РУСЕнска есен

• 46 827
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
Дадох сайта само за ориентир като качество. Нямат офис в Русе.

# 616
Ние обикаляхме къде ли не за интериорни и блиндирани врати. Единствено ми направиха впечатление в един магазин, но как да го обясня ... по тази улица която от спирка чайка отива към спирка Сент Уан и Метро (остава в дясно от Николаевска). По посока на движението в дясно има един не особено претенциозен магазин, но там видях наистина хубави неща. Не китайски, ноооооо  Money
Иначе смятам, че навсякъде е едно и също - китайски и румънски, които май пак са китайски  Mr. Green Ние взехме една китайска, ами  Grinning не е като да е отворена дупка в стената ... ама нищо общо с другите ... но за толкова пари - толкова!
Да обърна внимание, че на повечето ключовете са закрепени в горната или долната част на вратата. Да не стане някой калпав майстор като нашия да ги зазида в стената и после главоболия по смяна и намиране на точния размер патрон  Twisted Evil #Cussing out

# 617
Reni_Vo, беше 5 лв на кадър последно.

Да 5 лева на кадър, вчера бяхме при нея на снимки Simple Smile

# 618
  • Русе
Реа говори за Транспрогрес, не са им лоши хич вратите, старата ни беше от тях. Сега обаче за къщата търсихме входна и интериорни да са еднакви и много се затруднихме и накрая само в Райдор ни направиха такива. Доволна съм засега и от цената, и от качеството. Нашите са естествен фурнир.

# 619
Моля ви, пратете ми цени на лични. Мегисан, къде се намира тази фирма да отида днес? До няколко дена вратата трябва да е поставена.

# 620
  • Русе
Това е сайта. Където са контактите има карта на мястото, че малко трудно се обяснява, след Хиподрума е. Цени само за входна не мога да ти кажа, но нещо от порядъка на 400 лв, но ние не сме я искали някаква сериозно блиндирана, но мисля, че правят. Пак я направиха с нещо метално, но не съм се задълбочавала честно казано. Трябва да питаш на място.

# 621
Благодаря ти! Ще проверя и в двете фирми.

# 622
Здравейте, момичета( и момчета)!
Отдавна не съм влизала в русенската тема, но сега искам да ви помоля за помощ. Търся си захарни топченца, перлички и конфети, както и растителен глицерин и сладкарски бои, спешно е! Моля, някой ако знае от къде мога да си купя, да ми пише. Благодаря предварително!

# 623
Здравейте, момичета( и момчета)!
Отдавна не съм влизала в русенската тема, но сега искам да ви помоля за помощ. Търся си захарни топченца, перлички и конфети, както и растителен глицерин и сладкарски бои, спешно е! Моля, някой ако знае от къде мога да си купя, да ми пише. Благодаря предварително!
Карфур  Peace

# 624
Здравейте , аз също не съм влизала мнооого отдавна тук и и имам също питане от къде мога да си купя сладкарски бои, хартия за печене?
Виждам, че пчелица работлива вече е отговорила Hug
Освен Карфур други идеи ...?

# 625
Хартия за печене има в Кауфланд, сигурно и в ЛИДЛ има. Аз там(Кауфланд) огледах и за захарни перлички и конфети, но няма, има само захарни пръчици. Попитах изрично за сладкарски бои - нц Sad

# 626
  • Русе
Хартия за печене има и в ЛИДЛ. Стори ми се доста на сметка.
Преди в Кауфланд съм гледала перлички и конфети, очудвам се, че сега няма.
Бои и аз съм търсила, като правих преди захарно тесто, но не намерих и оцветих със степче.

# 627
  • На брега на реката
Онлайн не ви ли устройва? Мисля, че пристигат бързо. Вече има достатъчно бг сайтове, които са добре заредени с бои и сладкарски консумативи. Аз ще си поръчвам онлайн, чакам заплатата само  Joy
От змееборец съм си поръчвала черна сладкарска боя, перфектна е. Имам цяла туба от 200мл, с удоволствие бих услужила, ако точно черна ви трябва  Flutter

# 628
От змееборец съм си поръчвала

Не откривам цени на сайта newsm78. Би ли ми казала къде да ги видя?

# 629
Мерси за услужливостта, Fervor , но на мен черна не ми трябва Wink
На мен в бг сайтовете ми се сториха скъпички боите, за перлите да не говоря (8,60лв за 40гр)  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт