Хем и приятелка, която е работила в болница ме разубеждаваше, ама... нали всички правят...
Мен голям спек ме е обзел днес, бррр, само обикалям със списъци напред-назад и давам едно и също нареждане по 6 пъти 
Ще сме малко хора, кумове, родители и братя, плюс дечковците. Имаме си за ритуалната зала чаши и шампанско с украси; кошничка за пръстените, която ще носи Иво; два подноса със сладки, които ще носят децата на кумовете (момиченце на 8 и момченце на 4, големи сладури
). Имаме си бутониери от живи мини розички и букет от бял лилиум и същите розички (тоест, ще ги имаме като си ги вземем довечера в 8, дотогава да не се фукам, чеее ... 

Нашата идея е децата да си вземат следобедния сън по пътя. Там сме резервирали една цяла къща и вечерта като приспим Мая и дадем на големите разни игри да си играят, най-сетне ще му седнем на винце със сиренца, свещи и романтична музика
На другия ден имаме обиколка на града, музеи, кръчмета, паркчета, кафенца .... пък вечерта пак същото
И в неделя се прибираме, та големите да имат време да учат и да пишат домашни, че утре няма да ходят на училище (голям купон
).
. А иначе си записах всичко, което казахте, за всеки случай. 

Мъжа ми преди 2г. беше с тиня в жлъчката, сега са малки камъчета. Доста промених готвенето и има мааалък ефект... 
Много весело, романтично и прекрасно да си изкарате! Копривщица е страхотен малък и тих град! 

и сътворих това-онова
Дано повечко да се посъберем... Което ми напомни - Ноел, нещо не те видях да се "преброите" с Евка
Няма ли да скокнете да се видим?... и Скорпи, щом си имаш такава златна шефка - идвайте и вие на сбирката 
съвсем правилно ме разпознава детето в образа на маймуна 

Днес в яслата нещо се оприщил, но без грам температура. Утре ще го водим, да видим. 

Нинче, може да проходят заедно с Лидето 
Препоръчани теми