Тупуркат мънички крачета, ОКТОМВРИйче вече навсякъде шета.

• 27 742
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета Simple Smile

Преместването в друга стя при нас може да се случи защото имаме свободна стая само че на мен още не ми се иска. Хубаво ми е да си спи при нас.

Възглавница и взех онзи ден ето тази
http://www.textura.bg/produkt-83-5.htm

но и тя постояно се върти из леглото и обикновенно не спи на нея Crazy

Мисля че най стене открих кунята която да ми харесва вече смених 3 Crazy ама то ужас във всичко блъскат нишестета
Не че аз не и готвя но рядко имам време за 3 разнообразни яденента

# 646
Илка, да е жива и здрава прекрасната Ида!!! Весел празник и чакаме снимки  Heart Eyes
Бърди, все така да се обичате  Hug

За спането по корем - не мога да взема отношение, щом бременните могат да спят по корем, защо и малките деца да не могат  newsm78

Мила, искам и аз да се включа, ако не е късно - какво трябва да направя  Rolling Eyes

Момичета, още се чудя дали да идваме в петък, само със сополи сме, намаляват, но ги има...

Имам два въпроса:
има ли кърмещи мами тук, които още са без цикъл?

и имате ли идея от къде мога да си купя бурканчета за детска кухня? не виждам как ще им събера 30 броя...

за възглавниците - аз и до сега спя без, та и на децата не слагам. И двамата се въртят постоянно нощем.

Оле, това с мускулите от секциото ли се е получило  newsm78 какво каза доктора?

# 647
didanka, аз съм чувала, че на Женския пазар продават бурканчета за кухня. Другата идея, която мога да ти дам е да пуснеш обява в "Търся, купувам" в този форум, а също и в "Продавалник". Успех!

# 648
Нашият прощапулник днес мина прекрасно... изшратихме гостите да споделя и с вас :Simple Smile))
ЕТО какво си избра ДАЛИЯ...

ЕТО И ПОЧЕРПКА 

# 649
  • София
didanka, аз съм чувала, че на Женския пазар продават бурканчета за кухня. Другата идея, която мога да ти дам е да пуснеш обява в "Търся, купувам" в този форум, а също и в "Продавалник". Успех!

Peace
Има със сигурност. Аз редовно си купувам, защото ги ползвам за съхранение на подправки. 90ст. бурканчето 5ст. капачката.

Мерси за честитките.  Hug

# 650
Илка, честит рожден ден на дъщеричката ти! Да расте здрава и красива и много да те радва!  newsm18 baloni
Дaila и ти се уреди с лекар в семейството   Grinning много е сладка Далия  Hug
pashik страхотна покана - и оформлението и текста  Party
Хailie ние така с мъжа докато обмисляхме сериозно-несериозно идеята за бебе "някой ден", то взе че се появи  Joy Явно и пазенето ни е било такова сериозно-несериозно  hahaha Дано скоро да зарадваш себе си и нас  с хубава новина  Heart Eyes
Velina какво става с теб? Беше ли вече на лекар? Ако мъжа ти още се страхува, кажи му да прочете мненията тук, може по-оптимистично да погледне на нещата  Praynig
А при нас нищо ново - приучвам на гърне, но само си седи  Rolling Eyes Днес за първи път разказвах приказка - онази за дядо и ряпа. Светлозар се смя от сърце  Joy Аз досега се пробвах да чета приказки, но малчо само гледа да докопа книгата и да я изяде  Joy та накрая се усетих, че мога и да разказвам - мислех че не си спомням нищо, но се оказа, че някоя мозъчна гънка все пак е запаметила някоя и друга приказка  Joy

# 651
  • У дома
Daila, имаш си вече бъдеща докторка.

Току-що разбрах, че утре най-сетне ще имам превод по картата, ох олекна ми   Mr. Green

Сега ще трябва да се захвана с организацията на РД на Кари, че не остана време.
Пашик, страхотни покани, така като гледам ще го правите на датата, ние ще го правим в края на седмицата, сигурно в събота - следващата

