Тупуркат мънички крачета, ОКТОМВРИйче вече навсякъде шета.

• 27 752
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Боболеч, не забравяй да го залепиш с корега  hahaha
Права си, подхващам нещата.  Hug

Да ви ревна малко - Радо напоследък след като си изпие млякото и задължително иска да се помота из всички забранени ъгли и техники, да потърчи на сам на там, да ме изнерви тотално и чак тогава е готов да заспи сучейки. От млякото ли му идва енергия незнам. Докато го пие все е заспал, даже го пие със затворени очи. Реших, че може би още малко му трябва ама и това не е. Дреме докато го пие и след това куква. Симона също никога не е заспивала с млякото, ама след като го изпиеше веднага заспиваше (по един или друг начин). Други деца има ли така? Тини, Алекс май така беше, а?

Тази анкета само за мамите с едно дете ли е? Абе дори и да не е, аз никак не се вписвам в отговорите. Ние няма да отделяме детето, а чакаме момент да се съберем четиримата. Те такава опция нЕма.

Аре да оставим място на софиянки за цифричките, че много им оспамих темата. (Това е защото завиждам и ме е яд, че няма да идвам)  Outta Joint

# 586
За анкетата - когато се разширим в по-голямо жилище  ooooh! което със сигурност няма да стане преди Никола да направи 2 години..

За РД - нареждаме се на номер 16, но по всяка вероятност ще успеем след 14ч. Simple Smile

Марвина, тортата е уникална! Браво!
Брей какви таланти има тук!   bouquet

Оле, от няколко дни Никола е горе-долу така.. Суче, суче и по някое време започва да се мята по леглото докато не заспи  Crazy

# 587
  • София
Наистина оспамихме с тази среща  Embarassed  Варненки се организираха по-тихичко от нас  smile3505
Извинявайте, момичета!

Ева ще се отдели в своя стая, когато започне да спи по цяла нощ спокойно и вече няма нужда от мама. А кога ще е това - кой да ти каже?  hahaha Брат и беше готов около 5 г.

Чудя се време ли е за възглавничка вече?  newsm78
Вашите пиленца на възглавнички ли спят?

# 588
Привет банда! Hug

Гледам как се подготвяте за рождения ден, да си изкарате страхотно, чакаме снимки после!!! Party Hug

За анкетата - Лидия спи самичка в стая от 1год. възраст. На нея  й се отрази чудесно, това спомогна доста да почне почти по цяла нощ, само с едно будене за мляко. Както и на заспиването сама. Коси ми е доста мамин, но и той ще бъде преместен към годинка и нещо, може би 1.5 год., защото все още се буди доста (напоследък и реве не малко #Cussing out), а не искам да си пречат. Сега спим в състав - аз и бебко в спалнята, татито с каката ни в детската. Simple Smile

Относно буденето през нощта за пишкане - откакто е махнат памперса на голямото за година и половина вече, сигурно сме ставали 2 или 3 пъти до тоалетната, както и 2-3 напикавания да е имало отделно. Така че това никога не ми е било критерий за или против да преместя детето в негова си стая.

Велина, стискам ви палци да вземете най-правилното решение! Постъпете както е най-добре за вас двамата! Hug

# 589
Беболе, Симеон много често така прави - цока и аха, заспал, и как свърши млякото сяда на леглото смее ми се все едно току-що се е наспал и започва да обикаля.

...и аз да оспамя малко уговорките за софийската среща Mr. Green :
Joy Joy Joy

Орхи, Hug те листовките ги има в нет-а, искам само закона/правилника, че не мога да чета на компютъра така текст.. Rolling Eyes Започнах да решавам листовките, ама като не знам законите голямо налучкване настава Joy

Пашик, добре звучи новият ви график.

Симеон с това будене ми стапя лагерите. Дано избиват тия зъби вече, чееееееее #2gunfire

# 590
   И аз ще се опитам да дойда на рождения ден,но най-вероятно с две октомврийчета - голямото и малкото.Няма на кой да оставя Весето.

# 591
  • Сливен
хайде да намина да ви видя и мен да не забравите  Joy
аз заспах с малкия и се събудих в 3 готова за подвизи  ooooh!
за анкетата -когато имаме възможност,баткото беше на 14 когато можеше да пригодим собствена стая ( живеехме в 3 преходни стаи,за това не го смятам за отделяне)
велина надявам се да вземете правилното за вас решение  Hug ,големият беше на 1 и 2 месеца когато забременях и го махнах,тежко е и винаги съм била сигурна,че беше момиченце  Sad
каквото и да решите знай,че тук има много подкрепа за теб  Hug
не съм честито ритниче  Heart Eyes
марвина,орхидейка страхотни тортички,браво,справили сте се чудесно  smile3501
оле   Hug
още нещо щях да пиша,ама забравих  Embarassed
хайде софианки чакаме снимки и весело изкарване на малките сладурчета

# 592
Добро утро!

Миме, не си писала как сте? Оправихте ли се? Hug

# 593
Здравейте Wink Не пиша много често,но гледам да ви следя. След малко ще карам малката за първи път на ясла и ми е ужасно притеснено и изнервено. Ще е заведа в 9.30 и ще си е взема в 12.30. Дано не плаче и и харесва. Не знам само със спането как ще става работата по-нататък,тъй като тя на чужди места мноогооо трудно заспива и много плаче,а там и биберони не дават ( а така заспива вкъщи). Мамите, на които децата са вече на ясла,може ли да споделят опит. Пуснала съм си отпуска за сега,докато малката свикне. За анкетата: жилището ни е малко,иначе бих е отделила още сега,но ако до около 3 години не се преместим в по-голямо ще и отстъпим спалнята,докато се нанесем в по-голямото. Хайде мами,отивам да оправям малкия бонбон и да видим какво ще става.
Хубав ден! Hug

# 594
Добро утро от №18  Laughing. Ще направя всичко възможно и ние да дойдем.

За анкетата - Смехи отдавна спи самичка. Единственото неудобство е в периода на активиране и никнене на зъбчетата (какъвто е в момента), защото се налага по няколко пъти на нощ да прелитам от едната до другата стая.
Не съм, толкова мило ми стана, когато прочетох за ритничето  Heart Eyes
Краси, моите листовки имаха обяснения и цитати от правилника на гърба си и бяха много удобни за учене. Бих могла да ти ги дам, но не са пълни според новия правилник. Ще потърся да видя дали съм запазила и него, но той пак ще е от преди 3-4 години и незнам дали ще ти върши работа.
Орхидейде, честита книжка   bouquet Безаварийно шофиране ти желая!
Мирче, аз все още не съм слагала възглавничка и да ти призная - още не смятам да я слагам.
Велина - ще вземете най-доброто решение, убедена съм. Ние ще те подкрепим, каквото и да е то  Hug

# 595
Добро утро!
Боже, станах преди малчо - това никога не е било  Laughing
За самостоятелна стая не съм сигурна - мисля да преценя когато ми се струва готов, но най-късно докъм 5-6 годинки мисля да е. Засега обмислям преместване в отделно легло, но ще чакам пролетта, че много се върти и отвива, а чувалче не търпи  Rolling Eyes
И Светлозар вечер преди заспиване си пие млякото дремейки, а после започва играта. От няколко дни се научи да се качва на леглото - доста време и усилия му отнема, та с 2-3 качвания и слизания минава половин час  Joy Много ми е изморително това приспиване, ама после кой знае какъв ритуал ще си измисли  Mr. Green
За възглавницата и аз обмислям да сложа. От известно време все на нашите с баща му си приляга. Аз съм му дала една малка, бебешка, но не ми се струва много удобна - все му се мести, та ми се ще някаква по-голяма, но и подходяща за малки деца. Ако някой ползва възглавница, нека да сподели каква, че никаква идея си нямам  newsm78
Диданка
Цитат
Отделно сега ги деля като са болни, аз с болното в хола на дивана, таткото със здравото в стаята. ако и двамата са болни съм с тях, таткото не го знам къде е   Таткото ако е болен, спи в другата стая.
  hahaha

# 596
Ако си спи добре в собственото легло, не бива да се плашите че ще е в отделна стая.
Мила беше лесно бебе откъм сън и още на 4 месеца спеше в собствена стая.
Нико от 11 месец е в неговата си стая.  Peace

Кат, успех с яслата. Ама как така не дават биберон?  newsm78
Че това е малко дете, ще я оставят да плаче ли докато заспи. Много странно.
Съветвам те да говориш с учителката.

Виждам, че няма особено ентусиасти за картички. Mr. Green
Но, предлагам, тези дето искат все пак да си изпратим. Ако искате, пращайте на мен адреси
и аз ще ви пусна после списъци. До края на ноември да ги съберем, за да могат да пристигнат навреме все пак.  Peace

Аз отивам на гимнастика с Нико, а е такъв студ навън. Брр.

# 597
  • Русе
Привет момичета  Hug
Тези дни не ми остава време да пиша ,но поне смогнах да ви изчета
За стаята смятам когато е готов малчо да го отделим ама едва ли ще е много скоро
За спането рядко заспива без да се върти и да играе
За възглавница не мисля да слагам защото той се върти по цялото легло и едва ли ще я улучи
Велина честито миличка ,надявам се че ще родиш това малко съкровище което господ ти е изпратил,въпреки безпаричието изход винаги има и при нас положението не е розово ,но сме решили да имаме второ в най скоро време ,въпреки че при нас нестава по естествен път а с инвитро .Пожелавам ви да вземете правилното решение и дано то е увеличаване на семейството

# 598
За акнетата ще кажа само това:  Confused
Тя не спи в собственото си легло, камо ли в друга стая да я отделя. По цяла нощ се буди по сто пъти, суче, дъвче ме, после се върти, дупи се, рита... е, няма такова спане. Леглото й стои като паметник в детската стая.
Milla, говори си не ми пречиш.  Laughing Как ти завиждаааааааааааааам!  Embarassed
Възглавница още не й слагам, то и какъв е смсъла като тя се върти като пумпал във всички посоки.
Кат, пиши какво е станало в яслата!

# 599

Виждам, че няма особено ентусиасти за картички. Mr. Green

Има, има  Hug. Включвам се с най-голямо удоволствие! По- късно ще ти пратя адреса на лични.

За анкетата- писах след 4 години, ама то времето ще си покаже. В нашият апартамент детската е доста далеч от спалнята и това малко ме притеснява.

Пашик
, получиха ли се мъфините?
мамам, и нашата възглавница е малка и трудно я нацелваме Laughing, та затова не я и ползваме де...

Щях да пиша и още нещо, но това постоянно мрънкане до мен заглушава всичките ми мисли... Crazy Ще дописвам по време на обедния сън.

Общи условия

Активация на акаунт