Даже завиждам ти е меко казано, направо се пукам от яд.
Имате 4 дни да преборите гадовете
Гушки на Евка,дано не е нещо упорито!
Това в добрия смисъл разбира се
Коко го отделихме като се преместихме да живеем сами преди 1 година,демек на почти 5,мисля да ги приуча да спят в една стая,когато я отбия,демек поне до пролетта няма как да стане 
представям си какво ти е 
Само да ти кажа,че реакциите от Приорикса са между 10тия и 21вия ден ,изразяват се във висока температура и обрив мисля
Дано ви пропуснат
Аз идея си нямам кога ще я водя да и я бият
Само да ти кажа,че реакциите от Приорикса са между 10тия и 21вия ден ,изразяват се във висока температура и обрив мисля
Дано ви пропуснат
Аз идея си нямам кога ще я водя да и я бият 

Имам чувството, че не обича да спи и това си е. Ако пък го оставя да се размотава из леглото си докато се умори, пак не заспива и пак се налага да го взема да се приспиване, но тогава е още по-ужасно, защото вече е изморен и изнервен и приспиването е по-трудно...
), но ми прави впечатление, че почти всички рецепти са със запръжки разни и аз не ги правя, но реших да питам дали вие давате, че ако толкова често ги пишат, явно не са толкова рядко срещани за деца на тази възраст... 
а за детето още повече 

После ми викат,ама госпожо,то вашето дете не реве,то пищи,тук такива работи не са разрешени,вземете си го научете. И аз побеснях. И така изпратиха ме да си уча детето,как да плаче тихо, да стои на стол и да пие от чаша. Иначе била много контактна и си играела с децата, само като е сложили да яде,започнала да пищи. Веси ,тук в никоя ясла не дават да се внасят биберони и шишета,точно поради тази причина да не си ги лапат и имат забрана от ХЕИ. Ако може да им закараша научено дете и то по техния график ще им е най-добре!!! Ще изчакам да видя какво ще стане до края на месеца и ако се държат така ще е отпиша. Детето ми е по-важно от всичко друго и не мисля да го мъча. ТЕ ако знаят как пищи като заспива,сигурно ще ме викат да си е взимам или ще е изключат. Много ми е притеснено.
Слагат етикетче с името на детенцето на шишето. За бибата едва ли ще избегнеш подобни ситуации,така,че просто не се вкарвай във филми.
Аз бибата му я слагам в раничката и е нещо като краен вариант за действие
..Нали работят и с педагози все пак?! 
Абе какви са тез изисквания - че по-голямата част от децата плачат в яслата и е нормално първите дни да проявяват нежелание да вършат разни неща - все пак за тях си е стрес отделянето от семейството. Че то ще се окаже, че като ги дадем в ясла вече трябва да сме ги научили да се държат като възрастни
Аз още не съм решила кога да пускам Светлозар на ясла - тук искат само 3-4 месеца предварително да подадем молба, но като слушам майки кварталната ясла хич не е много добра и всеки ден имат нови изисквания - преди искаха само детето да е проходило, а сега и да ходи на гърне и да яде само. А малчо е много далеч и от двете умения, а заспиването става само с биберона. 
,те пак кви са тези хора в яслите
,не им ли се къса сърцето като гледат как малко детенце плаче,или от много деца се претръпнали.Аз също знам,че и в нашите ясли не дават биби.Аз пък не искам Ники да го пускам на ясла,защото всеки път когато минаваме,за да вземем храната(кухнята се намира в двора на една ясла) и виждам как дечицата седят по оградите и плачат за майките си,много криво ми става.Вчера видях,че имаме 4 появили се кътника,мале то затова не му се яде на НИки и е крив.Препоръчани теми