В нашата кухня имат пакетажна машина и не носим бурканчета. Ястията са сипани в кутийки и отгоре със стреч, специален (дано ме разбрахте), та не ми се налагаше да дрънча буркани, да мия и т.н.
Откак се застуди повече не ходим на кухня, че до там има 30-на мин. и на обратно още толкова и не ми се мръзне. А и не се съобразявам кога ще спи и дали ще мога да изляза, яде каквото съм сготвила. И без това от кухнята последно време не беше много очарован, супата не я яде, второто хапва около половината, десерта 3-4 лъжички, не сме много по сладкото. Сега за следобедна закуска хапва кисело млекце с кифличка или ако съм направила някакъв сладкиш или кекс давам от него.

Вече върви хванат и само за една ръчичка, та скоро очаквам включване.

А в момента пантичката ми е седнал пред шкафчето с дрешките си и така се е съсредоточил да си разхвърля чорапките....... разтребва  Laughing

Да ви се оплача, сега сне на АБ заради кашлицата Cry, която беше ужасна вече в понеделник и едвам заспиваше, слезе надолу и много му хъркаха гърдичките.

Софиянки, организирахте ли вече срещата  Mr. Green

Ле-ле, изчезвам, че вече не само дрехите му са разпилени навсякъде

# 652
всеки от вас ще получи списък с всички адреси на участващите, тоест няма томболи и пр. Грабваш списъка и пишеш картички...
...естествено не е задължително да пишеш на всички картичка. Поради финансови или други причини. За такива неща няма да се сърдим, важното е да се опитаме да донесем някакъв уют и настроение по време на Коледа. ОК?
Аз да видя дали разбрах - значи е на случаен принцип и може някой да не получат картичка, да си знаем да не се сърдим? може ли да пратим например на 3 картички от списъка ако не смогнем?

Хейли, вие като нас сте с второто май Simple Smile аз исках да им е по-малка разликата, но щеше да е доста трудно както виждам сега.

Мирче, за това им плащат, ама някой не го разбират така. Сега като се върна назад с първата учителка се сещам - взимам го първите дни и питам как е било, а тя ми отговаря - не знам, имам 25 деца, не мога да помня всяко!? сега в градината новата госпожа ни дава информация за всяко дете, нищо че и тя има толкова.

# 653

Peace
Има със сигурност. Аз редовно си купувам, защото ги ползвам за съхранение на подправки. 90ст. бурканчето 5ст. капачката.
Ама тези малко скъпи ми се виждат, аз през август купих за по 35ст бурканчето и 9ст капачката (капачката вярно по-скъпа ми е излязла).

# 654
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
има ли кърмещи мами тук, които още са без цикъл?

Аз още кърмя и нямам цикъл  Mr. Green, ама не се броя, понеже се и подувам!  Joy

Аз да се оплача, че мъжо е с остър бронхит и сега лежи в къщи.  Tired

Ааа и ЧРД на Ида на Илка! Да е много здрава и щастлива!  newsm59

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 15:52 от Не съм

# 655
Илка, честито на Ида! Много щастие!  Hug

Диданка, не е късно. Адресче на лични само.  Laughing

Саманта, аз лично изпращам картички на всички от списъка,
не си избирам. И така процедират останалите. Ако някой мисли, че не може, си мисля че трябва да не се наема, защото ако всеки праща на 3/4 ма само, голяма част ще бъдат без картички, а не това е идеята. Peace

Далиа, честити ходещи крачета, да я отведат на много интересни места! Heart Eyes

Флъфи, Цвети, Бобче, къде се загубихте?

