От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 157
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

За играчките е рано  да се притесняваме.Добре ,че ЛР не си дават много зор да изпращат бързо.

Дано скоро проблемът се разреши,защото е много неприятно и за двете страни - клиент - превозвач.

Не е рано, поръчки от понеделник и от вчера вече излизат в Колисимо

# 226
  • Варна
Истината е, че нищо не можем да направим освен да чакаме и да се надяваме, нали?

# 227
  • София

За играчките е рано  да се притесняваме.Добре ,че ЛР не си дават много зор да изпращат бързо.

Дано скоро проблемът се разреши,защото е много неприятно и за двете страни - клиент - превозвач.

Не е рано, поръчки от понеделник и от вчера вече излизат в Колисимо

Аз нямам поръчка с Колисимо №.

# 228
  • София
Истината е, че адреса е верен, хора има на него в работното време на куриерите.
Както се вижда и в поста на Хриси, не е заради това, че е нямало никой на адреса. Проблемът е друг. И вероятно е в сайтовете и в пощите...
Проблемът на Франсето е друг, засега е рано да излязат с официално становище, защото все още причините не са изяснени на 100%, но в най-общи линии става въпрос за неплатени поръчки от страна на български клиенти и злоупотреба с карти, на прима виста започвам с Ив Роше, където маса народ получи безплатни поръчки...  #2gunfire
И така както кранчето спря в ларедут за всички нас, коректни и съвестни клиенти, така и тук е на път да спре заради шепа тарикати!

# 229
  • Варна
Много неприятна ситуация...

Тедичка, и моите поръчки от онзи ден са вече с колисимо, на Plate Nord или нещо от сорта.

# 230
  • София
Много неприятна ситуация...

Тедичка, и моите поръчки от онзи ден са вече с колисимо, на Plate Nord или нещо от сорта.

Ако поръчките  са ви били с къщичката - там  № не е колисимо.

# 231
  • София
проблемът с ив роше е много лесно решим - просто спират да приемат поръчки от там, така са решили проблемите си с някои сайтове английските превозвачи, обаче проблемът явно е някъде другаде - първо имаше проблем с 3 суис, сега ив роше, после ще дойде някой друг сайт - знам, че не е лесно да си превозвач, още повече да работиш с хиляди клиенти... но това съобщение без никакво обяснение идва доста изненадващо - сигурна съм, че са засипани с мейли от клиенти, които имат за получаване доста поръчки при тях, като мен  Peace

тедичка, имам две поръчки с къщичката от вчера, разделени на общо 5 части, като две от тях са на 5-та стъпка - опаковани и изпратени вчера....

# 232
Тъкмо поръчах на новия адрес от Ив Роше с нов акаунт...Макар че и той вече не показва сиувито...

Аз лично имам четири пратки за немалки суми от ИР с изтеглени суми и недоставени до мен от другия превозвач.
Не знам как може да се поръча и да не се плати в някой сайт, просто се очудвам как ще бъде доставена стока без блокирани суми.

В случая коректните страдат, както беше и в случая с Ларедут преди месеци...

# 233
  • София
проблемът с ив роше е много лесно решим - просто спират да приемат поръчки от там, така са решили проблемите си с някои сайтове английските превозвачи, обаче проблемът явно е някъде другаде - първо имаше проблем с 3 суис, сега ив роше, после ще дойде някой друг сайт - знам, че не е лесно да си превозвач, още повече да работиш с хиляди клиенти... но това съобщение без никакво обяснение идва доста изненадващо - сигурна съм, че са засипани с мейли от клиенти, които имат за получаване доста поръчки при тях, като мен  Peace

тедичка, имам две поръчки с къщичката от вчера, разделени на общо 5 части, като две от тях са на 5-та стъпка - опаковани и изпратени вчера....

Нещо не разбрах - поръчките са направени вчера и съответно вчера са изпратени ???

Това не ми се е случвало за всички години пазаруваща от ЛР.

Тъкмо поръчах на новия адрес от Ив Роше с нов акаунт...Макар че и той вече не показва сиувито...

Аз лично имам четири пратки за немалки суми от ИР с изтеглени суми и недоставени до мен от другия превозвач.
Не знам как може да се поръча и да не се плати в някой сайт, просто се очудвам как ще бъде доставена стока без блокирани суми.

В случая коректните страдат, както беше и в случая с Ларедут преди месеци...

За съжаление от ИР - куриерите не блокират веднага парите.Може да се получи пратката в БГ и тогава евентуално да си изтеглят парите.
В темата за ИР много хора писаха ,че имат пристигнали поръчки,но още не са платени и може някой да е решил ,че има вероятност да си направи подарък като изхарчи парите за нещо друго и картата да остане празна.

# 234
  • SOFIA
E много гадно , ама гадно, ooooh! гадно.Направих поръчка на 09.11 на  стария адрес на франсето - не с колисимо - и се моля  да пристигне до 25.11 при тях , та да ми доставят нещата. А на 14.11 направих  нова поръчка вече на новия - и хоп нови двайсе- нямало кой да я приеме според  колисимото. Егати късмета. smile3512 smile3511 smile3511 smile3511

# 235
  • Варна
Теди, имам Колисимо номера и мейли с потвърждение за изпращане, и си излиза в страницата за проверка по колисимо номер. Поръчките са от понеделник, във вторник са изпратени. Всъщност, това няма значение, дано всички си ги получим...

# 236
  • Русе
Е, добре ...сутринта направих поръчка...какво сега да правя  Rolling Eyes

Ще чакаме и ще видим, дано си я получим.

# 237
Наистина много неприятна ситуация,зарадвахме се че накупихме играчки на децата ,а сега няма да ги получим

# 238
  • София
Нещо не разбрах - поръчките са направени вчера и съответно вчера са изпратени ???

Това не ми се е случвало за всички години пазаруваща от ЛР.

да, за час мина на 4-та стъпка, сутринта 2 от пакетите бяха експеди 22.11.11 - на 5-та стъпка Peace

# 239
Момичета, Hug
Може да звуча наивно и глупаво, но пък може проблема да е във Френските пощи или сайта Колисимо. Аз от днес имам също 2 пратки, но със Смарт, за които ми пише че не са доставени, защото получателя не е бил на адреса и ще се доставят на следващия ден. Това за първи път ми се случва със Смарт Rolling Eyes /дано и те да не изкарат някоя изненада Praynig/
Моля всички, които ползват Смарт и имат пратки за получаване днес или тези дни да проверят какъв е стауса Peace
Силно се надявам ситуацията да се изясни по-бързо, много неприятно Confused

Имам две поръчки на адреса на Смарт от 16.11.Едната беше с колисимо и е пристигнала на адрес на 22.11
Уф ,дано няма неприятни изненади за празниците Confused

Общи условия

Активация на акаунт