От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 349
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, имам проблем. Поръчала съм си неща от сайта на ventes privées, но доставката ще е около 25 - 28 ноември. Дала съм адреса на франсетата, сега с тази новина много се страхувам. Нещата са скъпи..незнам какво да правя? Кажете дали няма и друга фирма-посредник, МОЛЯ ВИ! Писах на SD , но отговорът беше, че вече не правят доставки.
Помагайте!!!

# 121
  • София
в първия пост - смарт деливъри Peace

# 122
Смарт ли не правят доставки? Това е ново пет.... Сигурна ли си?
Пиши на магазина да ти сменят адреса с този на друг превозвач.

# 123
  • София
Писах на SD , но отговорът беше, че вече не правят доставки.
Помагайте!!!
Какви доставки не правят?

# 124
Момичета, имам проблем. Поръчала съм си неща от сайта на ventes privées, но доставката ще е около 25 - 28 ноември. Дала съм адреса на франсетата, сега с тази новина много се страхувам. Нещата са скъпи..незнам какво да правя? Кажете дали няма и друга фирма-посредник, МОЛЯ ВИ! Писах на SD , но отговорът беше, че вече не правят доставки.
Помагайте!!!
Как така Смарт Деливъри не правят доставки Shocked Те работят нормално и това е другата фирма-посредник! Освен това в Брандалей имаш опция да промениш адреса на доставка докато поръчката не е изпратена и също можеш дори да я откажеш и да ти върнат парите Peace

# 125
Бях писала по-рано на една фирма, която ми каза че вече не доставят до Бг. Може и да не са били SD. Сега им писах, попълних и формуляра. Смених адреса само на едната поръчка, с този на SD. На другата не ми дава. Дано да дойде преди 25-и. Praynig

# 126
  • Бургас
каква е тази смяна на адреса на франсето? в сайта им актуален ли е?

# 127
  • Варна
супер неприятно
хич не им върви на франсето..и точно преди Коледа..

# 128
Е, нека да бъдем търпеливи, ще се оправят нещата  Peace
Аз съм много доволна от Франсето и съм сигурна, че ще намерят начин, който да устройва всички ни.
По отношение на Габко-ами така и така. От една страна имаше много доволни, защото със смяната на адреса може пак да минат поръчки от сайта на НМ, докато не са надушили, че и той е бизнес  Mr. Green И всичко се юрна да поръчва на новия адрес.
От друга страна, доколкото чета, новият им адрес е проблематичен по отношение на попълването(не се събира в полетата и този ID номер, който искат), та не знам дали вълната от недоволство не предстои тепърва Rolling Eyes

# 129
Да се оплача  Sad Тези купи Бол Мултико не знам в какво са ми ги напъхали заедно с кърпите които поръчах, но общо тежи 4.500 кг  Shocked и Така имам 2 такива пакета с малко по-различно съдържание но с еднакво тегло, явно в кашон ги пращат и ми излиза горе-долу колкото да си ги бях пуснала с ДЧЛ  Sick по 13.20 лв единия пакет  Rolling Eyes.
На всичкото отгоре третата ми поръчка от тази дата 25.10 я няма в курса от 09.11. А тя беше единствената с Колисимо. Даже за нея получих и имейл на 04.11. А само нея я няма  newsm78
Ог май излъгах ето това е номера който са ми пратили в пощата, май не е Колисимо а другото  Embarassed
8G1141113280. Ако някой помогне да разбера къде е  newsm78 В Суивито е на 5 стъпка още от 03.11.

# 130
И аз имам една поръчка, която я няма в курса.  Rolling Eyes Силно се надявам да е станало като миналия път - да не са имали достатъчно място да товарят и дано пуснат нов курс по-скоро! Praynig

# 131
  • София-Лагера
И аз имам една поръчка, която я няма в курса.  Rolling Eyes Силно се надявам да е станало като миналия път - да не са имали достатъчно място да товарят и дано пуснат нов курс по-скоро! Praynig
Хрис всичко са качили.Писах им и са ми отговорили,че всичко пътува.Поръчката от Бранда е там да не се притеснявам.
От Ларедута имам изпратени 8 подаръка.Жалко ,че не се светнах по-рано да ги откажа. Tired

# 132
  • София
8G1141113280. Ако някой помогне да разбера къде е  newsm78 В Суивито е на 5 стъпка още от 03.11.
не можеш да я проследиш, но принципно тези поръчки стигат бързо 3-5 дена, а не 10 дена, както пишат в мейла

а аз открих, че за моята поръчка от тати не съм им пратила формуляр - детето беше болно и съм забравила, дано не се изгуби  ooooh!

# 133
Хрис всичко са качили.Писах им и са ми отговорили,че всичко пътува.Поръчката от Бранда е там да не се притеснявам.
От Ларедута имам изпратени 8 подаръка.Жалко ,че не се светнах по-рано да ги откажа. Tired
аз имам три , като първата е от 25.10 и нито една в този курс. Писах но нямам отговор.

Може ли да ми кажеш на кой маил писа?

# 134
аз имам три , като първата е от 25.10 и нито една в този курс. Писах но нямам отговор.

Може ли да ми кажеш на кой маил писа?
И моята от 25.10 я няма (а другите 2 които пътуват са от 24 и 25.10), явно не са пристигнали при тях навреме, иначе следващата ми е от 31.10 и нея я няма.

Общи условия

Активация на акаунт