Тупуркат мънички крачета, ОКТОМВРИйче вече навсякъде шета.

• 27 744
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Честох по диагонал
Мъфини ще правя уикенда,че време не достига...

За възглавница ,Симона ползва от 10месечна.Попаднах на точната в Икеа ,страхотна е ,на мястото за главичката е леко по -ниско .Много й е удобна,гушка се в нея и естествено спи по корем 90% от нощта. Mr. Green  Имам купена на Petit Lit ot premaman ,цялата е с наклон,изобщо  не е удобна ,яд ме е че дадох сумати пари,тя не се задържа на нея .

Бях ви занимавала с покани за РД на каката ,та да се похваля една приятелка ми направи ,утре ще ги разпечатвам ето

Мила,и аз ще се включа с картичките!Дори ни даде идея и ние да колекционираме картички и Габи бе мн въодушевена!

Аз за ясли не мисля,ще ги пропусне .Най-рано на 3г ще мислим за градина заради социалните контакти!но като ви чета и ми настръхва косата!

# 631
Блур, взели сме 8цата на ТТ, да видим ще спечели ли докторска степен и от нас  hahaha И само още нещо на тази тема и спирам спама, много разочаровани останахме от Windy Hills. Типично по български наблегнали на фацата (винарната е страхотна), а най-важното - самото вино е кофти.
Иначе, мерси за препоръката, ще пробваме, тамън докато чакаме таз годишната доставка от малката звезда.

За яслите има и има. Не всички са така. Въпреки това аз съм щастлива, че не ми се налага толкова рано да се разделяме, а е въпрос на избор, който вече сме направили. Ще си го гледаме също като Мони до 3г.

И двамата спят с възглавници. Незнам от кога.

Ходих на хирург тук в ТГ. Не било херния, а раздалечаване на кпремните мускули. Звучи една идея по-добре въпреки че, пак оперативно се оправя. Следваща спирка-хирург във Варна.

# 632
Барбалетка, сори, ама малко се посмях на този ортопед.  Laughing
Това със спането по корем звучи несериозно, а тук напр. до късна възраст не се използват възглавници.

Оле, тенк ю.

Пашик, голям фън е за по- големите деца. Ние с Мила ще се поупражняваме и в креативност.
Да видим какво ще излезе.

# 633
  • София
Бърдичке, с голямо любопитство и интерес чакам сватбата и снимките  Hug Пожелавам ти незабравима сватба!

Ех, ама как  гадно ми стана за Гери......... Аз бих се разсърдила и бих реагирала по-остро. Нали това им е работата - да се грижат за бебета! За това им плащат  #Cussing out

Хейли, хайде де... Успех! Сега едно момиченце  baby_neutral

Аз накупих разни хомеопатични нещица и я натъпках Евката, дано в петък да сме на линия!

# 634
Мирче, Орхи Hug Hug . При нас е много смешно това с второто дете. Аз казвам: "Айде да си направим още едно бебе" ; мъжа ми казва: "Ами хайде, добре". Аз започвам вече по-сериозно да подхващам темата, той се разколебава, после той казва сериозно за бебе - аз го обръщам на шега... и така вече 7 месеца Joy . Пък да видим baby_neutral

Да ви кажа, мисля, че малкия има нужда от възглавница. Днес заспа на моята възглавница, спа над 2 часа Shocked и освен това гък не каза! Няма плач, няма страдание... Имаме едни възглавници, които не са бебешки, но и не са много високи, дали е подходящо да му дам едната? Thinking
А това, че крачетата се изкривявали newsm78 когато детети спи по корем - малко несериозно ми е.... Peace

Оле, задължително още една консултация с хирург (ти си знаеш, де), дано наистина не е херния!  Hug

Пашик, много, много красива покана! Party Весел рожден ден, много подаръци и детски щастливи усмивки!

Hug

# 635
Привет, момичета!

За отделянето, не знам кога ще стане при нас поради недостиг на място....

За ортопеда и спането по корем, преди време четох доста обширен коментар в една от другите отчетни и този Драганов (който аз не познавам и не съм ходила при него) казва абсолютно същото.. че се изкривявали крачетата и че трябва възглавница... Николай определено търси възглавница и най-редовно съм избутвана от моята и той ляга на нея, като на половина е върху й.

