От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 329
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Само знам, че буквално миналата седмица Габко смениха адреса си във Англия... Как се отрази това на клиентите им, имаше ли вълна от негодуващи?
Не, няма основание за негодувание. А и срокът за промяна на адреса още не е изтекъл.
Може да има някой недоволен, ако не е взел под внимание новия адрес и продължава да праща на стария.
Габко изпратиха имейли на всичките си клиенти. Надявам се и Франсето да го направят, даже по няколко пъти, през ден ако трябва, за да се напомня на някой, който си мисли, че ще смени адреса, ама ..утре примерно и пак забрави.
Пожелавам им да се справят бързо с проблема. Peace

# 106
Еее, тъкмо се бях засилила да поръчвам от френското Brandalley и нещо нета пропадна. Добре, че погледнах тук! То много кофти така! Егати кривите франчоля! Дано по-бързо се уреди въпросът и да няма повече проблеми! Peace

# 107
  • София
Да, Камъче, със сигурност ще изпратят мейли на всеки един клиент!
Аз пък лично се чувствам съпричастна и ще се старая да информирам поне из моите теми.  Simple Smile

Еее, тъкмо се бях засилила да поръчвам от френското Brandalley и нещо нета пропадна. Добре, че погледнах тук! То много кофти така! Егати кривите франчоля! Дано по-бързо се уреди въпросът и да няма повече проблеми! Peace
Оу, Лаки, изчакай специално за Брандалея, щото там доста може да се забави някой артикул!

Дано до ден-два вече има адрес!  Praynig

# 108
Да, аз точно затова се спрях, ще изчакам.
Евче  bouquet

# 109
Благодаря Ева, била съм в голяма грешка, но оправих нещата и чак тогава видях това падащото.
За колко време идват сега нещата от Редута до френския адрес? Надявам се 2 седмици им е достатъчно време.
Я и вас да занимавам с нещо, което видях едва като мина плащането с ПейПал
http://shanel1982.snimka.bg/hobby/hobi.596930.25567973
на някого случвало ли се е и как се процедира?
Преди беше лесно, огражда ти червено и не можеш да минеш, пък сега, уффф  #Crazy

# 110
  • София
Благодаря Ева, била съм в голяма грешка, но оправих нещата и чак тогава видях това падащото.
За колко време идват сега нещата от Редута до френския адрес? Надявам се 2 седмици им е достатъчно време.
Я и вас да занимавам с нещо, което видях едва като мина плащането с ПейПал
http://shanel1982.snimka.bg/hobby/hobi.596930.25567973
на някого случвало ли се е и как се процедира?
Преди беше лесно, огражда ти червено и не можеш да минеш, пък сега, уффф  #Crazy
Не знам, до вчера сайта беше се бъгнал яко и оттогава на много артикули им изписва тоя надпис Disponible, на други както досега -  En Stock Това е нещо ново и ти си от първите, които пускат така.
Дано пристигне навреме поръчката ти!! А като пускаше Колисимо или къщичка ти излезе?
Ако е Колисимо, до седмица ще е на адреса, ако е къщичката  - 10-ина дни.  Peace

# 111
  • София
Аз лично нямам много опит с английските превозвачи, и ще съм благодарна на някой с повече опит да сподели дали и там фирмите са се сблъсквали с нещо подобно.
Само знам, че буквално миналата седмица Габко смениха адреса си във Англия... Как се отрази това на клиентите им, имаше ли вълна от негодуващи?
На Габко едва ли ще им се отрази отрицателно смяната на адреса, защото заедно с нея почват да уведомяват клиентите си за всяка пристигнала при тях в Англия пратка, пращат мейл като тръгне за БГ и после като пристигне. Освен това са от най-евтините превозвачи (2,20 лв на кг).
Аз отчитам като минус на francetobg само публикуването на списък с имена. Това е единствената причина да не ги ползвам. Предполагам, който е доволен от услугата като цяло просто ще си смени адреса за доставка и ще им остане клиент.

# 112
  • София
Тъкмо да пусна първата си поръчка с превозвач и сега това с промяната на адреса. Явно ще изчакам да се изяснят нещата.

# 113
Момичета, има и друг превозвач все пак.
Ако много искате нещо - няма да е голяма изневяра Laughing. Справка - първи пост. Peace

# 114
  • StZ
И аз получих мейла на франсето, а тази вечер след цял ден гонене на едни тийн дънки  и чудене с какво да комбинирам ги поръчах във френския БРАНД и то като си платих доставката  #Cussing out.....без код!!!!
Оставам с надежда да си ги получа  Mr. Green
Не мисля да сменям Франсето.......и смяната на адреса на Габко не ми се е отразила зле за сега  Peace

# 115
  • София
На Габко едва ли ще им се отрази отрицателно смяната на адреса, защото заедно с нея почват да уведомяват клиентите си за всяка пристигнала при тях в Англия пратка, пращат мейл като тръгне за БГ и после като пристигне. Освен това са от най-евтините превозвачи (2,20 лв на кг).
Аз отчитам като минус на francetobg само публикуването на списък с имена. Това е единствената причина да не ги ползвам. Предполагам, който е доволен от услугата като цяло просто ще си смени адреса за доставка и ще им остане клиент.
Те още преди казаха, че подготвят система с която няма да има списък, а всеки клиент ще получава  подробен е- мейл с данни за пратката и дължимата сума веднага след като пратката пристигне.
Списъкът е за да няма въпроси " има ли пратка за мен", докато пратките се обработват и се изпратят е- мейлите на всеки поотделно, което сега отнема ден-два, тоест за по- нетърпеливите  е.

# 116
Имам мейл от СД, че пратката ми пътува  Crazy

# 117
  • София
е, а аз тъкмо бях решила да сменя СД с франсето... нищо ще почакаме и ще видим

# 118
Имам горчив опит със смяната на адреса на Франсето,случва се за втори път.Жалко,че няма да получа 2 от поръчките си,а може и повече, Cry Cry

# 119
Много неприятна ситуация... Дано следващите новини от franceToBg са позитивни!

Общи условия

Активация на акаунт