,отдавна не съм писала - има няма 2 месеца,но виждам че говорите за съня и режима и реших да се включа.Никол сякаш има будилник в дупето,удари ли 7 часа и става с мрънкане да я взимам от кошарата при нас,но пак няма спане защото ходи по нас,бие ни по главите,бърка ми в очите,ушите....вика,няма спане.Иначе до скоро спеше по два пъти на ден,но вече сме на един.Преди я преспивах в количката и я пренасях но сега още се учим в кошарата но имаме успех.Преместихме кошарата до спалня/долепихме ги/,слагам я в кошарата,аз лягам на спалнята и се правя на заспала/понякога наистина заспивам
,но към 22 часа задължително ще прореве, седнала и реве,слагам я да легне и е заспала.
нямата милост значи.. 
Така се радваше на децата... 
Какъв финес, колко много фигурки, каква красота! Много те поздравявам за търпението и явно огромното желание
На човек да му е жал да я разреже тази красота.....

Явно коремчето чак сега стана готово да изкара нощта без папкане 

И един съвет,ако можете без колички,ще е най-добре 

,по никакъв друг начин не заспива,сам-никога не го е правил 
страх го ,той няма работа,стои вкъщи ,зле сме финансово,под найм сме...не знам какво да правим ,а аз не искам да правя аборт.И така ..не съм била на лекар още,другата седмица вече.

То ви е късметче! Господ си знае работата... Аз вярвам, че всяко дете идва на този свят с късмета си. Току-виж ви донесло късмет за някое наследство на жилище, за което и не подозирате
Вярвам също, че малките душици сами си избират мама и тате - то иска точно вас
Но вие си знаете най-добре.
Много си добра и очевидно имаш огромно желание 
Дано намерите правилното решение! 
супер са ! Много красиво е станало!

(Все пак на мен ми се иска да си го родите, ама аз съм пристрастна 

Препоръчани теми