една силна прегръдка от мен! Дано всичко се нареди... 

честито,аз смятам че е страхотна новина,надявам се да вземете правилното решение 

Привет, привет!
Изчетох, каквото бях пропуснала 
)
фигурките са фантастични! БРАВО!!! А за Капелата - моля те, не се отказвай - пусни се надолу по ГМДимитров до 4ти км, малко надясно после в локалното и ще те чакам до Глобул и заедно ще отидем до там
а пък и такси до там няма да ти е много скъпо 
и от тогава все така правя - аставям я малко да пообиколи леглото и после я гепя в "съноносна" хватка и заспива
егати му и работата!
на 2 2 години едва го е захранила с попара със сухар и не му дава абс.никакви "брашнени" изделия
това като нашите познати в белгия, дето откачиха и почнаха да си хранят само с кърма и след отбиването само и единствено с домати, краставици и тук таме магданоз... тия хора са за затвора според мен
... зорлем да си прецакат децата, заради болни мозъци с налудничави теории за вечна младост!!!!!

а за пола - нкаквотот такова, пък ако трябва ще хвърлим един боб да гадаем какво е
Ама ти си професионално сладкарче бе, девойче! Еййй
Много голямо браво! Ето защо братлето се е разплакало!
Ама ти си професионално сладкарче бе, девойче! Еййй
Много голямо браво! Ето защо братлето се е разплакало!
Ама, аз си мисля, че ако е следобяда, по-скоро да ида с количката, че моят Николайчо да има къде да поспи... Та по-вероятно ще съм с метрото и ще замоля супер-сладкарката Марвинка-бамбинка да ме срещне някъде там....

Марти си ги хапва десертчетата сладко, сладко и не мисля, количеството захар в тях е вредно - по 1 кремче на ден... 

отивам да спя! Лека, спокойна и тиха ви желая!

Препоръчани теми