В Антверп като живях, бяхме намерили такъв и ходихме няколко пъти за шкембе чорба и вафли ная (имаше и бяло сирене и семки и солети...). Ти си малко далеко от Антверп, но все някъде около теб може и да се намира подобен магазин.
Аз защо си мисля, че Дон Корлеоне в двужба, бившето Фемили (Кръстникът) и Момо са верига пицарии с еднакъв собственик  newsm78
Иначе за среща съм напълно навита, стига някой да се навие да направи организация, че на мен напоследък ми пушат маратонките и нямам време за нищо.
Уф KaRoLa, това със смесените вкусове е традиция тук.
Единият ми съквартирант си беше сготвил кюфтета на сух тиган и гарнитурата към тях беше компот от вишни сгъстен на котлона с нишасте и захар (компота беше без захар). Отделно за закуска ядеше сандвич с фъстъчено масло и в средата дойно слепена бисквита от сорта на миражките  ooooh! Странни вкусове имат там наистина. Но пък сьомга с портокалов сок е  Crazy стахотно вкусно.

# 82
agnesana, издирих ги, но всичко е надалечко. Тук липсват, най много аз да отворя нещо Бг, ама дали ще имам клиенти с тези холандци съмнително  Simple Smile

# 83
# 84
  • Русе
Добро утро момичета и момчета и лека и успешна седмица
Чочи мерси за кафето  Hug

# 85
  • в огледалото на живота
Марги, Дон Вито Корлеоне се намира на улицата между Дружба едно и три, която води към ТВ Кулата. А това срещу университета се казва Кръстника - почти същото де  Mr. Green
devi4ca последно ходих на детски рожден ден преди година и беше безплатно за престоя на децата, плащаше се само за консумацията. На мястото не се пуши. Пушачите излизат навън.
Маги,имаш предвид за поръчване на храна там нали?Обмислям място за РД на малката,рано е още но събирам инфо,искам мястото където ще бъде да е заето само от нас,т.е да няма външни посетители... Wink

# 86
Добро утро.  Heart Eyes
Чочии, благодарности за темичката.   bouquet
Деси, честита ти малка сладурана.  Heart Eyes  bouquet

# 87
Здравейте момичета.
Да ви попитам, какво ще кажете за витамините за бременни? Пиете ли? Аз до сега си вземах Хип Натал Сироп. Попитах лекарката за него, тя каза че е добър за бременни. Сега четох листовката на Пренатал на Джеймисън и видях че има повече витамини и минерали и съдържа 100 капсули, които ще стигнат за около 3 месеца. Пише, че може да се приемат и от кърмачки.
Вие на какво мнение сте?
Хубав и слънчев ден на всички  Simple Smile  Nature Sunny Flowers Sunflower

# 88
Аз мисля, че витамините са нож с две остриета и е хубаво преди да пиеш каквото и да е първо да се консултираш с гинеколога си.
КОгато аз питах дали да пия витамини, понеже зимата си пиех, а точно тогава забременях, моят д-р ми каза, че витамини се дават рядко и то жени с много изтощен организъм, понеже сега се говорело, че витамините калцират костите на плода и при раждане главата не е вече толкова пластична и където мине разкъсва.  Съответно аз си спрях моите витамини. Моят съвет е да консумираш повече плодове и зеленчуци и храни, които съдържат нужните ти според теб витамини.

Девичка, на мен Дон корлеоне много ми харесва, но там трябва да сте доста хора, за да се резервира цялото заведение. Иначе съм присъствала на рожденни дни и там събират сапарета и става една дълга маса.

# 89
Здравейте и от мен!!

Чочи,мерси за кафето,радвам се ,че отново ни събуждаш така хубаво.

Лека работна седмица на всички!!

Общи условия

Активация на акаунт