ама то ужас във всичко блъскат нишестета

какво каза доктора? 

много е сладка Далия 

Явно и пазенето ни е било такова сериозно-несериозно
Дано скоро да зарадваш себе си и нас с хубава новина 

Аз досега се пробвах да чета приказки, но малчо само гледа да докопа книгата и да я изяде
та накрая се усетих, че мога и да разказвам - мислех че не си спомням нищо, но се оказа, че някоя мозъчна гънка все пак е запаметила някоя и друга приказка
, която беше ужасна вече в понеделник и едвам заспиваше, слезе надолу и много му хъркаха гърдичките.
аз исках да им е по-малка разликата, но щеше да е доста трудно както виждам сега.

..не знае какво иска 
..Мъжа ми само това повтаря ..какво ще го прави..кака ще го приспива..кой ще ходи с него на разходки...аз в 8-9 месец бях почти неподвижна,постоянни контракции..офф ,да не ви натоварвам..На лекар чак след 22 ,тогава има свободни часове. Ще пиша още 
,само те ще ти липсват там,ама какво да се прави.
.Та сега оставям така нещата,ще видим какво ще каже мъжо като си дойде,само да не оплескаме пак нещата,че сега едвам ни побира апартамента.Та за отделяне и аз умувам как да стане.Мислим всичките в една стая,ама ми е жал за Алек да му набутвам две "кифли",абе ще видим.Засега Цвети си е при мен,но си спи в нейното креватче,кърмя я вече само веднъж вечер,после лудува и накрая заспива.
.
дано бързо заемете една позиция с мъжа ти, при всички положения ще ви е трудно... , но поне да сте на едно мнение

егати ужаса с тия болести! Дано бързо се оправя мъжа ти!
. Правя само едни картофени кюфтета, които пържа, малкия ги обожава, но давам само вътрешността. И попринцип рядко му давам от нашата манджа. Когато няма кухня, събота му варя спанак, тиква и карфиол и това яде за обяд и вечеря, а в неделя му давам месно пюре, но купувам, защото не смея да приготвям месно... Препоръчани теми