От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 065
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Към края на емоциите от щастливия час при Рошето.....

СПИСЪКЪТ -

http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

newsm44 newsm44 newsm44

Еее тоя път и аз съм  така newsm44

# 166
Пуснах три пратки които са пристигнали на френския адрес на 10.11 а сега в списъка с пристигналия курс е само една.Има ли други такива случаи и има ли нещо обезпокоително според вас

# 167
  • Карлово
maq_ivanova,
Понякога за удобство на клиента пратките се обединяват и излиза по-изгоден превоза. Peace

# 168
Това го знам но по принцип в списъка се описват пратките една по една. А и няма как и трите да правят 1 килограм.Това ме безпокои защото е имало случаи да пише че пратката е пристигнала в сащия ден в които трагва курса и пак я получавам.А сега един ден предварително даже и пак ги няма

# 169
maq_ivanova, и аз така, имам 1 в списъка само, тегло под 1кг, а трябваше да са 2  Tired много се надявам да не са успели да натоварят всички пратки  Confused

# 170
maq_ivanova, и аз така, имам 1 в списъка само, тегло под 1кг, а трябваше да са 2  Tired много се надявам да не са успели да натоварят всички пратки  Confused

Миналия петък във Франция бе почивен ден и явно пратките, които е трябвало да бъдат в петък на адрес,  са били на адрес в понеделник........Чакам другия списък да е по-големичък точно по тази причина.......

# 171
Съжалявам, грешката е моя, че не уточних  Peace едната пратка със сигурност е пристигнала на 07.11., направена на 01.11., другата е направена на 02.11. от Дамарт, предполагам пристигнала също на 07.11., тогава бях проверила сувито и имах 5 реда с Колис №, моя комп не ми зарежда страниците, като цъкна на този №, но при първата ми поръчка от Дамарт положението беше същото - 5 реда и получена поръчка (направена беше на 13.10.2011 и си я взех от превозвача на 28.10.).

# 172
  • SOFIA
Хора,моля помагайте че  тоя гугъл преводач хич не ми харесва какво превежда......

уж всичко беше наред, а сега....
Mes retours... Colis nº 20113194748042 non distribué, retourné par le transporteur le 18/11/2011 en SO COLISSIMO Nº 6Q00484659695 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)

в колисимото пише:la livraison de votre  colis a ete reportee  pour absence  du destinataire ou cas de  force majeure ..............
със сигурност съм написала новият адрес на франсето,
 Praynig ако може накой да сподели случвало ли му се е, че направо съм вбесена.  #Crazy smile3515

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 21:08 от zoli

# 173
  • София
Никой на адреса не е получил пакета. В понеделник, пак ще опитат да го доставят. Не се притеснявай.

# 174
  • SOFIA
Никой на адреса не е получил пакета. В понеделник, пак ще опитат да го доставят. Не се притеснявай.
Благодаря  ти.  Hug bouquet Hug

# 175
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте,да попитам и тук:Имам артикули в кошницата,но когато искам да завърша поръчката розовия бутон вдясно изобщо не е активен,код също не мога да вкарам  newsm78 все едно не съм в акуанта си,а всъщност съм,благодаря предварително   bouquet

# 176
  • София
Здравейте,да попитам и тук:Имам артикули в кошницата,но когато искам да завърша поръчката розовия бутон вдясно изобщо не е активен,код също не мога да вкарам  newsm78 все едно не съм в акуанта си,а всъщност съм,благодаря предварително   bouquet
Излезте от акаунта си, затворете сайта, след малко пак се логнете/с друг акаунт, ако имате/.
Ако има възможност, сменете браузъра Peace
Прави ми впечетление, че често станаха проблемите през уикендите... Sad

# 177
  • Cyprus, Пловдив
Ms.Gorgeous ,жива да си!   bouquet  bouquet  bouquet

# 178
  • Smolyan
Привет момичета, има ли получили мейли от Смарт-а?

# 179
не, нямам мейл от смарта още Hug

Общи условия

Активация на акаунт