От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 356
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София-Лагера
Здравейте, г-жо Арнаудова.
Извиняваме се за неудобството, което сме Ви причинили, но Вашата пратка е на лице, пътува с този курс и тежи 0.500 кг. Това така или иначе щеше да се изясни при пристигането на пратките в България. Явно проблемът е технически и в момента изчистваме причината за него. Благоадрим за разбирането.
Поздрави!

Нека изчакаме да пристигне. Peace

# 136
  • Sofia
ще следя темата.

# 137
Вчера си взех пакетчетата от офиса на франсетобг - много доволна, особено когато се правят подаръци  Heart Eyes
Поръчка от ЛР от 26.10., експедирана на 28.10., пътувала с Colieco и поръчка от Dr. Pierre Ricaud от 27.10., експедирана на 28.10., пристигнала на фр. адрес на 31.10., пътувала с colissimo.

# 138
Момичета, тези които ползват Smart delivery и си получават пратките от офис в София- по какъв научавате за датите на пристигане на пратките, има ли някакви списъци и къде излизат те?
Имам една поръчка(първата ми с френски посредник) от 24.10, която е изпратена на 27.10 до адресът на Смарт Деливъри и доколкото разбирам получен ана 29.10, но никакво инфо не получавам и никакъв отговор на мейлите ми от тяхна страна.Вече започнах да се притеснявам  Tired

# 139
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, тези които ползват Smart delivery и си получават пратките от офис в София- по какъв научавате за датите на пристигане на пратките, има ли някакви списъци и къде излизат те?
Имам една поръчка(първата ми с френски посредник) от 24.10, която е изпратена на 27.10 до адресът на Смарт Деливъри и доколкото разбирам получен ана 29.10, но никакво инфо не получавам и никакъв отговор на мейлите ми от тяхна страна.Вече започнах да се притеснявам  Tired

Ако пратката е натоварена в курса, ще получите мейл от тях с тегло и дълима сума. След като обработят пратката при пристигане в България ще получите втори мейл кога можете да си получите пратките.

# 140

Ако пратката е натоварена в курса, ще получите мейл от тях с тегло и дълима сума. След като обработят пратката при пристигане в България ще получите втори мейл кога можете да си получите пратките.

Mного благодаря!Значи чакам мейл  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
  • София
ами те за курса сега мейлите вече ги изпратиха...

# 142
  • София-Лагера
ами те за курса сега мейлите вече ги изпратиха...
Да.За Смарт говоря.
Статус курс 9.11.2011 - 12.11.2011 - пристигнал

Пратки Офис 1 - обработват се*
    Пратки Еконт - обработват се*
    Пратки Български пощи - обработват се*

# 143
  • sofia
Имам една поръчка(първата ми с френски посредник) от 24.10, която е изпратена на 27.10 до адресът на Смарт Деливъри и доколкото разбирам получен ана 29.10, но никакво инфо не получавам и никакъв отговор на мейлите ми от тяхна страна.Вече започнах да се притеснявам  Tired

само да вметна да си погледнеш в спама, аз там открих дългоочаквания мейл от СмартДеливъри  Wink

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 14:40 от pasta

# 144
  • София
да питам и аз

Статус курс 9.11.2011 - 12.11.2011 - пристигнал

*пратките ще бъдат налични вторник в офиса в Дружба2.
 1.Пратки Офис 1 - обработват се*

2.Пратки Еконт - обработени*

3.Пратки Български пощи - обработени*

това какво значи - за първи път ще получавам пратки от СД по пощата - платила съм си още като тръгна курса, май на 10-ти, с банков превод, трябва ли да получа мейл, че са ми пратили нещата по пощата или да чакам известие  newsm78

# 145
Дзвер, преди пращаха и мейл като пратят нещата по Еконт (аз с Еконт поща ги получавам). Но предполагам днес или утре най-късно ще ги пуснат и до сряда (при голям късмет и утре)  би трябвало да са в пощ. клон. Ще чакаме Simple Smile

# 146
newsm10Франсетобг са пуснали новия си адрес........За всички, които го чакат(като мен) - заповядайте -

http://www.francetobg.net/bg/

NOM: ВАШИТЕ ПРЕЗИМЕ И ФАМИЛИЯ

PRENOM: ВАШЕТО ПЪРВО ИМЕ

( на получателя в България, независимо на чие име е акаунта. Ако имате няколко акаунта, на това място във всички акаунти посочете едно име- името на получателя в България)

№ ET RUE: 32 RUE DE 4 SEPTEMBRE

CODE POSTAL: 93140

PAYS: FRANCE METROPOLITAINE

TELEPHONE MOBILE: 0616479557

# 147
  • Варна
Здравейте,само попрегледах темите,не съм ги чела и затова
се извинявам за въпроса си предварително.
Тези фирми само превозват поръчките,които сами сте направили,така ли?
Има ли такива,които се наемат и със самата поръчка,както при пазаруването
от UK?
Хич ме няма в тази област,затова предпочитам посредник.

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 13:53 от Just Eva

# 148
Здравейте, направих поръчка с франсето на 07.11. Гледам статуса и стои Préparé le 08/11/2011, а пише че трябва да я получа на 09.11. Сега с тази смяна на адреса не зная какво да очаквам. Ако не я получат до 25.11. какво ще се случи с поръчката ми? Че не за малка сума  Sad.

# 149

Ще следя темата, смятам да разчитам на Франсето вече, а не ми е ясно как се регистрирате.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт