РУСЕнска есен

• 46 846
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте.  Heart Eyes
Майче, видяхме, че дойдоха  динозаврите.  Wink  Hug
Кога ще откриете изложбата и докога ще продължи.  Wink
Какви ще  са цените на билетчетата.  newsm78
Извинявам се за глупавия въпрос, но какви са тези динозаври? Истински ли са?....И къде можем да ги видим?
Не не са истински, макети ще бъдат

# 586
Здравейте, някой беше споменал, че ще откриват ЛИДЛ в Дружба  днес. Минах към 08.30, но не беше отворено. Имате ли инфо?

На 21ви е откриването
Благодаря  Peace

# 587
KaRoLa, как мина коледното надиграване?

# 588
Как ще са истински  Joy Динозаврите са изчезнали преди около 65 милиона години! Направо ме разсмяхте  Laughing

# 589
  • Русе
   Ние ходихме вчера на надиграването, залата беше пълна до пръсване! Всички състави танцуваха много добре, създадоха празнично настроение Simple Smile
   KaRoLa, гледах надиграването на клубовете и плясках за Нашенци, и за двете групи Simple Smile Много ме ядоса коментара на водещия, след като самия той каза, че не може да изиграе и едно хоро. Не можахме да останем до края, късно стана, а много обичам да гледам надиграването по двойки. Вчера се огледах, но нямаше камери да записват, нали? Щеше да е хубаво да излъчат целия концерт, за какво изобщо са тези регионални програми.

# 590
Надиграването мина добре... Малко се разкъсахме по едно време, който е бил там видя.. Важното е,че имахме огромно желание. Водещият гледа да е забавен за всички, не да се съобразява с това как се чувстваш.. Благодаря за подкрепата!! Яд ме е,че нямаше никой от местните медии да записва, ама явно вече не се държи на тези неща, което е доста жалко. Аз много се чудех дали да участвам в надиграването, но от малка го гледам по телевизията и реших,че това е шанс. За жалост тазгодишното няма да може да се види по телевизията... Ние си го записвахме с наша камера Simple Smile

# 591
...Яд ме е,че нямаше никой от местните медии да записва, ама явно вече не се държи на тези неща, което е доста жалко. Аз много се чудех дали да участвам в надиграването, но от малка го гледам по телевизията и реших,че това е шанс. За жалост тазгодишното няма да може да се види по телевизията... Ние си го записвахме с наша камера Simple Smile

А как ви се струва това, че само РТВЦ Русе направиха директно включване по БНТ вчера за откриването на новия медицински център? Включването беше в 16,50 ч.
Бяхме поканили също така шефовете на КИС 13 и Делта. Нито една от тези телевизии не дойде.  Twisted Evil За сметка на това след като изпратих в понеделник прессъобщението за откриването на клиниката до всички медии, от Делта се свързаха с мен, че даже и ми изпратиха оферта по мейла с цена за заснемането на репортаж. Полсе ми се обадиха за да ме питат какво сме решили. Казах им:
- Ние сме клиника, която тепърва отваря врати, т.е. няма средства за реклама. Въпреки това едни от най-големите имена в ин витрото в България идват в Русе и правят Дни на репродуктивното здраве с безплатни прегледи, консултации и цитонамазки. По този начин ние помагаме някак на част от нашето общество, обръщайки внимание на хората с репродуктивни и гинекологични проблеми. А как помагате вие на това общество???   Thinking Не правите минимума, който се изисква от вас като медия (посредник), а именно - да информирате хората за възможностите, които им се предоставят!

# 592
Маргаритка, и последва глас в пустиня, нали  ooooh!

# 593
арена медия е публикувала репортаж ......
а аз си го сложих във фейсбука  явно така ще популяризираме добрите неща в града ни

# 594
  • Русе
Препоръчайте фирма за мебели за баня - изгодни и качествени.
Знам две русенски фирми, които правят мебели за баня - фирма ГЕРА, която се намира на ул. Видин, някъде зад "Водопада" и фирма МАКЕНА, магазина и се намира с/у Пантеона, на светофарите.
За втората - знам, че са им много качествени нещата. Всички са произведени от PVC, а не от MDF за разлика от мебелите, които предлагат хипермаркетите и са влагоустойчиви. Гледала съм техен каталог и имаше много хубави неща.
http://www.gera-bg.com/ и http://makena.eu/
Момичета, чухте ли, че Джъмбо строят хипирмаркет? Чудехме се онзи ден със съпруга ми като си идвахме до Русе какво ли ще е това. А то било Джъмбо.
Ще потърся клипче от надиграването някъде.

# 595
къде строят Джъмбо?  newsm78

# 596
  • Русе
Като излизаш от Русе, в посока Варна. След разклона за Средна Кула и Червена вода, в дясно.
Никъде не видях клипче от надиграването.  Sad

# 597
И аз знам, че строят Джъмбо на излизане от Русе по пътя за Варна. Ще отвори най-вероятно през март  Peace

# 598
еееееее супер е това за Джъмбо, не, че не е пълно с боклуци всякакви, ама поне има евтини играчки..от софийското взехме на малкия болид на формула 1 със звуков ефект близо 30 санта за 6 лв и още е здраво  Mr. Green
Как ще са истински  Joy Динозаврите са изчезнали преди около 65 милиона години! Направо ме разсмяхте  Laughing
виждам че си добре запозната с древната фауна  Wink Mr. Green я сега кажи на всички защо на територията на нашата страна никога не е имало динозаври.... Mr. Green Hug

Маргаритка, много се учудвам за абдикацията на медиите от това събитие, в крайна сметка комерсиалната страна отстъпва доста по-назад от обществените ползи....

# 599
Майче, докога ще  е в града  "динозавърското нашевствие"?  Wink
Какви  са работното време на изложбата и цените на билетчетата за вход?  Hug   

Общи условия

Активация на акаунт