От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 026
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте,само попрегледах темите,не съм ги чела и затова
се извинявам за въпроса си предварително.
Тези фирми само превозват поръчките,които сами сте направили,така ли?
Има ли такива,които се наемат и със самата поръчка,както при пазаруването
от UK?
Хич ме няма в тази област,затова предпочитам посредник.

не знам да има посредник-просто няма смисъл
в повечето сайтове може да се плати с наша карта или с пейпал и никой не би дал пари допълнително за това
има различни теми за сайтовете-реши какво и от къде искаш и питай там
хората помагат много

# 151

това какво значи - за първи път ще получавам пратки от СД по пощата - платила съм си още като тръгна курса, май на 10-ти, с банков превод, трябва ли да получа мейл, че са ми пратили нещата по пощата или да чакам известие  newsm78
Аз преди две седмици получих от СД по пощата и преди това ми пуснаха мейл на коя дата са ги пратили. Понеже исках да си получа пратката с наложен платеж от пощите ми съдраха кожата - за 1кг (900гр.) цената да ми я доставят е 1,95лв + 3лв.(доставка на СД от Фр.)+ наложения платеж върху тази сума още 2лв. Shocked Повече няма да ползвам БГ пощите Naughty

# 152
Един глупав въпрос  Embarassed
А какви са тарифите на Франсето, че сега се загледах има за ЕКонт и Бгпощи, но само техните като се вземат от офиса им не видях  newsm78

# 153
  • София
Един глупав въпрос  Embarassed
А какви са тарифите на Франсето, че сега се загледах има за ЕКонт и Бгпощи, но само техните като се вземат от офиса им не видях  newsm78
3лв за един килограм, но не по-малко от килограм Peace

# 154
Здравейте, направих поръчка с франсето на 07.11. Гледам статуса и стои Préparé le 08/11/2011, а пише че трябва да я получа на 09.11. Сега с тази смяна на адреса не зная какво да очаквам. Ако не я получат до 25.11. какво ще се случи с поръчката ми? Че не за малка сума  Sad.
Пак да попитам. Извинявам се ако ми е глупав въпроса, но наистина се притеснявам.

# 155

Moмичета, видяхте ли това от Smart Delivery

"За удобство на нашите клиенти въвеждаме секция ”colissimo” на нашата страница, която ще се обновява периодично ( поне два пъти в седмицата) с поръчки пристигнали на Френския ни адрес. Страницата съдържа информация за електронния магазин, от който е направена поръчката, номер на поръчката, colissimo номер, дата на получаване във Франция и килограми. Търсенето в страницата може да стане с клавишна комбинация „ctrl”+ ”F” от всеки един браузър, като в полето „Find” (”Tърси”) въведете информацията, която искате да проверите.
След тръгване на всеки курс информацията на страницата ще се нулира до получаване на нови поръчки. Това е временно решения докато не стартираме тракинг системата, където всеки потребител ще може да проследи всички поръчки направени през нас."

Лично аз се намерих по номер на поръчката, а не по колисимо Peace

# 156
  • София
благодаря ти, и аз си намерих моята поръчка от тати - ураааааа, там е  Party

# 157
 newsm44 И аз си намерих поръчката от 25.10, която уж била доставена на 03.11, а според СД е доставена на 09.11  Mr. Green
Важното е че не е загубена. Много полезно списъче. Браво  Party

# 158
За който се чуди, дали пратките от последния курс на Смарт са вече в офисите на Еконт - аз вече получих такава в Пловдив.

Имам питанка за теглото - и двете фирми ли го преписват от фактурите на Ларедут, без реално да теглят?
Има разминаване и не ми се струва редно, при положение, че плащаме на килограм.

# 159
И аз имам смс от Еконт  Laughing

# 160
Добре бе, има списък с колисимо, ама ако ние от Ив Роше не получаваме вторият меил ка да разберем има ли нещо за нас или не? newsm78

# 161
Vishenka, нямаш ли номер на поръчката или колис номер и в ларедут няма колисимо при поръчка с къщичката, но го открих по колис номера newsm78

# 162
Vishenka, нямаш ли номер на поръчката или колис номер и в ларедут няма колисимо при поръчка с къщичката, но го открих по колис номера newsm78
Има номер на поръчката, но в сайта на Смарт им две пратки, за които има само колис номер, а тъй като от Ив Роше не изпращат колис номер, няма как да знаеш коя пратка е твоя Peace

# 163
Към края на емоциите от щастливия час при Рошето.....

СПИСЪКЪТ -

http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

newsm44 newsm44 newsm44

# 164
Имам си втори ред на поръчката /разбрах какво е/. А за колко дена ги доставят до адреса редутци?

Общи условия

Активация на акаунт