Тупуркат мънички крачета, ОКТОМВРИйче вече навсякъде шета.

• 27 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Мирче входа за деца до 3 годишна възраст е 5 лв. и игра колкото сили имат. Ако някой си води кака или батко на възраст до 12 години - 7 лв. за 1 час, 12 лева за 2 часа и от там нататък докато издържат. Плащат се само първите 2 часа. Това са тарифите от понеделник до петък. Събота и неделя са различни...

# 616
Daila, ние давахме и мед с питата, че трябвало да бъде сладка, поне тук е така.

Оле, да готвим се да пием  Laughing Ако ви се разхожда насам за дефилето, обадете се, само дано времето е хубаво, че миналата година беше такъв клинч, че малкия направо замръзваше на кенгуруто, ама издържа де.

И на тази тема, ако на някой му е интересно, на 26-27 ноември в Стария град в Пловдив ще има Дефиле на младото вино (то не само младо се показва де) и в различните къщи има разположени винарски изби от цяла България, билетчето струва мисля 3лв беше и можеш да обикаляш и дегустираш колкото си искаш вина.  Peace

# 617
  • София
Ноел,браво на Ева  Hug Само да ти кажа,че реакциите от Приорикса са между 10тия и 21вия ден ,изразяват се във висока температура и обрив мисля  Peace HugДано ви пропуснат  Hug Аз идея си нямам кога ще я водя да и я бият  Mr. Green

А, е това се опитвам и аз да обясня вече за трети път май, ама мене не ме четат.  Rolling Eyes  Simple Smile

Четееем, четем, аз даже точно след твоя пост отложих ходенето на консултация за след сватбата и пътуването, че да не ми направи реакция баш когато не трябва и сме далече.

Пък за божолето не знам какво сте си говорили с Блур, ама ние си го посрещаме всяка година у нас, фенове сме  Wink Даже си говорехме как хубаво сме си избрали датата за сватбата на 18ти - на 17 идва божолето, а на 19 е празника на християнското семейство, а ние - между тези две светли дати  hahaha Видяхте ли му етикетчето на 2011 какво е готинко http://www.winebox.bg/wines/wine/74

# 618
Миличкото Геренци  Heart Eyes какво е това отношение бе, егати, и тези хора гледат деца в ясли  #Cussing out
Ще видим как ще е в нашата ясла. Сега следващия понеделник ще ходим до яслата да се видим с директорката и да каже какви изследвания ще трябва да пуснем и да каже някой други неща, може би какво трябва да носим, и т.н. Мишани, относно бибите съм съгласна че е редно да не им ги дават, и аз ще слагам в раничката му за екстремни случаи, той не я търси, само спи с нея, нищо повече....но ще я махаме и от сън вече....Относно пиенето на вода, наш Пеца пие от чашка вече без проблем, аз му държа чашката и той си пие.

# 619
  • Сливен

Виждам, че няма особено ентусиасти за картички. Mr. Green
Но, предлагам, тези дето искат все пак да си изпратим. Ако искате, пращайте на мен адреси
и аз ще ви пусна после списъци. До края на ноември да ги съберем, за да могат да пристигнат навреме все пак.  Peace

ето за това щях да пиша  Crazy Embarassed
аз съм ЗА с две ръце,включвай ме  Party
красе горе долу сме добре,спрях всички сиропи,защото Дени продължава да си кашля от време на време,,сега съм взела ряпа,да направя домашния илач с пудра захар,дано има резултат,някой ако е ползвал да казва,че съм забравила
кат ама тези хора луди ли са,те деца не са ли гледали,ужас  ooooh!

# 620
Мирче, горкото  Hug

Интересно е дали има изискване на ХЕИ за бибите за всички ясли, защото в нашата позволяваха и синът ми точно там се научи на биберон - по-големите лапаха на по-малките бибите. Аз и една друга майка бяхме много недоволни, но нищо не се промени. Ако не са биби, те си ближат също и общите играчки.

kat88, дано се сработите! много търпение се иска, те се пробват според мене.

За анкетата отговорих друго, защото нямаме възможност никого да отделяме в момента, а ако приимаме, то ще е поне станала на 4 вече.

