Тупуркат мънички крачета, ОКТОМВРИйче вече навсякъде шета.

• 27 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
irinopolis , да, с подаръци е по-ангажиращо някак, а Коледните празници са доста натоварени.
Докато картичките не отнемат толкова време. Аз миналата година обаче надписах около 50 броя и още за роднини и приятели.  ooooh! Но...получаването, супер е. Всеки ден в пощата от целия свят картички. Heart Eyes

# 556
Питате ме за хернията, а аз още нямам никакви отговори дори за себе си.  Още съм на етап протакване и отлагане. В момента чета и търся добър коремен хирург в София или Варна, а моя личен лекар е в отпуск до петък и не мога и направление да си взема за всеки случай. Мисля и едно мнение на специалист по вътрешни болести да поискам.

Позитив, при теб 90те % май са свършили. Ти мисля си вече във втората година на майчинството. Надявам се си си подала молбата за втората година. Ако и това си направила, то тогава трябва да знаеш, че когато твоя работодател внесе осигуровките от фирмата, една седмица след това ще получиш превода. Ако работодателя се бави с осигуровките, ще ти забвят и превода.  Hug

# 557
  • София
Irinopolis, честита ви нова къщичка! Къде се намира? Дано да е по-близо, че да можем да се виждаме  newsm44
Наде, аз съм за Капела плей сега, а за Коледа може да го напеавим в Морско конче. Нека да се преброим наистина и то - бързичко и да поръчаме тортичката.
Аз ще присъствам 1

# 558
 Здравейте момичета ,
 не съм писала отдавна , но четях редовно . Много мрънках напоследък , нещо ежедневието и еднообразието много ми натежаха . НО просто имам нужда от различна гледна точка ( току що го прочетох в една книга) .
 Иначе сме добре , здрави , операцията ни я отложиха за януари чак , че този лекар няма свободни дати по-рано . Също така на прегледа ни каза , че се очертават да са две през около година .
 Гого ходи от 2-3 седмици и прощупълник правихме - и той си взе черпака . Храната от детската кухня спря да я яде , опитах друга-същата работа , та я спряхме. Яде каквото има на масата , задължително сам , да е на парчета и да храни кучето  Laughing . В столчето не седи отдавна , само обикаля вземе си нещо и пак .Зеленчуци и плодове яде почти цели , ръфа си ги с кеф . С приспиването още сме само на гърда , което ми е в повече понякога . Обаче колко по-прекрасни моменти имам с него ( откакто порастна ), душата ми пълни , прегръща ме , целува ме , всичко разбира ,което му говориш и ти показва че разбира , но прави това което му е кеф само . Също така спим заедно от много месеци и знам и виждам колко щастлив и сигурен го прави това , но знам и на мен какво коства-всичко ме боли , ставам сутрин изморена , с таткото организацията е по-различна и т.н. Така че като всичко и това си има и плюс и минус , важно кое е за вас и вашето дете .
 На рожден ден идваме , мисля с такси , тъй че мога да се комбинирам с някой за който няма място ( в разсадника сме , вагонресторанта )  . Така  като гледам е трудно да стане ясно колко хора със сигурност ще дойдат , така че не вярвам за тортата да стане възможно навреме . Най-важно е играта на дребусите и нашето развлечение , та не се натоварвайте организиращи мами .
 Поздрави и до скоро !

# 559
Здравейте!
Честито на всички, които имат поводи тези дни!
Софийски мами, дано улучите хубав слънчев ден за общия РД! Ама побързайте, че ще вземе да натрупа сняг  cold
Шал и аз слагам само на вратлето - на малчо иначе все голо му стои около гушката. И аз съм съгласна, че не е добре да се слага на устата - и заради бактериите, и заради това, че не ми се струва много комфортно за детенцето.
За излизането - излизаме на разходка всеки ден и мисля така да е цяла зима - друго си е на въздух. Миналата година пак така процедирахме и малчо си се чувстваше много добре, а и аз  Simple Smile че хич не ме свърта по цял ден вкъщи  Mr. Green
И нашия коледен подарък за бабите и дядовците ще е календар. Всички джаджи, които предлагат със снимки - чаши, ключодържатели, възглавнички, пъзели ..... са все готини подаръци, на които според мен всеки би се зарадвал, а и хич не са скъпи.
Велина  Hug Дано всичко се развие по най-добрия начин!  Praynig Но не вземайте решение под влияние на страха! Често той е много по-голям от това заради, което се страхуваме  Naughty

# 560
Моя мъж е категорично против да кача малкия в такси без столче. За това обислям варианта да пропусна кухнята в петък и да помоля една приятелка да ми завери купончето. И всъщност, в колко часа ще бъде събирането? Освен това, малкия спи от 12:30-13ч така, че количката ми е нужна. И дано сме здрави Praynig та, 2

Имам питанка: някоя от вас скоро да е изкарвала книжка и да има закона за двиежение и да не й трябва. Искам да си го купя, но ако на някоя от вас не й трябва да ми го продаде Praynig

# 561
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти и от мен,

Ние днес сме по задачи с таткото,докато малкия се забавлява на яслата... Crazy Дадохме да пооправят колата,че имаше нужда,а аз в паузата ходих да си търся пердета за хола. Crazy Сега остана само да си ги поръчаме,защото аз все ще си харесам нещо,което се е изчерпало  Crossing Arms
       За РД от колко часа смятате да е? Нестор до 15ч.е на ясла ,а от 17ч. сме при доки. Но въпреки това предполагам,че за час може да се включим... Peace,защото ни е наблизо и яслата и докторката. Flutter Относно подаръците -мисля,че това да ги съберем и да се забавляват заедно ще е един своеобразен подарък,както за тях,така и за нас!
       Като ви чета какви притеснения имате за возенето без стол...ха,да ви кажа,че таткото като е на работа прибирам малкия от ясла с маршрутка!  Whistling Много се забавлява,защото се закача и говори на всички.Нямам никакви проблеми! Mr. Green
       Не съм, ако знаеш как си припомних тези мили моменти  Heart Eyes Често с таткото разглеждаме снимки и си говорим за тези дни...еххх спомениии...
       gkpetrova, за какво му е храна от кухнята на твоя сладур,след като вече сам ще си готви.. hahaha  chef
        hailie , никакво разболяване! Naughty Взимайте мерки!

# 562
Аз предлагам 13:30-14:30 нещо от този сорт може би ?  като час  Peace И торта 15 парчета мисля е напълно достатъчна Simple Smile

Момичета,ами то като ще има толкова спящи дечица,защо правим среща тогава  Mr. Green Crazy

Рожденния ден на Ники и Ева беше от 1 ,а нямаше нито едно спящо детенце до 3,не може ли пак да се направи компромис,за 1 път няма да се развали режима на дребчовците  Peace Или поне да ги накарате да спинкат сутринта преди събирането.Не виждам смисъл иначе да се бие път до другия край на София,като ще се пропуска вселбата  Hug Crazy

3

# 563
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Nad права си, затова ние ще дойдем подгрели за веселбата Mr. Green yesyes А съм забелязала,че при такива мероприятия Нестор забравя за сън... Party
4

# 564
  • София
Аз предлагам 13:30-14:30 нещо от този сорт може би ?  като час  Peace
3
Абсолютно съгласна! След кухнята. Децата са големи вече и сами се организират дали да спят или да си играят. Наде, Краси, ние ще сме с нашата кола, ако искате. Измолих си да ни докарат в едната посока, а на връщане с такси.
За тортата... дали да не пропуснем  newsm78 Права е gkpetrova, че най-важно е децата да си поиграят. Вече толкова торти изядохме, че аз спокойно мога да мина и без  Mr. Green

# 565
Simple Smile

Да Simple Smile Може Simple Smile Всеки да си поръча десерт,замисъла за торта беше по-скоро за кеф,обща Октомврийска торта  Mr. Green Но щом не искате,няма Wink

# 566
5

Ееей, ама аз сега се сетих, че при нас тази седмица петъка е санитарен полуден и кухня йок, та дори може и по-рано да тръгнем, че все закъсняваме...
  newsm44 Взимам няк'ва манджа и се дотътрузвам с метрото до там. Марви, можеш ли да ни причакаш около спирката на метрото в Младост?!?!  Blush Много ми е сбъркана тая Младост....  Whistling

Без торта мисля и аз...  Peace

Велина, стискам ви палци да вземете най-правилното решение! Аз бях с вашите мисли, когато разбрах за Николай и направо сега ми иде да се сритам отзад как съм могла да мисля за аборти тогава... Но е важно да имаш и подкрепата на таткото, разбира се! Вярвам, че всичко ще се нареди при вас!

Не съм, айде бе... ти тая бременност я ползваш да си минеш през всички възможни болежки...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Не давам вече!  Naughty

Орхи, честита книжка!!! Simple Smile Само леко и безаварийно каране! Да видим аз кога ще се престраша...  Thinking

Краси, аз имам някъде правилника за движение (или закона беше  newsm78), ама трябва да се разровя мнооооооого хубаво, че никакъв спомен нямам къде съм го затрила. Ще гледам да потърся тия дни...  Peace

Лек ден на всички!  Hug

# 567
6 ако не ни прегази бивол или вирус...

п.п. Бърз въпрос за Общия РД - трябва ли да се плаща нещо предварително, или на място който каквото консумира?

# 568
6 ако не ни прегази бивол или вирус...

п.п. Бърз въпрос за Общия РД - трябва ли да се плаща нещо предварително, или на място който каквото консумира?

НА МЯСТО  Hug Peace  bouquet

# 569
Не съм Party радвам се че и вие така ще можете да дойдете:)))))))) разчистих кутията, може да ми пишеш горе долу къде сте точно и да се доразберем:))))

Бройте ни и нас 7 и 8  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт