Тупуркат мънички крачета, ОКТОМВРИйче вече навсякъде шета.

• 27 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Здравейтее Simple Smile,отдавна не съм писала - има няма 2 месеца,но виждам че говорите за съня и режима и реших да се включа.Никол сякаш има будилник в дупето,удари ли 7 часа и става с мрънкане да я взимам от кошарата при нас,но пак няма спане защото ходи по нас,бие ни по главите,бърка ми в очите,ушите....вика,няма спане.Иначе до скоро спеше по два пъти на ден,но вече сме на един.Преди я преспивах в количката и я пренасях но сега още се учим в кошарата но имаме успех.Преместихме кошарата до спалня/долепихме ги/,слагам я в кошарата,аз лягам на спалнята и се правя на заспала/понякога наистина заспивам  Crazy Laughing,протегнала съм ръка през решетките,тя ми хваща ръката и така до няколко мин е заспала.През деня / 14-15 часа/ малко протестира,обикаля кошарата и мрънка преди да легне но до 30 мин е заспала.Вечер към 20:30 се мием и до 21 е заспала  Grinning,но към 22 часа задължително ще прореве, седнала и реве,слагам я да легне и е заспала.
Цвети незнам с тоя режим,кофти работа.Знам Никол като се събуди преждевременно колко е раздразнена и само мрънка но може и това да е решението.Да го събуждаш към 8-9 и към 13часа да заспива и после да го държиш буден за нощния сън.Би трябвало да ти заспи веднага.

# 511
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

Гледам пак сте развъртели рецепти... Whistling нямата милост значи.. Crazy

Ние сме добре..Вчера водих малкия да гледа татко си,че имаше демонстрация в зала ''Универсиада'' и много му хареса!  Mr. Green Нащуря се на воля  Crazy Така се радваше на децата... Flutter

За спането-нямам проблеми. Слагам го в леглото,гушва си мацата /спи с една плюшена играчка коте/ и отнася! Сам си е направил режим и рядко има разминаване. Сутрин за ясла пак сам става. От време на време се случва нещо да промънква през нощта,вероятно от нещо,което е сънувал.

# 512
  • София
Орхидейке, тортата ти много ме впечатли  newsm10 Какъв финес, колко много фигурки, каква красота! Много те поздравявам за търпението и явно огромното желание  smile3501 На човек да му е жал да я разреже тази красота.....
И рецептата ти за мъфинките ще пробвам в първия възможен момент  smile3521
Честита ти книжка, да си я ползваш активно и безаварийно! И моля те, ела на РД! И за мен ще е трудно и обмислям да дойда с такси и без количка, че иначе докато се довлечем от метростанция Мл1 ще е свършил РД  hahaha

Пашик, честито ти ново телефонче  Heart Eyes

Къде поръчвате календарите с бебоците?

Ние се приспиваме на ръчички - мама пее песнички, носи насам-натам детенце и след няма и минута-две Еве е заспало блажено  baby_neutral
Вчечр се пробужда отвреме-навреме, аз я полюлявам за раменцето както си е легнала и тя си заспива пак.
Да си похваля пиленцето - от няколко нощи отказва второто мляко, а тази нощ спа без мляко  newsm44  Явно коремчето чак сега стана готово да изкара нощта без папкане  Mr. Green

# 513
Мирче, и Симеон не пожела да цока тази сутрин, въпреки че се събуди в 4 и после 7. Растат ни дечицата Heart Eyes

Цвети
, точно като Рейаа щях да ти пиша - събуждаш го в 8, приспиваш го в 13 и в 20-21 няма начин да не му се спи. Успех!

# 514
Куху - буху, смрък, смрък...малко ме прихвана и мен разболяването ooooh!
Арим, Хейли, браво на дечковците, Гоги мляко не отказва Mr. Green
Буболече, много упорита се оказа тази хрема, влачим я от две седмици, трета вече става. Почна да кашля, но педи каза, че е от сополките..дано да помогне този АБ. Спря да му хърка нослето през нощта, обаче все още от време на време протичат пустите сополи. Хем Коляргол капя...Иначе ние сме редовно с Декс Тобрин, обаче този  път ефект нямаше от него.
И да не забравя и аз да честитя дипломирането на мъжа ти  bouquet
Честит телефон и на Пашик, само добри новини да чуваш по него Heart Eyes
Не съм, хайдее, стягай четата и дружно на лекар, че тук вече залагания ще организираме (или най-малко анкета ще пуснем Laughing) за пола на Точко

# 515
Добро утро Simple Smile

Ние се приспиваме сучейки и бъркайки в устата и очите на мама.Така се и успокоява.Като и стане нервно,започва да ме човърка Simple Smile

Вчера бяхме в Капелата ,супер беше,ама имаше 1000 деца  Mr. Green Имам снимки,които ще кача следобед,че нямам батерия на апрата сега  Peace И един съвет,ако можете без колички,ще е най-добре  Mr. Green Т.е. поне аз не видях нито 1 количка вътре,а имаше доста бебета  Peace

Може да се организираме и да идем заедно с такси,за тези които сме от Люлин,ще ни излезе по 2-3 лв Simple Smile  Peace

Аз съм грипозна де,та ще се лекувам тук 2-3 дни ударно,за да съм здрава за срещата Simple Smile

Ади,много хубава торта.Моите адмирации  Hug

# 516
  • Варна
Здравейте и от нас

Да кажа и аз за приспиването-само сучейки Crazy,по никакъв друг начин не заспива,сам-никога не го е правил Rolling Eyes,опитвах ,слагах го в кошарата ,пея песнички,галя го ,не..реве се дере,но не заспива  Confused.Оставях го няколко пъти да плаче в кошарата ,мислех ще се умори и ще заспи,обаче нашия татко не търпи ревове и т.н ,та засега миссия невъзможна да го науча сам да заспива Thinking
Иначе като заспи го слагам в кошарата и си спи до към 4-5 сутрин ,пак го приспивам на гърда и пак го слагам в кошарата.Денем пак е така ,и спи по два пъти на ден.
За отбиването хич не знам как ще стане Rolling Eyesпфф ..и не ми се мисли сега. Rolling Eyes
Ние сме сега в шок с мъжа ми-бременна съм Rolling Eyes..и мъжа ми не го иска Sadстрах го ,той няма работа,стои вкъщи ,зле сме финансово,под найм сме...не знам какво да правим ,а аз не искам да правя аборт.И така ..не съм била на лекар още,другата седмица вече.
лек ден Hug

# 517
Привеет  bouquet

Наде и ние вчера бяхме в капелата следобяда,ама голяма лудница беееее то толкоз деца
гледах къта за деца от 0 до 3 години ми то много малък.....
и аз не видях колички...

Велина успех в решението! Peace

За приспиването- Еми си заспива самичка само че тя си има ритуал които аз гледам да спазвам  и той е следния
къпане всяка вечер основно зардаи играта с водата и патенцата след банята обличаме пижамата и пие мляко , миене на зъбки и след това тя знае че е време за сън! Ляга към 9 и става в 8

Ах сетих се да ви пусна какво бях измислила за прощапулника
Ето снимки
http://oktomvri2010.snimka.bg/family/emi-4rd.622577.25589547

# 518
Velina_p    Hug
Вие си знаете най-добре и ще вземете правилното решение, но като си представя едно малко, сладко човече, което иска да се появи на този свят и точно вие да сте му мама и тати, не мога да не те поздравя.  Hug Hug

# 519
Velina_p, обмислете добре решението! Стискаме палци каквото и да е то!  Hug

# 520
  • София
Велина, честито бебче  newsm44 То ви е късметче! Господ си знае работата... Аз вярвам, че всяко дете идва на този свят с късмета си. Току-виж ви донесло късмет за някое наследство на жилище, за което и не подозирате  Wink Вярвам също, че малките душици сами си избират мама и тате - то иска точно вас  Simple Smile Но вие си знаете най-добре.
И аз ти пожелавам успех с решението!

Брасто, ужасно много съм впечатлена от кулинарните ти красоти  newsm10 Много си добра и очевидно имаш огромно желание  smile3501

# 521
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Велина, страхотна новинаааа!Поздравявам ви!!!  Party Дано намерите правилното решение! Peace
brasto, newsm81 супер са ! Много красиво е станало!
Arim ,за календарите - може да си ги поръчаш във всяко фото. Имат модели и можеш да избираш! Ние тази година ги поръчахме от яслата  Crazy Mr. Green В сряда ще идва фотограф да ги снима. Друга идея е ръчната направа. Аз миналата година сама си ги правих и станаха много красиви. Мисля,че във форума има такава тема в хобито,може да погледнеш! Hug

# 522
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Велина и на нас ни дойде като гръм от ясно небе новината, но като помислихме решихме, че щом е станало значи сега му е времето. И ние сме под наем, аз съм само на мин майчинство, разчитаме на заплатата на мъжо, а правим и къща, която гълта почти всички средства, ноооо Господ си знае работата, вярвам, че ще се справим!
 А вие за момента имате време да мислите още, само да ти кажа, че мъжът ми не беше сигурен в началото какво иска, беше го много страх поради същите причини като твоя, но като отидохме на лекар и видя бебето просто нямаше какво повече да мислим.  Laughing Вярвам, че каквото и да решите ще е правилното за вашето семейство решение!  Hug (Все пак на мен ми се иска да си го родите, ама аз съм пристрастна  Mr. Green)

Сега да ви кажа, че нашето бебе снощи за пръв път ме ритна така, че се усети съвсем ясно и отвън! Расте си бебенцето, много са вълнуващи тези първи ритничета, после цяла вечер съм си държала ръцете на корема да го чакам пак така да се обади, ама не пощя!

И да се оплача, снощи се наложи да ми извадят зъб, кътник, ама разрушен и останали само корените - 2ма лекари се пънаха над мен, ама накрая го извадих и сега ме боли костта. Изписаха ми лекарства, които се оказа, че не мога да пия и слетобед на контролния ще обсъдим въпроса. Та така, вместо да видим бебенцето, ходихме на зъболекар - първото със сигурност е по-забавно, да знаете!  hahaha

Брасто, лелееее, потекоха ми лигите! То тука като вляза и само почвам да точа лиги, тя и Орхидейката каква торта беше пуснала, ич няма да ми е жал да я нарежа и да я ям! Ааа и да ти е честита книжката, лека и безаварийна!   bouquet

И от тиквения сладкиш на Аник ми се яде, ама нема кой да ми го направи, а мен ме мързи, ама може и да се прежаля!  bouquet

Миии, стига за сега, ама егати и гадния вкус имам в устата си, кога ли ще мине и това!?

# 523
Не съм, на мен наскоро ми вадиха мъдрец и пих нурофен ( може , когато кърмиш, за бременност обаче не съм наясно) Вълшебно хапче е при зъбобол, от сайта на Хедра го прочетох  http://xedra.wordpress.com/2008/07/27/dentist/
Velina, тихичко честито. Стискам палци да вземете добро решение. Hug

# 524
Велина, каквото и да решите ние подкрепяме и сме с вас. И аз мисля като НеСъм и мога да допълня и от личния си опит, че второ детенце особено породено не натоварва допълнително бюджета, или поне не с много, поне докато са малки. Докато се роди Радо, Симона махна памперса, а нощното мляко дори по-рано. Сега е на градина и даже ни паднаха разходите за нея. Радо пък миличкия носи пижамки и дрехи на сестра си, спи в нейната кошара, тя вече си има легло, можеше да ползва и нейната количка ако не бяхме ние решили да му купим негова си. Играчки, дори да са купени за Радо, Симона пак казва, че са за нея, така че там няма значение кое на кого е и колко имат. Докато са в тази възраст и нямат претенции и собствени изисквания, мисля, че може да се справите, а докато дойдат до момент да ходят на училище, кой знае, може вече да сте милионери.  Flutter
Естествено вие си знаете финансовите възможностти и преценявате, но при нас поне е така.

НеСъм, баш сега ли намери време за такива манипулации. Жено само ни мъчиш.  Hug

Радо заспива все още на гърда. За нова година смятам да направя подарък на майка ми за една седмица, белким го отучи ама ще видим как ще издържим без него.

Общи условия

Активация на акаунт