РУСЕнска есен

• 47 009
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
До 18,30 съм.

Инфо за надиграването- Начален час 18.30, зала Дунав. Аз съм с клуб "Нашенци" и съм втората група, които ще играем от клуба.

Всеки е добре дошъл Simple Smile

# 571
Момичета, ето информация за януарската инициатива на Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев" Русе за Дни на безплатните спермограми, гинекологични и терапевтични прегледи:

http://invitrorusse.com/bg/

Очакваме датите през януари 2012 г, в които специалисти от АГ болница "Д-р Щерев" София ще осъществяват прегледи и консултации.

# 572
Защо вият сирените?

# 573
  • На брега на реката
Рутинна проверка е. Имаше даже инфо някъде из нета, че на 14-ти ще тестват сирените. Само не ми е ясно защо трябва да е точно по обед  ooooh!

# 574
Тестват ги

# 575
А на мен не ми е ясно защо очакват всички русенци трябва да са влезли в нета и да са прочели за това. Някакси трябваше да бъде оповестено по-добре, според мен...

# 576
  • На брега на реката
Е Карола, може и по телевизията да са казали, ама като не гледам телевизия какво? Може и сигурно и във вестниците са писали, ама и подобни не съм купувала от години. В днешно време интернет е доста по-обхватен и достъпен. Пропуска си е твой, не е станало нещо ужасяващо и страшно все пак. Пък и аз съм запомнила, че на половин година правят поодбни тестове.

# 577
За срещата-на 27.12 ми е удобно /не съм на работа/. След 12ч. супер ме устройва-мога да приспя малката и да я оставя на мъжа ми и да взема големия да го разходя  Wink /да не го натоварвам, милия, с двете деца  Wink Laughing/

# 578
Здравейте.  Heart Eyes
Майче, видяхме, че дойдоха  динозаврите.  Wink  Hug
Кога ще откриете изложбата и докога ще продължи.  Wink
Какви ще  са цените на билетчетата.  newsm78

# 579
Здравейте.  Heart Eyes

Мисля, че от днес ще могат да се видят, входът за изложбата ще бъде 4 лв. за деца и 6 лв. за възрастни

# 580
Daqnna2008 , благодаря.  Heart Eyes

# 581
Препоръчайте фирма за мебели за баня - изгодни и качествени.

# 582
Здравейте, някой беше споменал, че ще откриват ЛИДЛ в Дружба  днес. Минах към 08.30, но не беше отворено. Имате ли инфо?

# 583
Здравейте.  Heart Eyes
Извинявам се за глупавия въпрос, но какви са тези динозаври? Истински ли са?....И къде можем да ги видим?

# 584
Здравейте, някой беше споменал, че ще откриват ЛИДЛ в Дружба  днес. Минах към 08.30, но не беше отворено. Имате ли инфо?

На 21ви е откриването

Общи условия

Активация на акаунт