). Мислех че няма и нищо да му стане ако яде (имам предвид сина ми), обаче се оказа, че околните стигат до ексцесии и се оказа по-добре да забраним нещо от колкото да го тъпчат само с това. Например бананите - не че ги смятам за вредни, обаче като го пусна у баба му, ми го връща с обяснението - той изяде 4 банана и нищо друго. Чудех се какво му става у тях че яде по 4 банана, обаче вчера разбрах какво - ами тя му ги дава - дойде у нас с 2 банана, даде му единия и като тръгнахме да излизаме ми даде да си нося в чантата другия, че ако в разстояние на 2 часа му се прияде, да му го дам
,здравейте и от мен!
, но се надявам че още до среда ще сме ОК, и за петък да сме на линия 
Не си давай детето на тази баба, колкото и властна да е! Аз така правя, но пак не ми е мирна главата.
Полудях
И то милото куца........
А аз съм там! Не бих и оставила детето!

, а и гаднотот е че точни в петък нашия татко е командировка в Бургас
защото според мен ще трябва да се качим и на автобус
Всъщност, Ely_st, ти как стигаш пеша до мола? или не си ходила с количката до там? .... Най-добре за мен е да ви чакам на спирка окръжна болница и няколко мои поста назад описах подробно как според мен се стига до спирката или направо до мола с количка... 
След 5 годишна ще да е при нас - надявам се тогава да могат да стават сами до тоалетна, и да не ни будят. Щото и да са в отделна стая, ако идва по два-три пъти с "мамо, пишка ми се ", кел файда
Отделно сега ги деля като са болни, аз с болното в хола на дивана, таткото със здравото в стаята. ако и двамата са болни съм с тях, таткото не го знам къде е
Таткото ако е болен, спи в другата стая.
. Та ние с Ев сме 15. Навивам и аз една приятелка, но още не е сигурна
.
. Закона го има онлайн мисля.

. Не се оплаквам, но май кърменето им видя сметката тотално, пък като знам какви финанси трябва да приготвя и ми прилошава. така ако продължава директно чене ще си сложа и толкоз 
Препоръчани теми