Тупуркат мънички крачета, ОКТОМВРИйче вече навсякъде шета.

• 27 762
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Запис  Simple Smile
Гледам че се организирате, да си изкарате добре и искам да разглеждам снимки  Laughing

За храненето доколкото знам човешкият организъм няма нужда от захар, има нужда от въглехидрати, но не и от захар, така че според мене нищо няма да му стане на детето ако не яде (тука имам предвид дъщеря ми Simple Smile). Мислех че няма и нищо да му стане ако яде (имам предвид сина ми), обаче се оказа, че околните стигат до ексцесии и се оказа по-добре да забраним нещо от колкото да го тъпчат само с това. Например бананите - не че ги смятам за вредни, обаче като го пусна у баба му, ми го връща с обяснението - той изяде 4 банана и нищо друго. Чудех се какво му става у тях че яде по 4 банана, обаче вчера разбрах какво - ами тя му ги дава - дойде у нас с 2 банана, даде му единия и като тръгнахме да излизаме ми даде да си нося в чантата другия, че ако в разстояние на 2 часа му се прияде, да му го дам Shocked. Друга ексцесия е правила с пастета и след като ни заяви, че той не ядял нищо друго освен хляб със свински пастет, се наложи да го забраним. Същото беше преди и със шоколада, от него обаче направо му излязоха обриви.

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 17:02 от Саманта Упс

# 571
Ехооо Hug,здравейте и от мен!
За РД, бройте и нас с Ивче :
9
стига да се е оправила де ,че сме болни от вчера, има температурка , червено гърленце , гърдичките са чисти ,слава богу,но е кисела и гледа едно тъжно,милото Sad, но се надявам че още до среда ще сме ОК, и за петък да сме на линия Simple Smile
...тичам ,че се събуди..., а е на спалнята , да не падне...

# 572
И аз се включвам към молбата на Ани - Марви да ни чака на метростанцията Praynig Hug .
Мирче, не мога да кача Симеон в кола без столче Peace

Значи, мацки, така остава - 18.11 (петък) от 13:30ч. Капела плей - Дъ Мол (изчезна ми латиницата Thinking )

# 573
  • София
Саманта Упс, ще ме умориш  hahaha Не си давай детето на тази баба, колкото и властна да е! Аз така правя, но пак не ми е мирна главата.
Преди няколко дена сме на една площадка с Ева и свеки и аз седя на пейката, а те двете ходят за ръчичка. Поедно време пристигат, Ева накуцва, свеки се оплаква че все и падала обувчицата. Като погледнах.....................  Shocked езичето на обувката натикано вътре, върху него крачето, наблъскано зорлем и даже двете лепки е успяла да залепи  #Crazy Полудях  #Cussing out И то милото куца........
Ясно е че е стара, ясно е че не вижда много, но не е ясно що не носи очила поне като е с детето  #2gunfire А аз съм там! Не бих и оставила детето!

# 574
Писето с Бубката Heart Eyes 10

# 575
  • София
хихихихи, тъкмо мислех и аз да "забия" точно ден и час и гледам Красето ме изпреварила  hahaha Hug
Мен ме бройте за 11, 12 и 13 - ще дойдат и колежките ми с бебетата (октомврийче и ноемврийче)

А иначе, Ани, Краси, и другите мами, които искат да ги чакам на метрото - момичета на мен метрото ми е далечко - 20-25 мин пеша, и в общи линии в обратната посока на мола Thinking, а и гаднотот е че точни в петък нашия татко е командировка в Бургас  Confused ОБАЧЕ, обмислям вариант да помоля един мой вуйчо да ни закара до метрото, за да мога да ви чакам и оттам с количките да измислим как да стигнем  Thinking защото според мен ще трябва да се качим и на автобус  Thinking Всъщност, Ely_st, ти как стигаш пеша до мола? или  не си ходила с количката до там? .... Най-добре за мен е да ви чакам на спирка окръжна болница и няколко  мои поста назад описах подробно как според мен се стига до спирката или направо до мола с количка...
Докато се обяснявам напрасках набурзо една картинка да стане по-образно... Ето

Мисълта ми е, че от метрото за да се стигне с количките до мола трябва да се мине или през подлеза на окръжна или през кръговото, не може по права линия по Йерусалим - там има само подлез за коли и аз лично не смея да минавам от там, въпреки че има тесничко бордюрче...

# 576
Коя дата ви е най-удобна за общия РД в София?
16.11 сряда    - 2 (12.5%)
17.11 четвъртък    - 0 (0%)
18.11 петък    - 7 (43.8%)
21.11 понеделник    - 1 (6.3%)
22.11 вторник    - 5 (31.3%)
23.11 сряда    - 1 (6.3%)
   Опции на гласуването
Прекрати Гласуване
Редактирай Анкетата

# 577
  • София
И мен ме бройте като за двама, защото ще си взема другото октомврийче Рада и мама Елица 14

# 578
Краси, готина анкета  Party След 5 годишна ще да е при нас - надявам се тогава да могат да стават сами до тоалетна, и да не ни будят. Щото и да са в отделна стая, ако идва по два-три пъти с "мамо, пишка ми се ", кел файда  Thinking Отделно сега ги деля като са болни, аз с болното в хола на дивана, таткото със здравото в стаята. ако и двамата са болни съм с тях, таткото не го знам къде е  Joy Таткото ако е болен, спи в другата стая.

# 579
Момичета, живот и здраве и ние ще дойдем, тате ще избяга от работа за да ни доведе  Heart Eyes. Та ние с Ев сме 15. Навивам и аз една приятелка, но още не е сигурна  Party.

Краси, аз не съм си купувала закона, имам старите листовки, защото по тях ме изпитваха. Ако ти трябват веднага ти ги давам  Hug. Закона го има онлайн мисля.

# 580
  • Sofia
Марвинка аз ходя с колата до там, но може по същия тунел надолу да се слезе, но може и през Окръжна болница през подлеза.

# 581
  • София
Ели, колко е входа за едно дете?

# 582
Привет!
Велина ,честита ти  бременност!Надявам се  да родиш детето! Hug
Благодаря на всички за рецептите ,записах ги и ще ги изпробвам всичките!Благодаря и за честитките за телефона ми ,мн ме зарадвахте!

Аз реших ,че спирам АМ ,което пие от два месеца в 4ч и ставам вечер.Та снощи мина без.Стана нервна в 6ч и й дадох Ам,от което нацяло сменихме дневния режим.Закуси в 10,после в 14 обядва и легна да спи.Та така мина с едно спане.Смятам да мине на този режим,ще ми е и по-удобно,а дано на обед спи по-дълго!

Марвина и Орхидейка ,страхотни торти!Браво ,момичета!

Не се сещам какво друго щях да коментирам  Blush

Лека нощ!

# 583
Ели, колко е входа за едно дете?

абе струва ми се, че имаше нещо като 4лв/час или 12лв неограничено време и специални цени за две деца. Това го мернах веднъж на път за Арената, ама дали е било за Капела-та...  newsm78

# 584
...и аз да оспамя малко уговорките за софийската среща Mr. Green :

Ole, етап обмисляне докато тече и болежките стават повече, така че беж към чичо доктор. То и на мен зъбите ми вече ще изпопадат Tired. Не се оплаквам, но май кърменето им видя сметката тотално, пък като знам какви финанси трябва да приготвя и ми прилошава. така ако продължава директно чене ще си сложа и толкоз Joy

Мила, и аз съм ЗА идеята ти за картичките! Аз, особено откак поработвам, едва ли ще ми остане време сама да направя, но с удоволствие бих избрала и  изпратила една готова!

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт