От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 595
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Добре де, задържани били пратките, нямали достъп до тях... Ако наистина пратките са задържани от полицията, да качат документ за това.
Всички искаме ясни и конкретни отговори на простички въпроси!

Между другото, подаръците от поръчките ми с играчки са изпратени, едната поръчка с играчки е изпратена, а другата е на 4та стъпка.

# 451
  • В полето, под тепето.
Още от Фейсбук"
"От проведените разговори с представители и от двата адреса стана ясно, че вероятната причина за проверката е сигнал за неплатени пратки от няколко френски сайта, които са пристигнали на двата адреса. Тепърва ще се изяснява кои сайтове са предявили такива претенции и причината за неплащането на поръчките.
Вече няколко наши клиенти ни сигнализираха, че вече са получили поръчките си от 3Суис и Ив Роше, но не са изтеглени суми за тях, въпреки че са потвърдили плащане с карта и поръчките им са потвърдени като платени. За съжаление не са получили отговори от сайтовете как могат да заплатят сумите за поръчките си. Силно се надяваме проблема да е технически или софтуерен и това да е попречило на сайтовете да изтеглят въпросните суми."

Самите те не знаят кои са сайтовете и въобще какъв е проблема.
После т.нар"тарикати" съвестно са им съобщили за проблеми с плащането и въпреки товаи ги обивиняват  в далавери и т.н.
В темата за ИР много хора се притесняваха, че не се им дръпнати парите и т.н.
 Освен това ако има неплатени поръчки и вече са получени какво newsm78
А къде наистина са поръчките пристигнали между  предния и курса от 18.11 и защо не са натоварени?
Кога ще се изясни какъв точно е проблема и тази или следващата година ще си получим нещата и ще ги получим ли въобще?

# 452
понеже нямам ФБ регистрация, някой може ли да ги пита в крайна сметка в момента приемат ли се поръчки на френски адрес или се връщат и ако се приемат, какво става с тях? Моля  Praynig

Аз току що проверих в Колисимото номерата на три от поръчките ми , резултата е един и същ и при трите:
la livraison de votre colis a ete reportee pour absence du destinataire ou cas de force majeure

Доставка на вашия пакет беше отложено поради липса на получателя или на непреодолима сила.

П.С. Нали уж все още се получават пратки?
Какво става незнам, знам само че ще се изложа жестоко пред приятелките си /по ирония на съдбата тези пратки не са за мен а за тях/.Дано скоро имаме някаква по - пълна и подборна информация не само за тези текущи пратки,а и за онези които липсват от стария адрес в Лил и които не са доставени в БГ.

Имам 4 поръчки без колисимо, т.е с къщичката, и три броя с номера за проследяване.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 12:36 от Daniela 82

# 453
  • София
понеже нямам ФБ регистрация, някой може ли да ги пита в крайна сметка в момента приемат ли се поръчки на френски адрес или се връщат и ако се приемат, какво става с тях? Моля  Praynig

Аз току що проверих в Колисимото номерата на три от поръчките ми , резултата е един и същ и при трите:
la livraison de votre colis a ete reportee pour absence du destinataire ou cas de force majeure

Доставка на вашия пакет беше отложено поради липса на получателя или на непреодолима сила.

ти поне имаш колисимо, моите пратки за съжаление всичките са с къщичката...

# 454
  • Варна
понеже нямам ФБ регистрация, някой може ли да ги пита в крайна сметка в момента приемат ли се поръчки на френски адрес или се връщат и ако се приемат, какво става с тях? Моля  Praynig

ти поне имаш колисимо, моите пратки за съжаление всичките са с къщичката...

С къщичка или колисимо, предполагам, че всички пратки са задържани .  Peace
Остава да се молим да ги освободят за да можем да ги получим.

# 455
Моята поръчка от 20.11 е върната обратно на Ларедут.
 Whistling май така е по-добре отколкото да я задържат незнайно колко време

# 456
  • StZ
И аз имам една пратка със същото съобщение от колисимо
и вчера и днес никой не я е приел на адреса в Бонди -  #2gunfire значи пристигат, но не се приемат
т.е. така или иначе ще се върнат към сайта  Naughty

# 457
Незнам дали се връщат директно в сайта или са прави поне още веднъж да се достави на адреса, но някъде четох че има незнам си колко дневен срок в който престоява в пощата и чак тогава пакета се връща в сайта от който е поръчан.Ще трябва сега да проучим и сроковете newsm78 #Crazy Tired

# 458
  • Варна
А дали се връщат в пощата? Защото докато бяха в пощата местонахождението им беше Платформе - Норд, а след отлагането на доставката , Агенция Сан Дени. 

# 459
С преводача не мога да разбера какво значи това:Colis nº 20113264201933 en cours de traitement le 22/11/2011 Livraison prévue en SO COLISSIMO Nº 6Q00485046999 à partir du 23/11/2011 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr). Ако може някой да ми го преведе разбираемо! Благодаря предварително!

# 460
  • пловдив
Аз писах преди малко в темата моята поръчка пусната на 22,изпратена на 23 в колисимото ми е със статус получена.

# 461
Аз се чудя дали да чакам нещата при Francetobg да се оправят или да поръчвам през SD..

# 462
Parcel No. 20113264115085 undeliverable, returned by the carrier the 24/11/2011 SO COLISSIMO No 6Q00485032824 (follow this parcel www.colissimo.fr )

На мен това ми излиза  в Ларедута

# 463
Аз се чудя дали да чакам нещата при Francetobg да се оправят или да поръчвам през SD..

За играчките е вече късно,защото кодовете не ги ловят.

# 464
Parcel No. 20113264115085 undeliverable, returned by the carrier the 24/11/2011 SO COLISSIMO No 6Q00485032824 (follow this parcel www.colissimo.fr )

На мен това ми излиза  в Ларедута

Като го погледнах сега това, то е като при мен, само дето го няма втория ред, но очаквам и при мен да се появи втори ред и от там нататък незнам.До сега се ровичках да търся къде точно четох за това след колко време се връщаше пратката в Ларедут, като открия ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт