Сложна работа с тая Евка. И аз я приспивам на цица. Ако до Нова година не се отбие, предприемам крупни мерки - ще спи с баба си, аз се изнасям.

И понеже съм в готино настроение, ви пускам по едно сутрешно кафенце 
струва ми се че можем да пропуснем, като знаем колко много са получили преди няколко дни. Но ако държите - няма лошо всеки да подари на детето си по още нещичко за изненада. Аз лично ще и купя пумпал и без друго, намислила съм си го отдавна. Но няма да ми се носи до там и обратно.

Послушах ви и взех да го будя по-раничко първо 30 мин. по-рано,после 1 час и така сега ставаме в 8 :00 и е в изключително настроение. После заспива към 12:30-13:00 ч. и вечер заспива в 22:00 , е не е желания час, но си е напредък . Може би като проходи активно( защото сега още само прави по 2,3 крачки и после го обръща пак на пълзене), си мисля че ще започне да се изморява и да заспива по-рано вечер. 
е не мога да го накарам и това е
Но за търсенето повече се радвана леля си защото тя като дойде го лигави и все му носи по нещо вкусно
и той става луд 
кураж и според мен това си е дар от Бога ,но вие си знаете кое е най-добре , успех
.
.
. Ще се оправите разбира се, от това по-голямо щастие няма
.
. Абе не мога да се оплача, Ев е доста самостоятелна в игрите, а и вечер таткото почти изцяло я поема
. В момента ми е супер интересно и приятно да ги правя тези неща 

ТаТко много горд! (пак ми скапа букВиТе ейй

не е честно, на нито една среща не мога да отида като сме на майната си! 
Георги има една още от мое време, а сега ще търся да купя и на Стоян.

Аз пак и за последен път ви предлагам още 1 компромисен вариянт

. Симеон от вчера започна да подкашля (днес не съм го чувала изобщо) и е с Т от снощи - беше 37.6, сега е 37.3, но си я поддържа, не спада въобще, освен това е със запушен нос...
. Дано не е временно, че ми е много тежко, че сме в такива взаимоотношения

От метрото пак е много вървене.

Препоръчани теми