Красиnewsm53

Мирче, дано Евичка се оправи!!!  fingerscrossed Hug

ВелинаHug

Кат, дано успеете да говорите с тия от яслата и да са по-разбрани!!!  Peace

Лека, мека и безаварийна на всички!!!  Hug  bouquet

# 636
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро!

Много спите.... Whistling Хайде за по-раннобудните... Flutter

Аз заведох младежа на ясла рано рано и сега чакам таткото да се прибере от работа. Днес ще ги снимат за календарите  Mr. Green
Краси, smile3508 newsm47 На мен са ми обещали период на социализация за няколко месеца ,пък после ще мислим...за компания hahaha Успех!
И Нестор спи по корем. С дупето нагоре и сгънати крачета. Даже така непробудно спиии  Peace Има много тънка възглавница,но я използва по свое усмотрение,често го намирам в невъобразими пози  Crazy
Бърди Mr. Green newsm10 yesyes Весело и незабравимо изкарване!

# 637
Добро утро, банда!  Laughing

Мишанка, мерси за кафенце...

Тъй като, личните се понапълниха с адреси и въпроси относно картичките, искам
да поясня, че всеки от вас ще получи списък с всички адреси на участващите, тоест няма томболи и пр. Грабваш списъка и пишеш картички , хехе. Така ( цитирам Съни), освен сметки по Коледа ще има и червени пликове.  Mr. Green
И...естествено не е задължително да пишеш на всички картичка. Поради финансови или други причини. За такива неща няма да се сърдим, важното е да се опитаме да донесем някакъв уют и настроение по време на Коледа. ОК?

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 08:53 от Milla Elaine

# 638
  • София
Добро утрооо!
Днес си имаме рожденичка у дома. Каката става на три години!

Да ви е сладко за нейно здраве!

# 639
Честит Рожден Ден на Ида!Да е здрава,весела и усмихната Simple Smile newsm51

Илка,браво на теб Simple Smile Хубаво Китинце си спретнала  Hug  bouquet

Идеята с картичките е много добра,харесва ми  Hug  bouquet

Бърди ,ние как нацелихме вашата дата за сватба за Рд на Октомврийчетата  Mr. Green желая ти много хубави емоции и приятен уикенд ... после да се включиш с една ГОСПОЖОВА   Mr. Greenпочерпка  Mr. Green

# 640
  • София
Тъкмо на рождения ден ще вдигнете една наздравица за нас  Laughing

# 641
Признавам, че не съм чела и то, защото не съм се интересувала от подробности около ваксината. Просто някой беше питал и аз споделих, че няма реакция след нея. Ще споделя и след 21-вия ден дали е имало обриви и температури, но педиатърката нищо такова не ми каза.

Честит рожден ден на Ида! Да е жива и здрава, много усмивки и щастливо дество й желая!

# 642
  • Русе
Привет момичета
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИДА   bouquet
За спането и ние спим по корем и се върти постояно за това невиждам смисъл от възглавница
Велина какви са новините
Бърди весело изкарване на сватбата и чакаме снимки

# 643
  • У дома
Честит рожден ден на Ида!

Лъчко спи на малка възглавничка, но той не се върти много и не спи по корем.

Отделяне незнам кога ще има, защото всички спим в една стая, поради липса на друга  Mr. Green От време на време таткото ни спи в кухнята.

Бърди, много семейно щастие, че чакаме снимки от събитието  Hug

Приспах малкия, отивам да пийвам кафенце.

# 644
Бърди, абе аз сега се светнах, че сега ще ви е сватбата, така ли е? Нещо не съм разбрала, мислех, че като каза датата и се е случило в миналото. Много щастливи мигове да преживеете!   bouquet

Честит рожден ден на Ида! Илка, да ви е жива и здрава и много да ви радва.

За спането по корем, малкият започна да спи така още като беше на няколко дни, така не го мъчеха толкова коликите. И ние говорихме с нашия ортопед, той каза, че е всеобщо схващането, че може да се изкривят крачетата, но да не се притесняваме, само да гледаме да не се случва постоянно да са му навътре обърнати. Но той си спеше като жабче и нямаше никакви проблеми с изкривявания и до ден днешен му е по-удобно да спи по корем. В скоро време мисля да му сложа не възглавница ами някаква по-голяма пелена да пъхна в калъфка, така че да не е висока, а и да е достатъчно голяма, че като се върти да не му пречи.

Отделяне не знам кога ще стане, сигурно към 3 годинки, че и при нас няма друга стая, т.е. има хол, ама няма как да се изнесем ние там и да му оставим спалнята, много сложно ми се вижда. Но в скоро време се заемаме с разширяване на жилищното ни статукво и се надявам до към 3 годинки да се приключили...

Общи условия

Активация на акаунт