което със сигурност няма да стане преди Никола да направи 2 години..

Брат и беше готов около 5 г.

), а не искам да си пречат. Сега спим в състав - аз и бебко в спалнята, татито с каката ни в детската. 

те листовките ги има в нет-а, искам само закона/правилника, че не мога да чета на компютъра така текст.. 

,големият беше на 1 и 2 месеца когато забременях и го махнах,тежко е и винаги съм била сигурна,че беше момиченце 

Не пиша много често,но гледам да ви следя. След малко ще карам малката за първи път на ясла и ми е ужасно притеснено и изнервено. Ще е заведа в 9.30 и ще си е взема в 12.30. Дано не плаче и и харесва. Не знам само със спането как ще става работата по-нататък,тъй като тя на чужди места мноогооо трудно заспива и много плаче,а там и биберони не дават ( а така заспива вкъщи). Мамите, на които децата са вече на ясла,може ли да споделят опит. Пуснала съм си отпуска за сега,докато малката свикне. За анкетата: жилището ни е малко,иначе бих е отделила още сега,но ако до около 3 години не се преместим в по-голямо ще и отстъпим спалнята,докато се нанесем в по-голямото. Хайде мами,отивам да оправям малкия бонбон и да видим какво ще става.

Безаварийно шофиране ти желая!
Много ми е изморително това приспиване, ама после кой знае какъв ритуал ще си измисли 

. Включвам се с най-голямо удоволствие! По- късно ще ти пратя адреса на лични.
Ще дописвам по време на обедния сън.Препоръчани теми