# 656
  • Варна
Здравейте,момичета!
Благодаря ви  за подкрепата!!
Мъжът ми още в раздумки..Tired..не знае какво иска Close
 Аз много го искам ,няма да ви казвам какво ми става в главата.. ....най-много се притеснявам за Павел,ами ако се наложи да съм в болница,ако ,не дай си боже, ще съм с проблемна бременност?Та той не се е отделял от мен и за повече от 1-2 часа ,ако иска на гърда става неконтролируем,реве панически, Sad..Мъжа ми само това повтаря ..какво ще го прави..кака ще го приспива..кой ще ходи с него на разходки...аз в 8-9 месец бях почти неподвижна,постоянни контракции..офф ,да не ви натоварвам..На лекар чак след 22 ,тогава има свободни часове. Ще пиша още  Hug
Павел щъка вече из целия апартамент съсвсем свободно,шета навсякъде,отваря чекмеджета,шкафчета,изключва компютера редовно ,телевизора Laughing
Момичета,на какво обичате да играете с децата си??Ние си играем с топката ,се возим с количката ,се крием ..но сякаш му омръзна вече ..някой път го виждам че му е скучно..ходи някак така оттягчено..
Павел спи на една малка възглавничка,тя беше в комплекта с олекотената завивка.
 Mamam-am и аз се опитвам да чета приказки,но малкия само гледа как да вземе книжката ,за да я накъса.. Rolling Eyes
илка честита ви рожденичка ! Да ви е жива и здрава!
Купих ваучер за  фотосесия за  моето слънце ,чрез един сайт,наполовин цена,сега ще званя за час Party Party

# 657
  Само да спусна идеята на Алек и ще почне да рисува картички детето,много обича да се занимава с такива неща!И аз ще пусна на всички,мисля че ще е много зареждащо,обожавам Коледа!!!
  Честит рожден ден на Ида!!!Да расте здрава и щастлива!!!
  Диди,бурканчета има при нас в един блок по 40ст.Мога да ти взема и в петък да ти ги донеса Joy,само те ще ти липсват там,ама какво да се прави.
  Аз съм кърмеща и вече от септември имам цикъл.Обмислях да слагам спирала,ама приятелки ме бъзикат за какво ми е като съм без мъж  hahaha.Та сега оставям така нещата,ще видим какво ще каже мъжо като си дойде,само да не оплескаме пак нещата,че сега едвам ни побира апартамента.Та за отделяне и аз умувам как да стане.Мислим всичките в една стая,ама ми е жал за Алек да му набутвам две "кифли",абе ще видим.Засега Цвети си е при мен,но си спи в нейното креватче,кърмя я вече само веднъж вечер,после лудува и накрая заспива.
 От 1-ви декември и аз ще я пускам по малко на ясла,но ме ядосаха че ние сме с многократни памперси,а те ми искат да купувам от еднократните.Ще се разправям с тях де,няма да отстъпя.Иначе аз вече съм на борсата и си търся работа,но картинката е доста подтискаща.

# 658
  • София
Момичета, много сте мили  Hug Нямам време да пиша тия дни от задачки, хвърлям по едно око да чета поне и само набързо казвам - благодаря   bouquet

# 659
Честит рожден ден на Ида! Много здраве, щастие и безгрижно детство!

Дидка, на Женски, на Люлинския пазари има - Ани каза, че е купила 63бр капачки и 33бр бурканчета за 15лв от Женсия, аз ги купих за 20лв от Люлинкия Crossing Arms .

Велина, Hug дано бързо заемете една позиция с мъжа ти, при всички положения ще ви е трудно... , но поне да сте на едно мнение Praynig Hug

Позитив, дано бързо се оправя Лъчко Praynig

Бърди, и аз се вълнувам с вас! Много се радвам за решението, което сте взели! Прекрасно, приказно прекарване!  bouquet

Не съм, ooooh! егати ужаса с тия болести! Дано бързо се оправя мъжа ти!

Да кажа и аз за запържените храни - на малкия не давам пържено, вече и манджите не запържвам, защото мъжа ми има проблем с жлъчката ooooh! . Правя само едни картофени кюфтета, които пържа, малкия ги обожава, но давам само вътрешността. И попринцип рядко му давам от нашата манджа. Когато няма кухня, събота му варя спанак, тиква и карфиол и това яде за обяд и вечеря, а в неделя му давам месно пюре, но купувам, защото не смея да приготвям месно...

Общи условия

Активация на акаунт