За картичките
- аз съм за, само да се включа навреме ако се уговаряте  Simple Smile Ще пратя на МилаИлейн, ако съм разбрала какво точно  Mr. Green

# 621
Момичета, адресите ми ги изпращайте на лични, моля!
Когато събера на всички желаещи, ще ви изпратя списъка. До края на месеца ще чакам адреси.
Добре е, навреме да ги напишем и пуснем.  Hug
Аз дори днес разгледах няколко и ще избера типично холандски, хехе.

Надее, като комплимент го приемам, ама то на мен няма за какво да ми завижда човек.  Mr. Green

Мирче, оправяйте се!

Какво е това "божоле"  Embarassed Нещо с пиене ли?

Кат, не ги оставяй така нещата. И на мен ми е странно как така не може биберони?
Това са малки деца все пак. Много строги изисквания в тия ясли.  Naughty

# 622
Божее, голяма лудница по тия ясли и градини... Дано всичко се нормализира бързо! И какво означава - вземете си го и си го научете ooooh! - а те за какво са там?? Close Само претенции имат Stop
Аз сега навивам мъжа ми за бебе Laughing , че поне до 3г. да си гледам момченцето Heart Eyes . Хич не искам да ходи на ясла... Cry

Миме, дано скоро спре да кашля Дени! Hug

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 19:06 от hailie

# 623
Мила, божоле представянето на младото вино божоле, което се прави всяка година. Ние също го отразяваме, като любители на червеното вино.

Бърди, вече си поръчахме, директно от вносителя.

Блур, много благодаря за поканата, но едва ли ще можем да дръпнем натам.

Велина, сърчице ли чухте? Надявам се скоро да влезеш с повечко думи.  Hug

# 624
Оле, Бърди, не пропускайте да отразите и българската "Фемела" (на Вила Любимец), вече е готова и скоро ще бъде на пазара (те се стараят около пускането на божолето да е вече готова).  Peace

# 625
  • София
Хаха, точно една Фемела на Любимец си взехме тези дни - обаче от миналата година - харесваме я и нея, дааааммм  Peace

# 626
  • гр. София
Здравейте момичета!!!   bouquet
Няма да пиша от кога не съм писала Embarassed ,надявам се да успявам да го правя по-често за напред! Първо малко да понаваксам с актуалните дискусии  Thinking
Искам да ви почерпя на патерици за иманния ден на Филип!  
И също така да се впишем за петъчното парти - 17, живот и здраве там сме Wink
Малко инфо - Филип е почти 9кг, 74 см - на мама шушулката  Heart Eyes; ходи за ръчичка, но пълзенето му е далеч по-любимо все още; Бибата я ползваме като заспива и нощем, когато се размрънка;  спи в една стая с нас, а напоследък много често между нас.
 Hug от мен и лека вечер.

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 21:27 от misselly

# 627
O Бърди, скоро ще си госпожа  Mr. Green. Весело да си прекарате   bouquet.

Хеили, хайде дано скоро да се похвалиш  Grinning.

Мирче, бързо да оздравявате и да дойдете на срещата.

misselly, много се радвам, че ще се видим с Фифи  Heart Eyes.

# 628
За градините и особенно яслите - ..като чуя ми настръхва косата ....МИЛИТЕ ДЕЧИЦА, имам познати работят в ясла  Twisted Evil ей няма такова отношение казвам ви,те самите не им се занимава с деца просто са по принуда там  ..безчуствени закоравели лелки, който само чакат да вземат заплати всичко е ..... Close  Естествено има и свестни хора, но просто ми е болна тема Cry сори
Дано по-дълго мога да гледам дъщеря си в къщи..

# 629
За възглавницата - Никола от около седмица има, но друг е въпросът, че не я ползва по предназначение. Сложихме му я по препоръка на ортопеда, който каза, че щом детето започне да спи по корем, значи е време да му се сложи възглавница. Погрешно било разбирането в България, че до еди каква си възраст децата трябва да спят без възглавница. А не трябва да спят по корем, за да не си изкривяват стъпалата навътре. Е, нашият дори и с възглавница, пак си спи по корем.

Много ме уплашихте с тези ясли..  Rolling Eyes Ами Никола нито ползва биберон, нито пие вода от шише, нито може да заспи просто така, дори има дни без да мигне изобщо. Не знам какво ще го правят там, но едни сценарии са ми в главата... ooooh!  Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт