От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 137
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
да се случва и в двете превозвачески фирми, не е на добре работата. newsm78

Коя е втората?

Момичета, Hug
Може да звуча наивно и глупаво, но пък може проблема да е във Френските пощи или сайта Колисимо. Аз от днес имам също 2 пратки, но със Смарт, за които ми пише че не са доставени, защото получателя не е бил на адреса и ще се доставят на следващия ден. Това за първи път ми се случва със Смарт Rolling Eyes
Моля всички, които ползват Смарт и имат пратки за получаване днес или тези дни да проверят какъв е стауса Peace
Силно се надявам ситуацията да се изясни по-бързо, много неприятно Confused
и при мен поръчка от 3-те швейцарки днес не е доставена поради липса на човек #Crazy, имам три поръчки от там, а ся де????

# 271
  • София-Лагера
Момичета много е гадно това с Франсето.
Аз ползвам СД и съм много доволна.
Имам няколко пратки получени с тях и грешки не е имало.
Дано си получите пакетите,че това са много пари. Tired

# 272
А на какъв етап може да се анулира поръчка ?

# 273
  • София
Момичета, Hug
Може да звуча наивно и глупаво, но пък може проблема да е във Френските пощи или сайта Колисимо. Аз от днес имам също 2 пратки, но със Смарт, за които ми пише че не са доставени, защото получателя не е бил на адреса и ще се доставят на следващия ден. Това за първи път ми се случва със Смарт Rolling Eyes
Моля всички, които ползват Смарт и имат пратки за получаване днес или тези дни да проверят какъв е стауса Peace
Силно се надявам ситуацията да се изясни по-бързо, много неприятно Confused

Hrissy, имам доста пратки със Смарт, при много от тях се е случвало да не бъдат доставени, поради липса на получател на адреса, на следващият ден всичко е било наред  Peace

Споко, ще ги доставят  Hug

# 274
  • Бургас
и аз с недоставена пратка на френски адрес към СД Confused
колкото до получаването и неплащането - да възможно е. имах изпратена поръчка от 3 суис и парите си ми бяха съвсем налични в картата - нито изтеглени, нито блокирани. в доста сайтове съм плащала с карта, досега на секундата се блокираха, а от сайта може да ги изтеглят и по-късно. аз си следя картата, обаче все пак не всеки има навика да си следи абсолютно всяка транзакция дали е минала или не. ако плаща редовно с карта, просто като прави поръчка и му е приета счита, че парите са блокирани и толкова. още повече, че поръчка не може да се направи /във въпросния сайт/ без да има достатъчно наличност по картата. защо не си блокират сумата е мистерия за мен. сега остава и престъпници да ни изкарат  ooooh!

# 275
Тъкмо гледам, че първата ми поръчка /опит/ с Франсето е доставена на 23/11 на стария адрес. Значи не би трябвало ад има проблем с тази, само да потегли от там остава.
А другата - масичка за малки + чанта подарък е разделена на 2. Чантата е стъпка 5, а масата стъпка 4. Мога ли сега да откажа тази поръчка?
Че междувременно си пускам същата маса до адрес в Бг

# 276
сега проверих и пратки от Ла Редут 3 броя с дрешки за малката, направени преди да излезе каталога с играчките, та вчера са се опитали да ги доставят....в суивито пише,  ОТСЪСТВИЕ НА ПОЛУЧАТЕЛ.... м.... му...... звънях на Смарт за да потвъдрят инфото на Франсето че и те са "блокирани", ма тук винаги има глас в пустиняя..... няма инфо, нито на стр им, нито във ФБ, нито имаме писма..... Не си мислете че само поръчалите с Франсето  са засегнати.

И Смарт са
, но нямат време да се занимават с нас, че да ни уведомят да не пращаме поръчки на адреса им.... и че в момента връщат вече направените..... Е нЕмам думи просто....... Sick

# 277
  • София-Лагера
Цитат
И Смарт са , но нямат време да се занимават с нас, че да ни уведомят да не пращаме поръчки на адреса им.... и че в момента връщат вече направените..... Е нЕмам думи просто....... Sick

Toва 100% ли е сигурно?

# 278
  • София
не, но е доста вероятно...

# 279
  • София
звънях на Смарт за да потвъдрят инфото на Франсето че и те са "блокирани", ма тук винаги има глас в пустиняя..... няма инфо, нито на стр им, нито във ФБ, нито имаме писма..... Не си мислете че само поръчалите с Франсето  са засегнати.

И Смарт са
, но нямат време да се занимават с нас, че да ни уведомят да не пращаме поръчки на адреса им.... и че в момента връщат вече направените..... Е нЕмам думи просто....... Sick

Така се започват масовите истерии и вкарвания във филми, от които трудно се излиза. Хем нямаш информация, хем си споделяш страховете като свършен факт. Не се притеснявай, СД, ако имат проблем, ще намерят време за нас! Призовавам към малко трезво мислене, моля! Страховете и опасенията и паниката - вкъщи пред огледалото! Тук - проверена и достоверна информация!
Много съжалявам за ставащото с ФрансетоБГ. Моето лично мнение, без да ангажирам никого, нито да твърдя категорично, е, че проблемът, доколкото го има, е в организацията на работа на ФТБ. Дано греша. Стискам палци ситуациата да се развърже в най-скоро време и по най-добрия начин за клиентите.  Peace

Цитат
И Смарт са , но нямат време да се занимават с нас, че да ни уведомят да не пращаме поръчки на адреса им.... и че в момента връщат вече направените..... Е нЕмам думи просто....... Sick

Toва 100% ли е сигурно?

100% сигурно е само едно - че Anais така мисли.  Peace

# 280
  • София
Цитат

Toва 100% ли е сигурно?
Е, те още може да не са разбрали какво става в собствената им фирма  Mr. Green

# 281
сега проверих и пратки от Ла Редут 3 броя с дрешки за малката, направени преди да излезе каталога с играчките, та вчера са се опитали да ги доставят....в суивито пише,  ОТСЪСТВИЕ НА ПОЛУЧАТЕЛ.... м.... му...... звънях на Смарт за да потвъдрят инфото на Франсето че и те са "блокирани", ма тук винаги има глас в пустиняя..... няма инфо, нито на стр им, нито във ФБ, нито имаме писма..... Не си мислете че само поръчалите с Франсето  са засегнати.

И Смарт са
Кой ти го каза това? Защо внасяш смут така????? Какви са тия глупости? Айде да не злоупотребяваш така, а?!? Сноши късно вечерта хората ми обясниха в мейл, че нямат абсолютно никакъв проблем с получаването на пратки на адреса си  Peace
mimiska, постовете ти кефят на макс smile3532

# 282
Anais аз поръчвам със Смарт и често ми се е случвал този надпис в суивито за отсъстващия получател, но на следващия или най-късно на по-следващия ден ги доставят. Дано не се окажат верни подозренията ти  Sad

# 283
  • София-Лагера
НЯМА ПРОБЛЕМ СЪС СД,ГОВОРИХ ПО ТЕЛЕФОНА ПРЕДИ 1 МИНУТА.
Моля без такива постове,които внасят смут и паника. Naughty

Цитат
нямат абсолютно никакъв проблем с получаването на пратки на адреса си 
Peace

# 284
  • Бургас
Desi_2, Hrissy , казаха ли нещо за неприетите пратки на техния адрес от вчера?

Общи условия

Активация на акаунт