РУСЕнска есен

• 46 829
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
маякуб, светни мен, моля, че ми стана интересно  Embarassed

# 601
Ами то на територията на нашата държава освен българина, друго животно не може да вирее  Joy

# 602
Динозавърска изложба - откриване утре (събота), ще бъде с работното време на музея - 09-18 ч без почивен ден, цени - 6 лв възратсен, 4 лв дете (за тази изложба отделно се плаща, защото е гостуваща)
Ами то на територията на нашата държава освен българина, друго животно не може да вирее  Joy
абсолютно вярно  hahaha
когато са живели динозаврите територията на нашата страна е била залята от море, а динозаврите са били сухоземни (повечето) и не са могли да положат умиращите си телеса тук, че по-късно палеонтолозите да се бият в гърдите с ценни находки  Mr. Green

# 603
hahaha  Peace
Майче, благодарим за подробната информация.  Heart Eyes

# 604
# 605
Имам една молба. Трябва ми стол за хранене за 3 седмици. Днес дадоха един, но е от онези дето са маса със стол и после се отделят. Та много нисък идва. Аз искам като се храним ние да го слагам и него на масата.
Ако някой реши да ми услужи ще ми трябва от 21ви декември до 13ти януари.

И един въпрос. Виждали ли сте някъде да се продава яке с Бакуган?

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 14:11 от shanel1982

# 606
Момичета, някой знае ли колко струва фотосесията при Емилия Николова (Foto graf )?

# 607
Здравейте!Искам да попитам някои знае ли къде в Русе мога да намеря детска футболна врата?Синът ми става на 3 годинки и ми се иска да му купя някаква надуваема или малка пластмасова футболна врата за вкъщи,но не знам къде да намеря такава. Mr. Green

# 608
Reni_Vo, беше 5 лв на кадър последно.

# 609
За всички бременни в темата- в магазина за дрехи за бременни на улица Мария Луиза има 20% намаление на дрехи до 28.12.

# 610
Някой сменял ли е скоро външна врата - дървена, метална? Отзиви, препоръки за такива русенски фирми?

# 611
Каквато и да слагаш само недей китайска. Ще съжаляваш. Разликата в цената е огромна, но качеството е кошмарно. Погледни тук какво има за ориентир. Познавам собствениците и знам, че работят с качествени врати. Не е русенска фирма обаче.

# 612
Каквато и да слагаш само недей китайска. Ще съжаляваш. Разликата в цената е огромна, но качеството е кошмарно. Погледни тук какво има за ориентир. Познавам собствениците и знам, че работят с качествени врати. Не е русенска фирма обаче.

Линк ли е имало, че нещо не ми излиза? А какво значи, че не е русенска, нямат офис и магазин в Русе ли? С доставка ли са?

# 613
Влюбена съм  Mr. Green изтървала съм линка http://www.lt-group.net/  макар да имам ясен спомен, че го постнах  newsm78

По принцип са приятели и понякога носят по нещо и към Русе, но .. само за роднини и приятели. Незнам дали ще са съгласни да носят врата по поръчка, но нищо не ми пречи да питам.

# 614
Само Враца и Ботевград видях магазин. Ако нямат в Русе не ме устройва, все пак мерси!

Общи условия

Активация на акаунт